[Küldetés] A Halál Völgye

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Júl. 05, 2013 11:26 pm

The member 'Anatole Saito' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15006
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Viola on Vas. Júl. 07, 2013 3:49 pm

Fémesen recsegő hang üti meg füleimet, midőn a ketrec bordái hajlásnak indulnak. Csak egy kevés idő, ennyire volt szükségem ahhoz, hogy szétfeszítsem, s az ettől megsemmisüljön, s pixelekre eső darabkái közül Montgomery, a nyúl-pet bukkanjon ki. Mielőtt nekiláttam volna a feszegetésnek, igazából nem is néztem meg, hogy melyik állaton segítek. Egyáltalán abban sem vagyok biztos, hogy ők ezért segíteni fognak-e nekem, elvégre nem is hozzám tartoznak, hanem az idomárjukhoz, aki fene tudja ilyenkor hol van, mit csinál.
A nyúl lehuppan a földre, s nyomban eliszkol azon a járaton keresztül, amit korábban kinéztem magamnak. Bizonyára tudja, hogy hol van Tiffany, s őhozzá megy. Nekem is vele kellene tartanom, de kétes, hogy mit csinálna ez a két lány addig a maradék kettő állatkával. A legkézenfekvőbb, ha először őket is kiszedem onnan, s meglátjuk mi lesz utána.
Képességemmel könnyedén felügyelni tudom a teret magam körül, így látom azt is, amikor Esutel és Meredith megint nekem jönnek. Hol a fenében lehet a fegyverük, hogy így, puszta kézzel támadnak..?
- Csajok, lassan abbahagyhatjátok, úgy is tudjátok, hogy nincs esélyetek ellenem! - mondom, s húzódik szám fölényes mosolyra, majd pedig megpróbálok teleport segítségével kikerülni mindkettejük suhintása elől. Az egyetlen baj azzal van, hogy a terület nem túl nagy, így bárhova is megyek, majdhogynem egy karnyújtásnyira leszek tőlük. Ide szerencse is kell, nem csak egy jó elképelés...
Akár sikerül kitérnem, akár nem, a második teleportálásom után a ketrecek mellett jelenek meg újból, s gyorsan szemügyre veszem, hogy ki legyen a következő kiszabadítandó pet. A főnixre esik a választásom, mert mégis csak ő a legerősebb mindhárom közül, s legyen Ren bárhol is, jó szolgálatot fog tenni neki a madara, ebben nem is kételkedem.
Így hát újfent rámarkolok a ketrec bordáira, s meglátom ezúttal lesz-e olyan szerencsém, hogy széttépjem a fogdát, mielőtt a két lány rám vetné magát...

[Első kettő kocka a két lány elől kitérésre, a harmadik a súlyemelős-ketrecpusztításra dobva.]
avatar
Viola
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 365
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1535/1700  (1535/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Júl. 07, 2013 3:49 pm

The member 'Viola' has done the following action : Kockadobás

#1 'Római stílusos 6-os' :


--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15006
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Luv Delackrose on Szer. Júl. 10, 2013 11:16 am

Sietősre vettem a dolgot. Nem érdekelt hogy a két lány követ-e vagy hogy mégis mit csinálnak. A léptüket hallottam, sőt a végére még le is előztek, igen tud futni az ember ha a szükség úgy kívánja. És pedig kívánja. A két őr nem adja fel, és követ minket, nagyon kitartóan. Beérünk egy szobába majd egy másikba. És egy nagy durranásra, valamiféle robbanásra lettünk figyelmesek, még az életpontjainkat is megkarcsúsították. Még mindig mérges voltam, így az idegtől vezérelve gyorsan felpattantam, hogy mégis megértsem hogy mi folyik itt. Elkerekedett szemekkel nézem hogy két Tiffani lett. Pár pillanatig szóhoz sem jutok.
- Ehhh? Ebből a lányból bőven elég volt egy is, most ezt.. ezt mégis miért kellet?! – Akadtam ki, bár felfogni nem tudtam a dolgokat, újjal mutogattam hogy az egyik hol a másik lányra. Nem sokra rám még bonyolították, vagyis talán inkább egyszerűsítették a dolgot. Ugyanis az a fehér nyuszi ugrott az egyik lány kezébe amelyiket még a megbeszélésen láthattam. Igen így megoldást nyert hogy mégis ki az igazi, bár mi állatidomárok tudjuk hogy a petünk nélkül mit sem érünk. Pár másodperc után kapcsolok, hogy az a nyúl melyik irányból is jött, így el is indulok arra.
- Nekem is kell a petem! – Szólok oda a többieknek, majd szinte hisztizve kántálom Momo-chan nevét, hogy ha esetleg meghall adjon valami jelet magáról. Addig futok ameddig csak tudok. És kántálom kicsi petem nevét. Ha esetleg valami akadályba ütköznék akkor először félbeszakadt meglepődött arckifejezéssel megállok, majd mégiscsak elindulok ha van rá lehetőségem, ugyanúgy kántálva a petem nevét hogy megleljem. Tehát olyan vagyok mint egy tank, sem lát sem hall, csak tarol. Razz
avatar
Luv Delackrose
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2013. Jan. 02.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/50  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kyrena Juurei on Szer. Júl. 10, 2013 4:53 pm

 A támadása elől sikeresen kitértem. Vagyis hát… Nos, végülis sikeres volt, csak egy hajtincsem bánta. Még jó, hogy attól nem lesz bajom. Legalábbis nem tapasztaltam, hogy bajom esett volna. Ami viszont aggasztó, hogy gyorsabb, mint hittem. Rengeteget fejlődött, amióta nem láttam, velem ellentétben. Ez probléma. Mármint… A céh érdekeit nézve nem, de az én érdekeimet, ami jelenleg elsődlegesnek bizonyul, ha életben akarok maradni, már annál inkább. Nehéz helyzetbe kerültem. Nehezebbe, mint eddig. De mégis mi az, hogy nem tartozom ide?
- Nem a te tiszted eldönteni, hogy ki hova tartozik. Ha jól tudom, a céhen belül is többen döntenek erről. De abban igazad van, hogy ebbe a barlangba nem tartozom – felelem, bár az biztos, hogy nem éppen a barlangra gondolt, mint hovatartozásra.
Azt hiszem, talán felhúztam. Vagy nem, és egyébként is támadni akart. Egyébként meg, attól, hogy szerinte nem ide tartozom, még nem kell nekem esni. Vagy igen? Mentőövként, vagy nem akként, egy fehér nyúl rohan el előttem. Egy pet, de nem is ez a lényeg. Sokkal inkább az, hogy az állat már el is hagyja a termet egy nyíláson keresztül. Ott van tehát a kiút. Vagy arra, amerről jött? Mégis melyik irány lenne jobb? Abból kiindulva, hogy a nyúl az egyik helyről elrohant, csak az lehet kedvezőbb, amerre rohant. A menekülő utat tehát sikerül kiválasztanom. Most már csak az a kérdés, hogy hogyan jutok el addig, majd át rajta. A közelgő támadást igyekszem kikerülni, esetleg hárítani, majd fellökni Violát. Ezek után, ha legalább a sebződést sikerül megúsznom, amilyen gyorsan csak tudok, megindulok a kiút felé. Igyekszem magam átpréselni, a nyíláson, ha kell kardommal ásva egy keveset.

_________________
Adatlap

Stat:
5. szint


élet: 7 (+2)
fegyverkezelés: 5
erő/irányítás: 6 (+5)
kitartás: 6 (+2)
gyorsaság: 8 (+8 )
speciális képesség: 4


Akrobatika: 1
Észlelés: 1
Érclátás: 1

páncél: 16


avatar
Kyrena Juurei
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 217
Join date : 2012. Dec. 23.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
397/400  (397/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szer. Júl. 10, 2013 7:08 pm

Öcséééém, ez a helyzet, amibe belekeveredtem igazán nem menő. Itt vagyok egy rakás emberrel körülvéve, akikből kettő ugyan az, de lövésem sincs, hogy ők itt most igaziak, vagy sem, tök gáz ez az egész… jobb lenne inkább otthon és eszegetni valami édességet.  
Mivel már teljességgel összevagyok zavarodva, drasztikus lépésre szántam el magam, hogy kiderítsem a jelenlévő hölgyről, hogy az akit én ismerek, vagy annak egy olcsó, esetleg tökéletes másolata. Egy titkos módszerhez folyamodtam, melyet távol keleten tanultam.... Bizony, kézrátétellel derítem ki az igazságot, hehe… igazán remek és élvezetes módszer :F
Amint bevetném titkos és különleges technikámat, már kapok is egy maflást
- o.O- csak pislogok, hogy mi van, az egyensúlyom is elveszítem és leülök a földre. Annyire cseng a fülem, hogy nem nagyon értem, mit magyaráz nekem ez az Esu-chan… mondjuk, azt látom, hogy nem éppen mosolyog, hanem vörös fejjel oszt valamit… Ennyire zavarban lenne? Pedig még hozzá sem értem Sad
- Ezt most miért kaptam?? Sad. Gonosz vagy Esu-chan, csak kiakartam deríteni, hogy te vagy az igazi, vagy csak kamuzol, mint ezok közül az egyik – mutatok a két Saitora.
- Csak ezt a módszert ismerem, na meg azt, hogy a nyelvünk „összeérintésével”  próbálkozzak.  Szerintem így még mindig jobban jártál – mondom teljesen komolyan, arcom simogatva, holott nem is fáj, de ez egyfajta megszokás. Sokadszorra kapok már tőle fülest és mindig besárgul tőlem.. egyre gyanúsabb a dolog….. Vagy ő az igazi, vagy egy tökéletes hamisítvány… . veeeeeeh, nem bírom ezt tovább.
- Na tessék – mutatok ismét a két tojásra, mikor mindketten megszólaltak már. Így döntse el az ember, hogy melyikük hazudik és melyikük nem. Nem vagyunk mi még annyira jóban, hogy ezt így elsőre levágjam.
- Látod Esu-chan, akár te vagy az igazi, akár nem, már rég tudnám, ha lenne köztünk valamilyen érzéki, vagy köhömm.. testi kapcsolat Razz - Válaszolom és Saitora figyelek, mert most ő kezdi a szentbeszédet.
- Kérlek ez nem tapizás, hanem egyfajta felülvizsgálás akart lenni Razz nyújtom ki a nyelvem annak, amelyik éppen kötekedni akar velem. Úgy összekeveredtek, hogy már azt sem tudom melyik hol volt, a rács mögött, vagy az orrom előtt. Ráadásul Ha Esu-chan sem Esu-chan akkor az igazi Anatot támadta eddig veeeeeh… már fáj a fejem :(Annyira a gondolataimba merülök, hogy nem nagyon figyelek a többiekre, csak összezavarnak engem, igen, ez a céljuk, gonoszak.
- Sayonara – intek egyet a többiek felé, legyenek ellenségek, vagy barátok. Inkább elhúzom innen a csíkot, mielőtt még komolyabb bajom is eshetne.  A korábban észrevett kijárat felé veszem az irányt, mikor az egyik Sai kérte, hogy üssem meg. A kis mazoista.. hát ne tőlem kérje, hogy teljesítsem be a perverz vágyait, amúgy is saját magával birkózik….  élvezkedjen magán… fujjjjjjj.  Lenyitom a mappot és megkeresem rajta Reginaldot, remélem, mutatja, mint eddig… Ha igen, akkor elindulok felé, abba az irányba. Jobb egyedül, mintsem folyton a hátam mögé tekintgetni, hogy éppen melyik társam szeretne leszúrni. Hát köszönöm, de ebből én nem kérek.  Sietősre veszem a figurát.. nem szeretnék sokáig itt időzni. Közben átnézem felszerelésemet, hogy mi van itt, mi nincs, van-e hazatérés kristály meg ilyenek.  Ha utolérnek akkor szembe fordulok velük és gyanúsan méregetem őket.
- Hmmmm… ottmaradni…  scratch - ez nehéz ügy lesz
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Pént. Júl. 12, 2013 2:52 pm

* Ren a földön. Igen, igen! Már harmadjára tekint rám a földről ez az ember, és annyira, de annyira kényezteti ez az egomat, hogy legszívesebben elvigyorodnék. Csak hogy a helyzet nem engedi meg nekem ezt a luxust. Mert... éppen dühös vagyok, mert épp harc folyik, mert Anat nekünk beszél, és a többi és a többi. Ren szavaira fenyegetőn nézek rá. Komolyan, legszívesebben kibelezném! Anat veszi át a szót hál' istennek, de őszintén szólva valóban bezavart egy kicsit az, hogy a másik Anat is megszólalt. Furi volt ez az egész, de a céhvezérem ötlete jó volt, és jó is lett volna, ha Ren engedelmeskedik. De ő nem csinált semmit persze védi a maga igazát. És... lelép. Pislogok egy párat, mire felfogom, hogy mi történik. Jah, hogy futás van! Anat már terelget engem előre, megyek is, de ő még belerúg a másik Anatba, én már nem foglalkozok itt semmivel, csak megvárom Anatot, hogy fusson. Nélküle el nem megyek.  Futás közben szólok hozzá.*
-Ne is figyelj Renre! Ő csak egy elkényeztetett nyámnyila alak!
* Majd végre utolértük Ren társunkat, s keresztbe font kézzel méregettem őt, ha sikerült megpihennünk. Korán sem volt kedvem megbocsátani neki! *

//Bocsánat a rövidke hsz-ért. Smile //
avatar
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 22
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1900/1900  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Tiffany Williams on Vas. Júl. 14, 2013 4:50 pm

Repül a cukorka, fényes és gyönyörű. És robban, bumm! cheers Türürűűű, talált! Nem tévesztettem ám el, én már nagy kislány vagyok és a kidobós csapatba is beférek az iskolában! Csak hát a buta nénibácsi nem olyan ügyes és erős, és a gonosz bácsival verekednek, és nem tudja nyugton tartani. hangos volt, meg ijesztő, pedig nem is az én hibácskám volt, hanem az övé. Gonoszság mást vádolni a saját hibácskánk miatt! Megrázogattam a buksimat, nem volt igaz egy szava sem!

- Bocsánat, nem volt szándékos. Most haragudni tetszik? Ne tessék gonosz dolgokat mondani. - Bebújtam az egyszerű néni szoknyácskája mögé és bűnbánó szemecskékkel lesegettem ki mögüle. A nénibácsi egyik pillanatocskában mókás volt, a másikban meg ijesztő, olyan furi. Melyik lehet az igazi arcocskája? Nekem csak egy van, hiába mondja azt, hogy sátánfajzat vagyok, és nem is aranyos leányka. Nem a pokolból jöttem, hanem Skóciából! Nem tetszett a nénibácsi, nem hiszem, hogy a barátom lesz. Egyszerű néni szerint bunkó volt. Bunkó! Bunkó nénibácsi előretört és ki az ajtón, én pedig utánatipegtem, mert az egyszerű néninek szót fogadok, meg nem is akartam itt maradni a két ronda bácsival, akik bántottak minket.

Kimendegéltünk az ajtócskán és követtük a világosságot, de akkor aztán úgy hátralökött valami és nekiestem a falnak. Hangos pukkanásoktól csengett a fülecském. A térdecskémre estem és fájdalmas arcocskával fogtam be, de aztán rájöttem, hogy nem is fáj. Fellestem, és akkor megpillantottam őt. Vagyis engem. A kezecskéjében, vagyis a kezecskémben ott volt a cukiszacskó is. Csodálkozva nézigéltem magamat, aztán közben felálltam.

- Te vagy a gonosz ikertestvérecském, akit elszakítottak tőlem amikor picikék voltunk, és te a rossz útra tértél! Hová vitted Montgomery-t? - Rákiáltottam, mert másképp nem lehetett. Nekem egy csomó testvérecském volt abban a nagy házikóban még otthon, de egyikük sem nézett ki úgy, ahogy én. Biztosan ő rabolta el tőlem a nyuszikámat, magának akarja!

Aztán hirtelen megjelent egy fehér pamacsocska a szemecském sarkában és az ölembe ugrott egy puha, meleg valami. Montgomery! Elöntötte a vidámság az arcocskámat, felemeltem a tapsifülest és pörögtem-forogtam vele, mint a búgócsiga! Meg aztán magamhoz öleltem, annyira örültem neki, hogy újra láthatom. Nagyon hiányzott, de most már újra együtt voltunk, és már nem is féltem, hogy itt volt nekem. Pedig nagyon ijesztő volt ám ez a barlangocska, tele ijesztő nénibácsikkal. Az egyik el is rohangászott, mert neki is hiányzott a cicája. Tényleg, lehet csak ezért olyan gonosz most, mert aggódik.

- Monty, ügyes voltál! Győzd le a gonosz ikrecském, ő rabolt el! - Utasítottam és rámutattam magamra, a nyulacska pedig leugrott a karjaim közül és rávetette magát a gonosz énemre, hogy jó alaposan megharapdálja és megbüntesse, amiért gonoszkodott velünk!
avatar
Tiffany Williams
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2013. Mar. 04.
Age : 19

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
390/400  (390/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Klein on Csüt. Júl. 18, 2013 5:20 pm

Viola: a rács megreped, de nem adja meg magát, így Regi még fogoly marad. Legalább az irigy lányok csapásait elkerülted, de ők fáradhatatlannak tűnnek. Újra rohamoznak, ha lehet, még nagyobb elánnal. Újra szól a hatlövetű VÁÁÁÁ!

Luv: se lát, se hall és tarol? Nos, fellökted a veled szemben érkező Juureit, figyelmen kívül hagytad a téged megszólító másik Violát, de legalább végül megtaláltad te is a kalitkákat, miután átvágtál egy újabb termen. Mit látsz? Egy újabb Viola püföli a ketreceket, melyek közül az egyik már szétesett és a másik is repedezik, miközben Esutel és Meredith rohamozza őt. Mi folyik itt?

Összegezzünk: van a teremben két még ép ketrec. Regi kiszabadításához egy rongáláspont kell, Momo esetében még négy. Hatos kockával dobjatok, ha a súlyemelésetekkel rácsot szeretnétek törni.
Van továbbá egy zöld indikátoros Esutel íj nélkül, egy zöld indikátoros Meredith kard nélkül, de pajzzsal, egy zöld indikátoros Viola és egy zöld indikátoros Luv. Luv életsávja már kis híján a sárga zónában van, mindenki másé teljes. Ha támadtok valakire, akkor nem zúzhattok ketrecet.

Vio (minden 5. körnél pihen, támadáskor 2-t vagy többet kell dobnia, speciális képesség használatkor 3 vagy afölött kell dobnia)
a másik Esu
Luv (minden 3. körnél pihen, támadáskor 2-t vagy többet kell dobnia, speciális képesség használatkor 3 vagy afölött kell dobnia)
a másik Mere
Mindenki más ugyanabban a teremben lyukad ki, ahol Tiffany épp Tiffanyt támadja. A sárga csíkos Anat éppen hátba szúrja Rent, kis híján pirosba lökve az életét, még látjátok a távozó Luvot, aki feldönti Juureit, mögötte pedig befut egy feldúlt Viola, illetve két ismeretlen alak is belép, bár furcsán ismerősnek tűnnek. Soroljuk csak, kik vannak itt:
- Anat: zöld indikátor, zöld életsáv (72 HP)
- másik Anat: zöld indikátor, sárga életsáv (48 HP)
- Esutel: sárga indikátor, teljes életsáv (50 HP 16 páncél)
- Ren: zöld indikátor, sárga életsáv (25 HP)
- Meredith: zöld indikátor, piros életsáv (5 HP 5 páncél)
- Tiffany: zöld indikátor, zöld életsáv (24 HP)
- másik Tiffany: zöld indikátor, zöld életsáv (23 HP)
- Juurei: zöld indikátor, teljes életsáv (35 HP 2 páncél)
- másik Viola: zöld indikátor, teljes életsáv (80 HP 17 páncél)
- másik Othello: zöld indikátor, teljes életsáv (??? HP)
- őr #2: zöld indikátor, zöld életsáv (??? HP)

Meredith, egyből két Anatot is felpofozhatsz, ugye milyen szuper? Mit keres itt Juurei? Miért van Anatból és Tiffanyból kettő? Viola miért néz olyan ellenségesen rátok? Vajon Esutel is ellenetek van? Hisz sárga az indikátora! És ki ez a két ismeretlen ismerős? Anat, a másik Othellot te már láttad, amikor hozzáértél a hasonmásodhoz és felidézted az emlékeit.
Reagáljatok a helyzetre. Ha támadtok valakit, most mindenképp dobjatok kockával.
Elhalasztottam a visszaszámlálás végét egy körrel, az már úgy érzem túl sok lenne egyszerre.
Határidő: 3 nap/fő
Sorrend: nincs
Meredith 500 szóval pótolhat.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3082
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Viola on Szomb. Júl. 20, 2013 1:46 pm

Albert Weskert megszégyenítő módon hajolok el képességemmel Meredith és Esutel csapásai elől. Elégedett vigyorral kommentálom csupán, ahogy esetlenül próbálják eltalálni eltűnő alakomat ott, ahol egy szempillantásnál is kevesebb idővel ezelőtt ácsorogtam.
Egy halvány gondolatnyi időre felmerül bennem, hogy most kellene előrántanom a Metamorphot, vagyis levennem a karomról, hogy levágjam vele a két leányzót, de meggondolom magamat és inkább kitartok amellett, hogy a ketreceket szedem szét. Őket majd Anatole megbünteti azért, amit most itt művelnek. Megtámadni a Primus Dominát őrült ötlet! Ennyire nem lennének tisztában az erőnk közötti hatalmas különbséggel..? Én vagyok Aincrad egyik legerősebb játékosa, még ha nő is vagyok, nem állhat senki sem az utamba...
A második teleportom a ketrechez vezet engem, melyre rátapasztom kezeimet, s megfeszítem karjaimat súlyemelésemmel egyetemben. Recseg a vas és hajlik, fülemnek kedves hangon szólva nyikorog, ahogy megroppan szorításom alatt, de nem adja meg magát. Mérgesen pillantok rá a tárgyra, nem értve, hogy mi történik. Az előzőt könnyedén széttéptem, ennek sem lenne szabad nehezebbnek lennie. Kivéve, ha úgy van tervezve, hogy strapabíróbb legyen a kezdetektől fogva. Hisz' Reginald nyilván erősebb, mint a nyulacska volt. Ren adott rendesen a fejlődésnek, így ez a főnix is biztos kicombosodott már eléggé. Hmm, vajon mennyire lehet erős..? Ha innen kijutunk végre, talán ki kellene hívnom Rent egy küzdelemre, hogy megtudjam mire is képes valójában, ha mindent belead. Bár nem tudom Anatole mennyire komálná az ötletet, hogy céhbelieket hívok harcolni. Telhetetlen vagyok...
A terembe megérkezik egy harmadik ismerős is, aki nem más, mint Luv. Ő vajon mit akar..? Ugyan úgy megtámadni, mint Esutel és Meredith? Akkor biza' nem leszünk jóban,, mert őt is összezúzom, mint ezt a két fruskát. Csak előtte széttépem ezeket a nyamvadt ketreceket. Várjunk csak egy kicsit, hisz' itt van a harmadik állat is, Momo. Ő érte jött volna..? Akkor biztos barátnak fog számtani, ha látja, hogy éppen azon fáradozok, hogy kiszabadítsam őket.
Megkockáztatom, hogy nem figyelek oda a vörös fiúlányra és időmet a fogságban szenvedő petekre áldozom: nem érdekel, ha a két lány megsebesít, Regi ketrecét most biztos elpusztítom, mintha soha nem is lett volna..!
avatar
Viola
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 365
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1535/1700  (1535/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Viola on Szomb. Júl. 20, 2013 1:48 pm

[Elfelejtettem dobni...]
avatar
Viola
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 365
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1535/1700  (1535/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Júl. 20, 2013 1:48 pm

The member 'Viola' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15006
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kyrena Juurei on Szomb. Júl. 20, 2013 3:21 pm

Ez az egész helyzet annyira komplikált. Miért kell nekem Viola elől futnom? Mit keresett itt az a pet, aki után én is rohanok? Alighogy átérek a másik terembe, egy alak felborít. Nem tudom, hogy ki volt az, hirtelen jött és ugyanilyen váratlanul ment is. Pedig igazán örültem volna neki, ha Violát is felborítja, vagy legalább leköti a figyelmét. Ami viszont még inkább aggaszt, az az a helyzet, ami előttem alakul ki. Igyekszem minél gyorsabban felkecmeregni. Fejem megdörzsölöm, kardom kezembe veszem, mielőtt még valaki nekem esne fegyvertelen állapotomban. Valaki, de ki is? A céhem tagjai szépen összegyűltek, de miért van az egyik lányból kettő? Céhtag ő egyáltalán? Ezzel most nemigen tudok foglalkozni. Tudatom egyetlen személy köré összpontosul, aki nem más, mint Ren. Igaz, megváltozott kicsit, de határozottan ő az. Ő, akit... Anat hátba szúr?
Szemeim elkerekednek a döbbenettől. Mégis miért tenne ő ilyet? Elvégre pont ő volt az, aki ellenzi az ilyesmit. Nem, az nem lehet ő, ahogyan a mögöttem lévő Viola sem lehet az igazi. Mi más magyarázat lenne rá, mint az, hogy abból a lányból is kettő van? De akkor is... Mikor Rent leszúrja, mintha belém is pengét mártott volna. Annyi különbséggel, hogy velem ezt csupán érzelmeim éreztetik, nem pedig az életpontjaim. A düh azonnal elárasztja elmém. Ujjaim szorosabban fonódnak kardom markolatára és egyszerre semmi nem kezd érdekelni, csak az az átkozott. Elvégre a kéjencek királyát csak én nyírhatom ki, senki más! Ezzel egy időben gyengén próbál elmémbe furakodni egy másik kép, egy madárról. Regi... Vajon őt már elintézték? Nem, az nem lehet, ő egy főnix! Vele nem bánnak el olyan egyszerűen, nem úgy, mint a jómadár gazdájával. Lépteim egy pillanat alatt indítom meg célpontom felé. Igyekszem elmenni Ren mellett, hogy aztán pengém egyetlen személy pixeljeibe márthassam, egy jól irányzott vágással háta közepére, amint sikerül ellépnem mellette.
A tehetetlenség egyszerűen erre késztetett. A tudat, hogy nem tudtam megakadályozni azt, hogy Rent hátba szúrja egy olyan személy, akiben megbízott. Vagy mégsem bízott meg, de akkor is a céhtársa. Egy álszent ember. Vagy talán nem is ember...

_________________
Adatlap

Stat:
5. szint


élet: 7 (+2)
fegyverkezelés: 5
erő/irányítás: 6 (+5)
kitartás: 6 (+2)
gyorsaság: 8 (+8 )
speciális képesség: 4


Akrobatika: 1
Észlelés: 1
Érclátás: 1

páncél: 16


avatar
Kyrena Juurei
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 217
Join date : 2012. Dec. 23.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
397/400  (397/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Júl. 20, 2013 3:21 pm

The member 'Kyrena Juurei' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15006
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Júl. 20, 2013 10:21 pm

Hát jó nagy luftot rúgtam... ráadásul a klónom nemcsak kikerülte a támadásom, de már meg is iramodik Esu és Ren után. De legalább abban végre egyetértésre jutottunk, hogy ebből a lyukból jobb kirohanni, plusz abban reménykedek, hogy valami jobb terepre kerülünk, ha szerencsénk van ki innen ebből az egész építményből. Ahogy a többiek után rohanok, leoldom a homlokomról a fejpántomat, majd azt a zöld szalagot kötöm a csuklómra. Mivel mindezt a klónom háta mögött teszem, talán nem másolja le ezt is, s ez alapján meg tudnak majd különböztetni a többiek egymástól minket.
Mire kiérek, olyan látvány tárul a szemem elé, amitől teljesen összezavarodok. Próbáljuk összegezni: Úgy tűnik Tiffanynak hozzám hasonlóan van egy klónja, hogy ki az igazi, hát arról lövésem sincs. A petje neki sincs meg, mint ahogyan Reginek sincs nyoma. Meredith életsávja aggasztó a maga vörös színével, de legalább Vio jól van. Végre egy helyütt van az egész csapat, s úgy tűnik más dolgunk sincs, mint a klónokat elintézni és a peteket megkeresni. És Luvot! Luv nincs sehol! Ellenben van itt két idegen fickó, akik közül az egyik nem is olyan idegen. Őt láttam az álomképben, ő lehet minden bajunk forrása! A legdurvább viszont az, hogy egy olyan céhtárs is itt van, akinek hónapokkal ezelőtt nyoma veszett: Juurei!
nincs időm arra, hogy magamhoz ölelhessem kedvesemet, vagy kiadjam a parancsot arra, hogy mindannyian próbálják meg az emlékképben látott férfit (Othellot) elfogni, hiszen a hasonmásom a szemem láttára szúrja hátba Rent. Ez így nem mehet tovább, végezni kell vele, nem árthat többet a céhtársaimnak! A kétségbeesett haragtól szinte keserű ízt érzek a számban, s nincs más választásom, szúrnom kell nekem is. A klónom térdhajlatát célzom, ahogy háta mögé érek, abban reménykedve, hogy ha betalálok, akkor összecsuklik a lába alatta. - Ren, futás! Keresd meg Regit!
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Júl. 20, 2013 10:21 pm

The member 'Anatole Saito' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15006
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Júl. 21, 2013 12:50 pm

Már nagyon unom ezt az egészet, és ilyenkor mit is szoktam tenni, Hát persze, hogy otthagyok mindent és mindent, mindenkit, aki untat, idegesít, vagy csak nem bírom. Tehát most sincsen ez másképpen, fogom magam és elindulok az imént felfedezett tovább vezető út felé, járat felé, vagy mit tudom én mi felé. Nincs nekem semmi kedvem arra, hogy hallgassam azt, hogy ki igazi, meg ki nem , meg a két Sai birkózására sem vagyok kíváncsi, játszanak csak el magukkal, én nem csatlakozom semmi pénzért sem.
Hamarosan egy terembe érkezem, ahol két Bunny-chan folytat éppen cicaharcot o.O És ez még semmi. Az oké, hogy nem tudom melyik az igazi, vagy igazi-e egyáltalán valamelyik, de sorra bukkannak fel az emberek. Vio-chan is itt van, Mer-chan is és még Juu is o.O Juu??!! Hiszen ő simán lelépett és itt hagyott engem. Se szó, se beszéd… elég tréééé egy húzás volt tőle :(Most meg itt van? Neeem. szerintem ő sem az igazi, hogy itt még páran. Sőt az is lehet, hogy senki sem igazi, lehet, hogy én sem vagyok az igazi? Gyorsan megtapogatom magam, de minden jel arra utal, hogy én bizony igazi vagyok Cool
- o.O – egy lándzsa hegye tör utat magának felső testemben, hogy mellkasomból előbukkanjon. Csak pislogok, hogy most mi is van. HP-m alaposan lecsökkent, már majdnem a vörös zónában járok, ami nem túl bíztató, főleg, ha körülöttem itt mindenki ellenség Sad Sietve próbálom magam megszabadítani attól a nem odaillő fegyvertől. előre lépkedek lassan, hogy elhagyja kidolgozott testemet a lándzsa, majd hátrapillantok. Két Anat áll mögöttem, már megint :(Lehet, hogy mindkettő ki akar nyírni? Vagy ami rosszabb… mindenki? :O Nem, azt nem hagyom… Épp csettintenék a két Sai felé, mikor Juu szalad be elém és nekiugrik az egyiknek. Öcséééém, ez mát totál free for all. Így tudja az ember, hogy ki a jó és ki a rossz, mikor mindenki üt mindenkit. Ez lehetetlenség. Még makognak is valamit, de már tudom, hogy nem szabad odafigyelnem a szavaikra, mert csak össze akarnak zavarni. Keresek egy sarkot ahol távol vagyok legalább egy kicsit mindenkitől, kezem csettintésre készen áll, ha valamelyik közelítene és töröm az agyam, hogy akkor, most mi legyen.. hmmmm…. Végső elkeseredésemben próbálok meg valamit. A céhtársaimnak írok egy üzenetet, hogy: Tedd fel a jobb kezed.  Ugyanis nekem csak egy Anat van a listámon, nem kettő, majd kiderül, hogy mennyire vág az eszem ilyen helyzetben… csak ne jöjjön addig a közelembe, mert az tuti, hogy elröpítem.  Csak jussak már innen ki.. nem akarok itt elpatkolni Sad
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Luv Delackrose on Szer. Júl. 24, 2013 11:30 am

Leg kisebb fogalmam sincs arról hogy mégis mi folyik itt. Csatlakoztam egy céhhez ami hamarosan bolondok házává alakult, nem csak az emberek osztódási képességéről beszélek de arról is hogy igaz én is bele értve vagyok de akkor sem tapasztalok túl nagy összetartást… És ez lenne egy céh? Egyik bolondabb mint a másik. Utam közben fellökök egy lányt,de nem nagyon izgatom magam még csak hátra sem nézek, az életem igencsak csekély, talán potiznom kéne, de addig nem akarok amíg nem találom meg a kis petem. Momo nélkül hasztalan és használhatatlan vagyok ebben a „játékban” Szemem sarkából felfigyelek hogy nem csak mi vagyunk „fegyvertelenek”. Gyáva bosszantó kis férgek, azok ezek a gonosz ének. Futok ahogy csak a lábam bírja, pár szoba után meg is pillantok még két ketrecet ahol gyorsan ki is szúrom a kistigrisem. Az ajtóban térdre tett kézzel zihálva pihenek kicsit hogy erőt gyűjthessek. Az egyik lány épp ki akarja szabadítani, Ren madarát, aminek a ketrece már jócskán megrepedezett. Nem kellett sok neki hogy végre szabad legyen. Gyorsan oda rohanok Momohoz, aki előre sétál a kalitkájában. Örül hogy lát, és persze hát még én, arcom kipirosodott és széles mosoly jelent meg rajta. Így már nem leszek hátrányban.
- Menj hátrém kis cicám! – Szóltam rá, aki követte a kérésem. És neki is estem a ketrec szétzúzásának, ebben már van gyakorlatom, így már tudtam hogy feszegessem. Amint végre ketten leszünk alig várom hogy rendet tehessek a sok hülye hasonmás között.

/Ha a pihenőkör miatt nem rongálhatok akkor viszont, még mindig az ajtóban térdre támaszkodva lihegek >< /


A hozzászólást Luv Delackrose összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 24, 2013 11:32 am-kor.
avatar
Luv Delackrose
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2013. Jan. 02.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/50  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Júl. 24, 2013 11:30 am

The member 'Luv Delackrose' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15006
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Pént. Júl. 26, 2013 11:54 am

* Kicsit belefáradtam ebbe az egészbe. Szégyen a futás, de hasznos, szokták volt mondani, és talán nekünk is így jobb, de úgy éreztem, simán leverhetnénk ezt a másik Anatot. Bár az zavart, hogy indikátoros, nem volt kedvem kinyírnom senki emberfiát, még akkor sem, ha egy rohadék. Szóval akkor tényleg fussunk! Mikor beértünk egy terembe, meglepetten vettem észre, hogy Luv épp elfut feldöntve valakit. Még nem figyeltem fel az illetőre, mert az érdekesebb volt, hogy két Tiffani üti egymást. Nah, ebbe aztán tényleg nem avatkozok bele, mert nem lehet megállapítani, melyik is az igazi. Csak egy kicsit fordítottam el a fejem, s lám, azt látom, hogy a gonosz Anat átdöfi Rent. Nem volt szép a látvány, s akármennyire is megszokja az ember, hogy egy ilyentől nem hal meg az ember (azonnal) és hogy nem fáj neki, mégis csak megijedtem, s felkiáltottam, hogy...*
- Ne!
* Ren sávja majdnem piros lett, nekem meg semmi bajom. Elegem volt már a tehetetlenségből! Nem gondolkodtam tovább, kilőttem a nyílvesszőmet a rossz Anatra.*
- Szállj le róla, te hülye!
* Aztán már azt vettem észre, hogy Vio bejön elég morcosan, nyomában két idegennel. *
~ Huh végre, legalább kettőről biztosra tudhatjuk, hogy nem közülünk valók. ~
* De Viola úgy néz ránk, mint aki nyomban ki akar bennünket nyírni. Na most ő az igazi, vagy sem? A két Tiffről sem tudom az igazságot, még jó, hogy a két Anattal úgy-ahogy egyértelmű volt a helyzet. Ren biztos hogy az, aki, és én magamról is tudom, hogy ki vagyok, s mivel a sárga életsávos Anat Rent bántotta, és a másik Anat nem, így egyértelmű köztük, hogy ki a hamis. De most mivel megint káosz a köbön van, csak állok, s nézek ki a fejemből, ismét körbenézek. Ekkor veszem észre, hogy az a lány, akit fellökött Luv, nagyon ismerős. *
~ Nahát... őt a toborzón láttam! *
* Ren mellett állt akkor, úgy vettem le, hogy együtt vannak. De később Ren azt mondta, hogy nincs senkije, ráadásul ezt a csajszit azóta nem láttam, hogy csatlakoztam a céhhez. Hahha, legszívesebben kuncognék, hogy mit reagálna a csaj, hogy a felpofozottjával jóban vagyok, az ex vagy nem ex kedvesét meg kétszer is felpofoztam. Na igen, az élet iróniája! Renre pillantottam, mert látni akartam a reakcióját a lányt meglátva. A helyzet káoszos adatait elemezgetve lassan felfogtam, hogy Juu után rohant be a dühös Viola. Akkor az a Viola őt üldözte? De akkor Juu, vagy Viola a rossz? Áááhh...
Viszont úgy tűnik, Juu dühös, amiért a rossz Anat leszúrta Rent, így támadást intéz felé.*
~ Tehát ő a jó Juu. Vagyis Viola egy rossz Viola. Vagy csak simán összevesztek? Brr... ~
* Ren okosan elvonul. Oda megyek hozzá. *
- Jól vagy? Jobban tennéd, ha nyugton lennél egy kicsit. Nem venném a szívemre, ha az orrom előtt pixeleződnél el.
* Majd kicsit rámosolyogtam, s hátat fordítva neki újabb nyílvesszőt helyeztem íjamba, s készen álltam, hogyha valaki felénk támadna, lőjek. Most azt hiszem, itt az ideje, hogy én védjem meg Ren-t. Közben kapok egy privátot. Ren bosszant ilyen hülyeségekkel! Megfordulok, ránézek, s kicsit mérgesen felemelem a jobb kezem.*
- Így már jobb?!
* Majd visszafordultam, s a közben leeresztett íjamat újra meghúztam. *

//Támadás a hamis Anatra//
avatar
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 22
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1900/1900  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Júl. 26, 2013 11:54 am

The member 'Koshitsu Esutel' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15006
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Tiffany Williams on Kedd Júl. 30, 2013 9:14 pm

Uguuu, gonosz ikrecske, tűnj el! Haragudtam rá, bántott minket és csak akkor fog a jó utacskára térni, ha legyőzöm, de én nem akartam, hogy a jó utacskára térjen, én azt akartam, hogy tűnjön el! Nem kellett nekem testvérecske, volt sok még régen, és ők mindig bántottak. Monty adott is neki, éles kis fogacskáit jó alaposan belemélyesztette ikrecském kezecskéjébe. Aztán hirtelenjében egy csomó néni és bácsi jelent meg, és mind-mind ismerősek voltak. Megilletődötten néztem körbe-körbe, felismertem az Anatole bácsit, a Ren bácsit, a szőke nénit is, de neki furi volt a buksija fölött, de aztán az új papámból kettő is lett. Lehet neki is van egy gonosz ikertesócskája, mint nekem? Meg aztán ott volt még Viola néni is, meg utolértek minket az őröcskék is, de volt egy ismeretlen néni is, akinek égett a hajacskája, mint az egyszerű néninek.

Mindenki össze-vissza futkározott meg minden, és ez egy kicsit meg is rémisztett, mert olyan sokan voltak és minden olyan furi volt, de tényleg. Odahátráltam a falhoz és megpróbáltam elbujdosni valami mögött, ha lehetett, mert nem akartam, hogy észrevegyenek és rám is támadjanak, mint az egyik papára. Én csak azt tudogattam, hogy nekem a gonosz ikrecskémmel kell foglalkozni, és őfelette kell diadalocskát aratnom. De aztán kaptam egy levelecskét, és összekuporodva megnyitogattam, és abban az volt, hogy emeljem fel a jobb kezecském, és félénken fel is emeltem akkor már, hogy ne maradjak ki. Nem mertem a nyulacskámra rákiáltani, hogy mit tegyen, szerintem ő is megzavarodott, de mivel az olt az utolsó szavam, hogy a kislányt támadja, aki úgy nézeget ki, mint én, így megint meg akarta harapdálni.
avatar
Tiffany Williams
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2013. Mar. 04.
Age : 19

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
390/400  (390/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Júl. 30, 2013 9:14 pm

The member 'Tiffany Williams' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15006
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Meredith White on Szer. Júl. 31, 2013 4:12 pm

Sétánk egyszerű volt, csupán csak gyors. Akarva akaratlanul siettünk, egyesek jó okkal a társaikat keresve, nekem meg csak a tenyerem izzott, mit a düh melegített. Mint a kovácsolt vasat oly forrónak éreztem kezemet és tudtam csak Anat arca annyira hideg, hogy hűteni tudja azt. Furcsa hasonlat egy pofonra, de így jött ki a lépés. A lépés, egy furcsa terembe lépve érdekes érzés lett úrrá rajtam. Nem mintha engedtem volna, hogy birtokoljon bárki is, csupán csak engedtem az érzésnek, hogy járja át a testemet, hátha kisül belőle valami. Remélve jó, rosszhoz nem volt kedvem. A szobában fényforrás csupán csak egy fenti, kicsiny résből érkezett, ám nem tudtam jobban körülnézni, hogy terelték a figyelmem.
Egy robbanás.
- Csessze meg.  – konstatáltam hogy életem a végét járta, ám nem volt ez drámai. Fájdalom nélkül nem járt át a hangulat, miként meghalni készülnék. A filmekben könnyekbe lábad az ember szeme, miként látja a végtusát. Látja, hogyan küzdenek, hogy adnak hangot a fájdalmuknak, hogy sírnak a szeretteikért, ám engem nem szeretett itt senki sem, még a vezérem sem vigyázott reám.
Legalább a kislány megtalálta a társát és gonosz önmagát. A nyúl vadul támadott, majd mintha a szemem csuktam volna, mintha térben utaztam volna kerültünk egy másik helyre. Igazából csak egy szomszéd szoba volt, de így hangzatosabbnak tűntek a történések.  
Mindenki itt volt, volt új, volt régi, egyből kettő, belőlem csak egy. Volt gonosz, s jó és belőlem továbbra is csak egy. A zűrzavar teljes volt, igazi káosz csupán csak azt a szarvas, villás farkú ördögöt hiányoltam.
- Anat! Hol vagy? – nem mintha keresni akartam volna, de a pofon érett, mi eddig előre léptetett. Bár kinéztem volna vezéremből, hogy a leggonoszabbikak egyike, most mégis vártam és átgondoltam a dolgokat. Egy Anat kinek élete majdhogynem ép és egy Anat ki a társát nyársalta épp. A gondolatom szinte rímelt, de sajnos ez nem segített.
- Vajon melyik lehet az igazi? – magamtól kérdeztem, sem mint mástól – Ec – pec kimehetsz, holnapután bejöhetsz, cérnára cinegérre. A fenébe, ez sokáig tart. – állt meg a mutogatásom, majd indultam meg a csúnyábbik felé.
Ó, a pofon, az oly csodás pofon. Talán már túl sokat is meséltem róla, hogy most is ezt említsem, de életem egyik legszebb pillanatának könyveltem el ezt. A nagybetűs Pofon. Lendült a kéz és ütöttem az arcot. A találat biztos, ezt nem hibáztam, még mosolyogtam is mellé, hogy váratlan legyen a számára.
- Így vigyázol te rám, he? – tekintettem úgy éreztem minden gondolatom elárulta, nem magyaráztam tovább csak irányba fordultam és a kardom emeltem.
A szebbik, ki a lándzsa állításának egy szép mellkast talált, tiszta célpont volt. Egyszerű út vezetett el hozzá, nem lehetett probléma a támadása. Legalábbis nem gondoltam hibára, mert hát ütni még akartam a vezérem és most szabadott is.
- Köhöm, köhöm. –melegítettem be a torkom, majd érkezett, mi kikívánkozott a törékeny testemből – Vááá!
A hajam sörényként lobogott és a frufrum a szemembe lógott, de nem érdekelt ez most. Egyszerű gondok, mikkel most nem lehetett foglalkozni. Ilyen fontos cselekvésnél nem engedhettem magamnak, hogy foglalkozzak szépségemmel, hisz nem volt itt, kit csábítani akartam.  


A hozzászólást Meredith White összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 31, 2013 4:13 pm-kor.

_________________
Élet: 15; Fegyverkezelés: 27; Erő: 26; Kitartás: 11; Gyorsaság: 40; Speciális képesség: 20; Páncél: 67
avatar
Meredith White
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 192
Join date : 2012. Dec. 31.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
791/800  (791/800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Júl. 31, 2013 4:12 pm

The member 'Meredith White' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15006
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.