[Küldetés] A Halál Völgye

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Klein on Csüt. Aug. 01, 2013 7:09 pm

- Hopp, még egy besárgult. Akkor is marad 2-1 ide - húz strigulát egy unottan üldögélő alak az asztalra, amin támaszkodik, és elégedetten hátradől.
- Jöhet a 4. játék? - kérdez vissza társa a száját húzogatva.
- Naná, ez a kedvencem! - vigyorodik el az előbbi, majd összenéznek, és mindketten csettintenek egyet.
Még, hogy nincs csapatmunka! Majdnem mindannyian Anat hasonmásának estetek neki, és ez olyan jól sikerült, hogy mire Juurei és Meredith odaérne, addigra az imposztor pixelekké is esik. A kibontakozó harc ettől függetlenül folyik tovább, Viola megsebzi Juureit (-23 HP), a nyuszival hadakozó hamis Tiffany megkínálja egy robbanó cukorkával a céhvezéretek csoportját (Anat, Meredith, Juurei és Viola -4 HP vagy páncél), az eddig szemlélődő ismerős ismeretlenek pedig az eddig sértetlen Esunak esnek neki, és dárdáikkal a páncélja felét eltüntetik.
Igen ám, de ekkor váratlanul köddé válik az összes klón, így megszabadultok egy felesleges Tiffanytól, Violától és Meredithék őrei is nyom nélkül eltűnnek az éterben.

- Anat: zöld indikátor, zöld életsáv (68 HP)
- Esutel: sárga indikátor, teljes életsáv (50 HP 8 páncél)
- Ren: zöld indikátor, sárga életsáv (25 HP)
- Meredith: sárga indikátor, piros életsáv (5 HP 1 páncél)
- Tiffany: zöld indikátor, zöld életsáv (24 HP)
- Juurei: zöld indikátor, sárga életsáv (10 HP)

Eközben a másik helyszínen Regit kiszabadítja Viola, ám egyben be is kap két ütést. Nevetségesen keveset, 5 páncélpontot veszítesz, és míg Luv Momo rácsát feszegeti sikertelenül, Esutel és Meredith eltűnik a színről. Regi Montgomeryvel ellentétben szárnyaival csap néhányat és fölétek emelkedik, de nem repül el a gazdájához valamiért.

- Viola: zöld indikátor, teljes életsáv (80 HP 11 páncél)
- Luv: zöld indikátor, sárga életsáv (17 HP)
Nem sok időtök van felocsúdni, vagy gyanúsan méregetni egymást, hogy egyáltalán még vannak-e köztetek ellenségek. Váratlanul Juurei kivételével mindannyian megszédültök, eltompulnak az érzékeitek és sötét zsibbadás borítja be az elméteket. Egy emlékkép jelenik meg lelki szemeitek előtt, mindenkinek más:

- Anat: Te egy hirdetést látsz magad előtt, ami kalandozó szellemű csapatokat keres. Helyszínnek a Kezdtek Erdejének szélén fekvő Halál Völgye nevezetű helyet említi.

- Vio: Ami téged illet, egy barlang mélyén állsz, melletted a klónod áll, és mindkettőtök egy halom kristályt tart a kezében. Még emlékszel rá, ahogy teleportálsz és egy kicsi lyukban találod magad, ahová leteszel egy kristályt és mész is tovább. Rémlik, hogy minél gyorsabban kell megtenned, amit éppen csinálsz, bármi is legyen az.

- Ren: Te mindenki mással egy barlang szája előtt állsz és kelletlenül lépsz be céhvezéretek után. Némi séta után két férfi köszönt titeket, ha figyeltél, fel is ismerheted őket. A két dárdás alakot látod, akik egy perce még a teremben voltak veletek, aztán a klónokkal együtt nyomuk veszett.

- Esutel: Egy biztató mosolyú férfit látsz magad előtt, felismered benne az egyik alakot, aki az imént megtámadott. Közvetlenül viselkedik veled szemben, leültet a priccsre, ahol felébredtél. Ekkor meglátod a szobában Rent és Anatot is, na meg a ketrecet. Egy hangot hallasz az ajtó felől "Kezdjük a játékot, Othello! Töröld őket!", mire Othello bólint egyet és a homlokára teszi a kezed, és minden elsötétül előtted.

- Luv: Kétségbeesetten figyeled, ahogy a petedet elvezetik mellőled, de mégsem érzel akkora pánikot, csak szimpla féltést. A szobában látod a két lányt is, akik mellett magadhoz tértél, valamint a ketrecet is. "Egyszerű a dolgotok, szabaduljatok ki!" - közli veletek az egyik őr.

- Meredith: Te azt látod, ahogy megfogja a kezed a névtelen őrötök, és váratlanul kettő lesz belőled. A láthatatlan kardod kivételével minden felszerelésed átkerült a másik énedre. "Ennek nem így kéne lennie... eh, mindegy" - panaszkodik az alak, majd egy másik hangot is hallasz: "Fáradsz, Mac? Tarts ki, már csak egyet kell"

- Tiffany: "Nem kell megijedned, minden csak játék. Jó, kicsim? Sokat segítetek nekünk ezzel, és ha vége, a jutalomból sok-sok cukorkát vehetsz magadnak ^^" - simogatja a fejedet egy férfi, aki Mac néven mutatkozott be neked. Bizonytalan vagy, veled szemben a klónod áll, akit végül a másik őr, Othello vezet ki a szobából.

Juurei mindebből semmit nem érzékel azon túl, hogy társaid jól láthatóan rosszul vannak, de fél percen belül magához tér mindenki. Mindenki rendelkezik egy emlékfoszlánnyal, vajon megosztjátok-e egymással azt és össze tudjátok-e rakni belőle, hogy mégis mit kerestek itt? Viola és Luv előtt még ott áll egy ketrec is, gondolom szétszeditek. Nem kell dobni hozzá, nincs mi akadályozzon titeket a feszegetésben, és ha végeztetek, Luv tudni fogja, hol vannak a többiek.

Határidő: 3 nap/fő
Sorrend: nincs
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Aug. 05, 2013 9:01 pm

Baromira jó érzéssel tölt el, hogy ennyien sietnek a segítségemre, az meg még jobban felvillanyoz, hogy kivétel nélkül mindenki a megfelelő ellenfélt támadja és nem ugrik nekem is. Mondjuk a Meredithtől kapott, semmiből jött pofontól igencsak meglepődök. De mire felocsúdhatnék, már robog is tovább egy csatakiáltással a klónom felé. Indikátora besárgult... legalább ő tényleg az eredeti. Amúgy meg igaza van, bajba sodortam a csapatomat. Csak tudnám mivel O.o Én magam sem tudom, hogy a csudába kerültünk ide... ezek után pedig a pofon fölöttébb nem volt ám jogos!
Rent szem elől veszítem, talán most az egyszer megteszi azt, amit kérek tőle és megkeresi a petjét. Regivel már mindjárt barátságosabb a csapat összsebzése és az idomárja HP-ja sem csökken tovább. Szívem szerint Tiffanynak segítenék, azt a csöpp lányt mégsem kéne magára hagyni a klónja ellen, de minél előbb végzünk az én hasonmásommal, annál előbb tudunk mindannyian neki segíteni. Közben az ismerős idegen páros Esut kezdi meg rohamozni, így automatikusan teszek felé egy lépést, hiszen az imposztor Anatolellal időközben szerencsére már végeztünk is. Hála az égnek beigazolódott az, amit vártam, s nem robbanok én is pixeljeimre, akárcsak a klónom. Tekintetemmel azért megkeresem Violát és szólni akarok neki, hogy segítsen Tiffanynak, de hirtelen szédülni kezdek. Még látom, hogy felvillan az üzenetjelző panel, vajon kitől érkezett? Ráadásul Viola is szertefoszlik, hasonmás lett volna ő is?
Viszont egyre ismerősebbé kezd válni számomra a helyzet... ez minden bizonnyal egy emlékfelidézés. De hiszen nem érintettem meg senkit és a klónom is szertefoszlott már, aki esetleg alkalmazhatta volna a tőlem másolt képességet. Fátyolos homály borul elmémre, amiből egyre inkább egy emlékfoszlány kezd kibontakozni. Egy küldetéses hirdető tábla előtt látok, helyszínül pedig egy bizonyos Halál Völgye van megjelölve. Azt hittem, hogy az első szinten már nem érhet meglepetés, de erről a Kezdetek erdejének a szélén lévő helyszínéről még a piacon sem hallani. Azt viszont azonban már nem látom, hogy mi a pontos feladat, csak annyi ragad meg, hogy kalandozó szellemű csapatot keresek és azon morfondírozok, hogy az újonnan alakuló céhemet benevezhetném rá, amolyan csapattréning gyanánt. Más egyéb nem ragad meg így hirtelenjében, rögtön félbe is szakad a látomás és ébredezek. Kótyagos fejjel ülök föl, s látom, amint a többiek is ébredeznek. ezek szerint mindannyian elájultunk. Kivéve Juureit. Ez felettébb furcsa, nem igazán tudom hova tenni a szituációt.
Megnyitom közben az üzenőpanelemet és serényen el is olvasom a Rentől kapott levelet. Ügyes taktika, remélhetőleg mindenki felteszi a kezét, ami elméletileg azt jelentené, hogy nincs köztünk több imposztor. Még be se zárom a panelt, de a biztonság kedvéért felemelem a kért kezemet, rajta a szalaggal, melyet eddig megkülönböztető jelzésként használtam. - Mindenki egyben van? Látta esetleg valaki, hogy mi okozta az összeesésünket? - érdeklődök csapattársaimtól, elsősorban Juutól, hisz úgy tűnik ő nem kómált be. Egy valami azonban nagyon zavar. Hová lett a kedvesem és merre lehet Luv és a petek? - Látta valaki Violát, Regit és Luvékat?
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Aug. 11, 2013 6:27 pm

Miután bekapok egy igen szép találatot, hozzáteszem, hogy teljesen faragatlan módszerrel, elvonulok a helység egy távolabbi zugába, ahol mindenkitől távol vagyok, legalább egy kicsit. ez az FFA fullra kikészít, mintha álmodnék, vagy nagyon csúnyán be lennék rúgva, amire szívtam egy kicsit és most durva hallucinációim vannak. Nem is érzem igazán jól magam, még lehet hánynom is kell. Hirtelen ötlettől vezérelve, üzenetet küldtem az ismerőseimnek, mert itt némelyikből kettő van és ez nekem nem tetszik, anno csak az egyiket vettem fel, ikrekről nem volt szó. Amint megteszem Esu-chan, aki már sárga indikátorral rendelkezik, mert korábban már bántott, megint és  fura kérdést tesz fel, pedig már készülnék arra, hogy elrepítem őt innen jó messzire.
- o.O  he?! – nem jutok szóhoz és még csettinteni is elfelejtek, várom, hogy nekem támadjon, de nem teszi. Vlgül elfordul és mást támad meg… nem is bánom, csak engem hagyjon békén.  Gondoltam eddig, de megfordul és felemeli a kezét  o.O
- Ahha… ez egy… - tehát őt már ismerem, vagyis az az Esu akit ismerek….. Erősen vizslatom a bandát, hogy ki teszi még fel a kezét, de nem látok senki mást  Majd egyszer csak eltűnik a banda nagy része és mindenkiből egyetlen egy példánya marad itt, bár továbbra sem tudom, hogy ezek itt most ál, vagy nem áltársak. Próbálok felkelni, hogy eliszkolhassak innen, jó messzire, mikor is hírtelen megszédülök és visszadőlök a sarokba.
- Uhhh… ez ütős anyag lehetett – úgy érzem magam, mint akinek rendesen kijutott a jóból és ezzel el is intézte magát. Ez nem a jófajta érzés, hanem az ellenkezője, még flasshelek is valami érthetetlen dolgot.
- Uhh…veeeh, nem érzem jól magam.. . – a flashback után sem kelek fel, hanem lenyitom az inventorym és előveszek belőle egy matracot és egy pihe-puha párnát, majd be is burkolom magam, mint egy hernyó a bábozódásnál.
- Oyasumi – kívánok szép álmokat az ittlévőknek, akik lehet, hogy nincsenek is itt, mert csak haluzom őket. Ilyenkor az alvás a legjobb, ha felkelek és még mindig itt lesznek, akkor ők igaziak, azonban ha egyedül leszek itt, sőt, ami valószínűbb, hogy az ágyamban, akkor valaki nagyon átvert azzal a zöld cuccal és kevert bele valamit…  Probléma megoldva, hehe, nagyon menő vagyok Cool 
Ha hagynak pihenni a társaim, akkor pár perc múlva már szuszogok is, full ártatlan, angyali arccal Razz
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Hétf. Aug. 12, 2013 3:14 pm

*Nah, szuper mondhatom, nekem esett mindenki. Bum, dárdákkal felém szúrnak, s le is szedik a páncélom egy jó részét. De sebaj! Legalább a HP-mból nem veszítettem, s Rent is megvédhettem. Egyszer csak hirtelen minden leállt. Elpixeleződtek a szerintem hamis céhtagok, s csak páran maradtunk. Azok is eltűntek, akik nem hasonlítottak egyik taghoz sem, akik rám támadtak. Körbenéztem, hogy fel is fogjam, kik maradtunk. De hirtelen zsibbadást éreztem, elködösült minden előttem. Megfogtam a fejem, hisz furcsa érzés volt ez az egész. Majd egy képet láttam magam előtt, ami igen csak meglepett. Én jóban lettem volna azzal a fickóval, aki rám támadt? Majd egy másik fickó valamit törölt, amikor a homlokomhoz nyúlt? Végre, mikor enyhült a zsibbadás, és "felébredhettem", körbenéztem, hogy figyeljem a többieket. Anat már kérdez is, de csak ráztam a fejem válaszképen. A kérdezettekről ugyancsak nem tudtam semmit. De Ren is megszólalt, reagált erre az egész furcsaságra. Valamint... Elővesz egy matracot és egy párnát, és alszik?! Kicsit kiakasztott ez a dolog, és nagy-nagy szemekkel bambultam rá. Facepalm. Ez a srác tényleg nem normális! De már fáradt voltam vele vitatkozni. Aludjon, ha neki ez így tetszik. Igazából arra gondoltam, hogy ez neki túl sok volt, nem tudja megemészteni, ezért gyorsan elmenekül az álomvilágba. Ch... nehogy már gyengébb idegzetű legyen, mint én?! Mondjuk, aki sztárként nevelkedett, megszokhatta a kényelmet, de szerintem azt is, hogy milyen az elvárásoknak megfelelni, a nyomás ellenére cselekedni. Most pedig ennyi nyomást sem bír? Nem akartam ítélkezni felette, hisz engem is elég furcsán érintett ez az egész. Ráadásul ez a kép emlékképnek tűnt, s ha ez igaz, akkor törölték ez emlékemet, s vagy becsaptak azok, akikben korábban bíztunk, vagy valami csúnya próbatételnek voltunk kitéve. De hát... úgy éreztem, megbízhatok bennük. Ezt most nem értem. Megráztam egy kicsit a fejem, s végre megszólaltam.*
- Mindenki látott valamit. Igaz? Én az egyik őrt láttam, aki velem beszélt valamit. Nem volt ellenszenves, ellenkezőleg. Majd valami... Othelo is ott volt. Meg Te Anat, és Ren. Majd valaki a kezét a homlokomra tette és ott már sötétség volt. Áh... zavaros ez az egész.
* Csóváltam a fejem. Feladtam. Elfáradtam a gondolkodásban. Inkább leültem a falhoz Ren mellé. Hátamat a falnak támasztottam, s lábaimat felhúzva átöleltem azokat. Gondolkodtam, bár nem akartam. Nem akartam én már semmit sem, csak innen kijutni. *
avatar
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 22
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1900/1900  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Viola on Kedd Aug. 13, 2013 3:49 pm

És a ketrec, rácsaival együtt biza reped, hajlik, nyúlik és törik. Rántok egyet és az egész egyetlen nagy pixelfelhővé amorfizálódik. A szerencsétlen, bezárt pet, aki immáron szabad, könnyű szárnycsapásokkal libben fel fejem fölé.
Kissé megingok, ahogy két ütést is érzek hátamon, de semmi egyéb mellékhatás nem lesz rajtam úrrá. A páncélom még mindig kitart a nevetségesen gyenge ütésekkel szemben. Mégis mit gondoltak ki ellen akarnak kiállni? A Prismus Dominát nem lehet ilyen könnyen kiütni... Ha hozták volna magukkal a barátaikat, talán akkor! Jah, hogy nekik nincs is olyan...
Reginaldra pillantok, aki még mindig a levegőben csapdos szárnyaival. Mit keres még itt? Vissza kellett volna mennie a gazdájához, Renhez, csak úgy, mint a nyúlnak Tiffanyhoz. Megutálta volna..? Jó, mondjuk Rennek van egy bizonyos jelleme, amihez kell egy kis tűrés... Vagy több is. Bahh, miket beszélek? Még csak nem is beszéltem Rennel soha! Egy céhben vagyunk, ugyan azt a vezért szolgáljuk, de a nevén, meg küllemén kívül semmit sem tudok róla. Ez a helyzet a többiekkel is fennáll. Gáz. Mitévő legyek..?
Kérdően tekintek a fiúlány-Luvra, kinek életsávja már eléggé a végét járja. Harcba keveredett vajon ott, ahonnan jött?
- Jól vagy..? Az életed mintha nem lenne egészen teli... A többiek is itt vannak? És jól vannak? Anatole? - zúdítom rá kérdéseimet, reménykedve abban, hogy választ is kapok rájuk. Ám mielőtt ez megtörténhetne, fejemben nyomást érzek. Érzékeim eltompulnak és egy furcsa képsor jelenik meg előttem:
Szemben állok saját magammal, kivel ugyan úgy egy cipelek egy halom kristályt. Le kell őket tennem különböző helyekre, földbe vájt lyukakba, de hogy miért, azt nem tudnám megmondani. Mi ez? Egy emlék? Elég valóságosnak tűnik ahhoz, hogy az legyen. Mi a helyzet a többiekkel?
- Talán meg kellene keresnünk a többieket, nem..? Regi, gyere te is! - szólok először Luvhoz, majd a főnixhez, hátha rám is hallgat. Megindulok arra, amerről Luv érkezett, illetve előbb segítek neki, ha nem bírja egyedül kiszabadítani az állatkáját, Momót.
Egyedül képtelen vagyok mit kezdeni ezzel az emlékhalmazzal. Talán a többiek tudnak magyarázatot adni...
avatar
Viola
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 365
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1535/1700  (1535/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kyrena Juurei on Kedd Aug. 13, 2013 7:22 pm

Viola nem állt le a támadással. Nem kis sérülést szenvedek ennek hála, de legalább az egyik Anat, az, amelyik Rent is támadta pixelekre bomlott. Ez rajtam nem segít, de másokon talán igen. Nekem más problémám akad egy valószínűleg szintén hamisítvány céhtag személyében. Ren és az a lány egy sarokba vonulnak. Na igen, ez jellemző rá. Egy rosszalló tekintetet eresztek meg felé, főleg az üzenet láttán, ennek ellenére teljesítem kívánságát és felemelem a kért kezet. A kéjenc-császárnak remélhetőleg megfelel. Mire ráérnék gondom legfőbb okozójával foglalkozni, eltűnik. Nem csak ő, a többi utánzat is, legalábbis azt hiszem, hogy ők voltak azok. Végre fellélegezhetünk. A többiekhez egyelőre nem megyek közelebb. Talán azért nem, mert jó ideje eltűntem és nem tudom, hogy most mit gondolnak. Pedig nem volt szándékos. Tényleg nem, és nem is az én hibám volt. Ezzel viszont tényleg ráérek később foglalkozni, most az a lényeg, hogy kijussunk innen. Ha jól sejtem a kérdésekből ítélve a többiek is itt vannak. De vajon merre? Aztán hirtelen mindenki mintha rosszul lenne, engem kivéve. Ennek oka talán az lehet, hogy én nem velük jöttem. De mi a gond? Kissé ijedten nézek körül a többieken. Mindenki összeesik, nekem pedig fogalmam sincs, hogy mit csinálhatnék. Jobb híján résen vagyok és figyelek, főleg a kijáratokra, arra az esetre, ha valaki rossz szándékkal közeledne. Ennél jobb tényleg nem jut eszembe. Ez azonban nehezemre esik. A földön lévő többiekre sandítva akarva-akaratlanul elkap az alhatnék. Legszívesebben én is lefeküdnék és aludnék, talán pont a páncélomhoz bújva, de kérdéses, hogy van-e még egyáltalán ilyesmim. Nem tudom hogy mit hihetett, vagy mit tett addig. Talán mit sem törődve eltűnésemmel foglalkozott korábbi tevékenységével. Mikor felébrednek kérdéseket kapok. Főként Anatra figyelek.
- Egyszerűen csak összeestetek, majd nagyjából fél perc múlva magatokhoz tértetek. Az alatt nem történt semmi. Előtte sem azon kívül hogy eltűntek a hamisítványok. Ami a másik kérdésed illeti... Nem tudom, hogy hol vannak a többiek, de azt igen, hogy az a pet honnan jött - mutatok a nyúlra.
- Talán arrafelé vannak a többiek is.
Ren közben úgy tűnik durmolni szándékozik. Ezt azért talán mégsem itt kellene. Mit sem törődve fáradtságával közelebb lépek hozzá, megragadom ruháját mellkasánál és rázni kezdem.
- Hé, kéjenc-császár, kelj fel! Ennek nincs itt az ideje hallod? Meg kell találnunk a többieket és Regit!

_________________
Adatlap

Stat:
5. szint


élet: 7 (+2)
fegyverkezelés: 5
erő/irányítás: 6 (+5)
kitartás: 6 (+2)
gyorsaság: 8 (+8 )
speciális képesség: 4


Akrobatika: 1
Észlelés: 1
Érclátás: 1

páncél: 16


avatar
Kyrena Juurei
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 217
Join date : 2012. Dec. 23.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
397/400  (397/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Luv Delackrose on Szomb. Aug. 17, 2013 6:54 am

„Vígan” és persze reménytelenül feszengtem Momo ketrecét… Szegény kiscicám behúzódott a háttérbe és onnan várta hősi megmentőjét aki ott szerencsétlenkedett előtte. Próbáltam húzni… próbáltam tolni… még a lábamat neki támasztva is megkíséreltem kifeszíteni azt a nyamvadt ketrecet de semmi… Legalábbis nekem, a mellettem lévő lány könnyedén feszegette és azon meg látszott hogy lassan megadja majd magát. Össze szűkült a szemem, ez már nem Momoról szolt, ez személyiségem meggyalázása hogy még egy ilyen cafka is könnyedén szétszedi… míg én… én csak szórakozok vele. Momo látja a tüzet a szememben és rosszalló pillantást vet rám. Majd hirtelen megszédültem… elsötétült a világ és furcsa zsibbadó érzés kerített hatalmába… >< Megijedtem, ilyet még nem tapasztaltam ebben a világban… bár úgy látszik tényleg öregszem. Ezek a gondolatok forogtak a fejemben, és mint egy film jelent meg előttem pár képkocka… Ismét azzal a két lánnyal voltam összezárva, abban a ketrecben amiben ébredtem, épp csak egy dolog különbözött. Az Őr arra biztatott hogy szabadítsuk ki magunkat. Nem értettem, fejemet fogva keltetem fel a Momo ketrece mellett, de láttam hogy a másik lány is így tesz aki ott volt mellettem. Értetlenül rá pillantottam, majd Momora tekintettem. Neki semmi baja. Gyorsan megpróbálkoztam kifeszíteni a ketrecét de már sokkalta jobban ment. Momo drágám elfoglalta az őt megillető helyet a vállamon elterülve mint valami kinyuvasztott macskaprém, azaz az egyel kivéve hogy Ő nincs kitömve. Nem sok sétálás után, meghallottam pár hangot… a többieket. Még gyorsabban kezdtem el síetni feléjük. Amint megpillantottam őket, morcosan rájuk néztem, majd ki mást a céhvezért vettem támadásba… de nem, nem akartam bántani, csupán válaszokra voltam kíváncsi.
- Mi volt ez az egész Anat?... Netán valami üdv a céhben ha ügyes vagy maradsz, ha nem megdöglesz nem érdekel beavatás?! Mondj el mindent amit tudsz! –Parancsoltam rá a képességemmel, sokaknak is megcsappant az életük, de én kakaskodtam leginkább mivel már igencsak kevéske maradt a pontjaimból. Nagyon mérges voltam, Momo csak egy hangos morgással jelezte hogy Ő is válaszokat akar.

/Ha a képim nem talál akkor csak puszta sima mondatként hallották a kérdésemet./


A hozzászólást Luv Delackrose összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 17, 2013 6:59 am-kor.
avatar
Luv Delackrose
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2013. Jan. 02.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/50  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Aug. 17, 2013 6:57 am

The member 'Luv Delackrose' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Meredith White on Szomb. Aug. 17, 2013 9:16 pm

- Jaj, ki ez a csúnya leány? – ijedtem meg az előttem állótól.
Miután mindenki eltűnt körülöttem, úgy egy különleges helyre kerültem. Eleinte a homályos látás, a zsibbadás érzése, mi terelte a figyelmem, majd az egyik őrt láttam meg magam előtt. A kezemet úgy fogta, mint ha a párom lett volna, majd váratlan egy lány lett előttem, kitől az imént ijedtem.
- Hát nem. – értettem vele egyet.
Csúnya, göndör, fésületlen haj, mi bár vörösnek készült, inkább fakó volt, színtelen, szürke. Alakja nem volt. Sem feneke, sem keblei. Nem volt mit rajta fogni, nem volt dereka, sem csípője. Fúj. A bőre csúnya volt, nem tűnt simának.
- Ó, jaj Anat. – sóhajtottam – Hát nem volt elég egy pofon? – kérdeztem, bár ahogy körülnéztem, úgy konstatáltam, hogy nem volt itt, sem senki más a céhből – Megint elhagyott. – lemondó sóhaj, majd csóváltam a fejem, miközben egy újabb hangra lettem figyelmes.
- Mac? – fordultam a férfi felé – Szép név. – és a bók, mit nem gondoltam komolyan, ám kellett a jó benyomás függetlenül attól, hogy kételkedtem benne, hogy ez ért volna bármit is – Elég béna másolat. Nem tudsz szebbet, vagy valóban ilyen csúnya vagyok? – pár ártatlannak látszó pislogás, majd a nagyra nyitott szemek, mik talán megtörték volna őt. A hajamat igazgattam, a frufrumat félre fújtam, hogy látszódjon az arcom, majd csak néztem a férfit – Eh, ez kellemetlen. Csúnya vagyok. – erőltetni való könnycseppek, megjátszott zavartság – Miért akarsz megbántani? Mi értelme van ennek? Miért csinálod ezt velünk? Bántasz, sértesz és csúnya vagyok. Morbid dolog ezt így megmutatni, mi vezérelt erre téged? A csúnya lányokat mindig bántják. – a választ csak reméltem, de nem voltam biztos benne, hogy kapok.

_________________
Élet: 15; Fegyverkezelés: 27; Erő: 26; Kitartás: 11; Gyorsaság: 40; Speciális képesség: 20; Páncél: 67
avatar
Meredith White
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 192
Join date : 2012. Dec. 31.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
791/800  (791/800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Klein on Kedd Aug. 20, 2013 8:46 pm

Amint Viola, Luv és Momo csatlakozik a többiekhez, immár majdnem teljessé válik a csapat. Csak Reginald hiányzik, ő ugyanis az első olyan pillanatban, ahogy nem figyeltek rá, tollán-szálán kámforrá válik. A két arteses érkezése mindenesetre két dolgot mindenképpen magával vonz: egyrészt Luv felháborodását, aki képességét sikeresen használva rákényszeríti Anatot, hogy ossza meg vele, amit tud; másrészt pedig a Violánál lévő rengeteg Halvány Gyógyító Kristályt, ami kicsit rendbe rakhatja az életpontjaitokat.

Van még néhány nyugodt percetek, addig szedjétek össze magatokat, jussatok dűlőre a helyzettel, esetleg a kiutat is megpróbálhatjátok megkeresni. Vagy az emlékeitekben szereplő két jómadár jobban érdekel titeket?

Tiffany 500 szóval pótolhat.
Sorrend: nincs
Határidő: 3 nap/fő
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Anatole Saito on Kedd Aug. 20, 2013 10:33 pm

Hát ez jellemző, Ren és a nemtörődömsége. Néha komolyan elgondolkozom, hogy normális-e úgy egyébként, vagy nincs ki a négy kereke. Belefáradtam a sületlenségeibe, jobb is lesz, ha csöndben gubbaszt a matracán, legalább addig sem okoz semmi galibát.
- Mindenki látott valamit? O.o - kérdezek vissza Esut hallva, ezek szerint nem csak nálam volt emlékvillanás? Az viszont érdekes, hogy én nem láttam se Othellot, se azt a másik őrt, akit az íjászlány emleget. Tulajdonképpen azon túl, hogy hol vagyunk, haszontalan az én információm. Sajnos Juu sem tud sokkal több információval szolgálni, mint ami már egyébként is kezd nyilvánvalóvá válni előttem: a "gonosz" klónjaink eltűntek, minket pedig kiütött egy emlékfelidézős hullám. A tébolyult helyzet közepette halovány mosoly szökik arcomra, amikor Juu a sarkára áll és elkezdi kezelésbe venni a kéjenc-császárt. Az viszont aggaszt, hogy Meredith még mindig elég kába, így odalépek hozzá, fél térdre ereszkedek, és finoman megrázom. - Ébredj, most már nincs mitől félned. - Próbálom bíztatni és csak reménykedni tudok abban, hogy nem állítok valótlant, illetve, hogy nem egy újabb pofonnal köszönt. Időközben előkerül Viola és Luv is Momoval. Ha Meredith is jobban van már, akkor Viola elé szaladok, hogy megölelhessem. Aztán Tiffany buksiját is megsimogatom, remélem nem ijedt meg nagyon szegénykém. - Ugye jól vagytok? - méregetem kedvesemet és a kislányt is gondterhelt tekintettel - Hála az égnek, végre teljes a csapat! Várjunk csak... hol van Regi? Ren, nem is érdekel, hogy hol van a peted? - Elméletileg ő a térképén le tudná követni, hogy hol a petje, ennek ellenére nem sokat tett még ma azért, hogy meg is találja.
Választ azonban nem kaphatok, mert Luv úgy taglóz le, mint egy úthenger. Válaszokat követel, s közben mindenféle sületlenségeket vág a fejemhez. Valami furcsa érzés kezd rajtam eluralkodni, ami arra ösztönöz, hogy megeredjen a nyelvem. - Nem! Ezt most felejtsd el rögtön! Soha nem akarnálak bajba sodorni benneteket és talán éppen ezt az érzést használta ki az, aki idehozhatott bennünket. Gondolom nem véletlenül csináltak többünkből is ellenséges klónokat. Lehet egymás ellen akartak fordítani bennünket, ha úgy tetszik: tesztelni a csapatösszetartást. Eddig jól dolgoztatok össze, ne most forduljunk egymás ellen! - néztem körbe, hogy mindenki felé intézhessek egy pillantást - Ne feledjétek, amikor felvettétek azt a jelvényt, akkor egyé váltunk, s nincs helye köztünk ellenségeskedésnek. Épp ezért felejtsd el kérlek Luv azt, hogy engem nem érdekel, élsz-e vagy halsz. - fordultam vissza a heves vöröshöz, majd elléptem mellőle és államat vakargatva kezdem el fel-alá járkálni.
- Lássuk mit tudunk... Úgy vélem a 2. képességem kiterjedt rátok is. A skillem révén képes vagyok emlékképek felidézésére. Ha nem ért bennünket kollektív támadás, és Esu is látott valamit, akkor gondolom ez a többiekkel is megtörtént. Nem tudom hogy lehetséges ez, hogy terjedt ki rátok is, talán erősödött a képességem. Én annyit láttam csupán, hogy egy táblán Halál völgye néven volt meghirdetve egy küldetés. Volt róla szó a gyűlésen, hogy elvinnélek benneteket egy céhküldetésre, ennek ellenére fogalmam sincs mennyi idő telhetett el a gyűlés óta és hogy miként kerültünk ide. Nyilván most a Halál völgyében vagyunk, s ideje lenne kikecmeregni innen. Kezdjétek el mindannyian keresni a kijáratot, és ha valaki látott még esetleg emlékképet, ne habozzon megosztani velünk a részleteket! - Mondandóm befejeztével ismét Viola elé lépek. - Ti merről jöttetek? Tudjátok esetleg a kijáratot és hogy Regi hol van?
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Ryuninji Ren on Csüt. Aug. 29, 2013 3:55 pm

Ez a nagy bonyodalom kikészít, túl nagy a kavarc meg minden, lehet be is szedtem valamit és még ittam is rá, nem tudom, de miután megszédülök jónak látom lepihenni. Előveszem a kis matracom, hozzá egy párnát és már fekszem is. Nem érzem elég jól magam ahhoz, hogy ébren legyek, ezért inkább alszom egy kicsit, vagy éppen sokat. Ez mind attól függ, hogy mennyire vagyok fáradt. Lefekvésem után hallom még a hozzám intézett szavakat, de én aludni akarok, nem csevegni. Pár perc múlva sikeresen elalszom. Micsoda szép álomba kerülök, minden zsír. pont nekem való, de csak másfél percig tart Sad Valaki elkap és kirángat a menő álmomból…. rázogatni kezd, meg hablatyol. Lassan nyitom ki szemeim, egy cseppet sem érzem magam jobban, sőt, talán rosszabbul is.
- Hu-hh… hány-nyi-nyin-ge-rem-va-an- mondok kissé szakadozottan, hála a terrorizálásomnak, vagyis annak, hogy rángatnak össze-vissza. Ha elenged Juu, akkor elterülök a matracon, ha nem, akkor elkezdek zöldülni, és ha nem kapcsol időben, akkor kidobom a taccsot.
- Nem lehetett volna finomabban ébreszteni? Hallottatok ti már Nemuri Hime történetéről? – kérdezem rosszallóan és felülök, de maradok a matracomon. Veeeh, most ez komoly? Nem hagyják, hogy kipihenje magát az ember? Ez már… gááááz. Sőt, még az ébresztő is durva volt. Én nem ezt érdemlem Sad
Nyújtózkodom egy jó nagyot, szemem dörzsölöm, majd ideje válaszolnom a dolgokra, már azokra amikre emlékszem, hogy kellene.
- Már hogyne érdekelne – ásítok egy nagyot. Regi a petem, nélküle nem sokat érek, ezt én magam is tudom. Bár tanknak még elmegyek.
- Regi a legerősebb a bandában és regenerálódik. Ellenben nézz az én élet csíkomra. – igen, már majdnem vörös zóna.
- Ha meghalok, ő megvadul és akkor vele is meg kell küzdenetek – igaz erről még csak pletykákat hallottam és a kézikönyvet sem olvastam el mind a mai napig. De jobb félni, mint megijedni.
- Mellesleg pontosan tudom, hogy hol van, látom a map-on és az élete is tele van – igen, ezt egy idomár mind tudja, jelezve van neki.
- Szóval… erőt gyűjtök \o/ - micsoda szépen megmagyaráztam azt, hogy álmos vagyok.. nagyon tudok Cool
De lassan azért felkelek, elpakolom a cuccom, amit ezek szerint feleslegesen vettem elő.
- Regi erre van, megyek mgnézem… - szólok nekik, majd elindulok a petem felé, követve a térképet.


_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Meredith White on Szomb. Aug. 31, 2013 9:27 pm

- Ahha… hogyne… persze… ahha… - csak bólogattam Anatole mondandója közben és nem feledtem el az előzményeket, hogy mi is volt ezelőtt.
Sírtam, utánam jött, segített és bókolt. Kedves volt, majd rögtön a céhgyűlésre kísért, a céhébe invitált, időm sem volt pihenni. Onnan a gyűlésről pedig rögtön ide csöppentünk, egy börtönbe ébredtem. Kételkedtem a véletlenben és méregetően figyeltem a vezért.
Az Anattal való ismerkedésem csupán csak pár órával ezelőtt kezdődött. Papolt nekünk az összetartásról, ám nézzünk körbe hová is kerültem pár pillanattal később miután felsegített a földről. Á, ne, fölösleges, nem volt körülöttünk semmi sem...
A bizalmatlanságom a fiú iránt teljes volt. Szívem szerint még egy pofont adtam volna neki, de félő, hogy azt már rossz szemmel nézte volna tőlem.
- A látomásom egyszerű volt, kevés információval. Csupán csak láttam, hogy Mac miként másol le engem. Szobrásznak is elmehetne, egész ügyes volt. Hogy ki az a Mac? – kérdeztem helyettük – Jó kérdés, csak a nevét tudom. – vontam a vállam, majd fordultam el tőlük, ennyit tudtam közölni.
Keresni a kijáratot? A gondolat pillanatok alatt foglalta el az elmém, miszerint egyedül voltam és ők se hozzám tartoztak. Irreális volt minden, mi velem történt. „Vááá!” Kiabált az érzelem bennem, de a testem felett most még az agyam volt az úr, fütyörészve sétáltam a fal mellett és forgattam a csuklómat a tenyerembe a kardommal, mit csak én láthattam.
- Ej – ej, nem jó ez így. – a frufrum ismét a maga ura volt, de tudta, hogy rosszkor zavart, szinte magát söpörte félre a szemeim elől. Hehe.


_________________
Élet: 15; Fegyverkezelés: 27; Erő: 26; Kitartás: 11; Gyorsaság: 40; Speciális képesség: 20; Páncél: 67
avatar
Meredith White
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 192
Join date : 2012. Dec. 31.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
791/800  (791/800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Hétf. Szept. 02, 2013 5:06 pm

* Elegem volt ebből az egészből. Nyugodtan ücsörögtem, közben megérkeztek a többiek is. Luv pedig leoltotta Anatot. Kicsit mérges lettem. Felháborodva kérdeztem magamtól, miért mindenki őt bántja?! Na de egyszerű a válasz. Ő a vezetőnk, ő felelős értünk. De attól még nem isten! Csak fogtam a fejem, úgy hallgattam ezt az őrületet. Közben Juu jött és felrángatta Rent. Ezen elvigyorodtam. Végre egy másik nő, aki talán nálam is harciasabb. Sőt, biztos. Végig csendben figyeltem a történteket. Valahogy újraéledt az egész kis csapat. Sokan vitatkoztak, idegesek voltak, de láttam Anaton a megkönnyebbülést, hogy láthatja Vio-t, s jó volt nézni, ahogy Tiffért is aggódik, előtte meg Meredithért. Olyan volt számomra ez az egész, mint egy baráti közösség, egy kis család, melynek tagjai pácba kerültek. De engem mégis eluralt valami béke. Nem lehet baj, hisz most már együtt vagyunk. Mosolyogva néztem mindenkit. Kicsit kívülállónak éreztem magam a falnál ücsörögve, de mégis melegséggel töltött el az a gondolat, hogy én közéjük tartozhatom. Anat szavai is jól estek. Igen, eggyé váltunk. Szép szavak, de valahogy mégsem hittem ebben teljesen. Kíváncsian vártam, hogy a többiek is szóljanak arról, hogy mit láttak. Meredith is elmondta, s valahogy kezdett kialakulni bennem egy kép, de még mindig nem voltam biztos benne.
- Van ami biztos. Ha ezek emlékek, akkor te, Anat, találtál nekünk egy küldetést, aminek a neve, Halál völgye. Valószínűleg mindannyian ennek a küldetésnek vagyunk a részesei. Meredith szavaiból az jön le, hogy másolatot készítettek belőlünk, de úgy, hogy mi magunk is tudtunk róla. Valamint szemtől szemben kommunikáltak velünk azok, akik ezt az egészet kitaálták, s az én emlékeimből kiindulva, talán törölték az emlékeinket. De azt, hogy mi mindez előtt tudtuk-e, hogy ez lesz, vagy hogy a mi beleegyezésünkkel történt-e, vagy csapta volt, fogva tartottak, vagy becsaptak, azt már nem tudom.
* Mikor Anat arra szólított fel bennünket, hogy keressük a kijáratot, kelletlenül felálltam hát a faltól. De igazából fogalmam sem volt, merre induljak. Mivel viszont Ren elindult elég alacsony életcsíkkal Regit megkeresni, úgy döntöttem, nem árt, ha vele tartok. De egy szót sem szóltam többet. *
avatar
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 22
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1900/1900  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kyrena Juurei on Hétf. Szept. 09, 2013 5:22 pm

Csak bambán, értetlenül állok a dolgok előtt. Nem értem, hogy mi folyik itt. Fogalmam sincs az emlékképekről, vagy mikről, sem küldetésről, sem semmi másról. Ezen nem kellene csodálkoznom. Elvégre jó időre eltűntem, s csak a véletlen dolga hogy most itt vagyok, újra köztük. Jó itt lenni, de furcsa is. Valahogy kívülállónak érzem magam. Nem tudom miért tör rám az érzés, de így van. Rent figyelem. Mikor felébredt és láttam rajta, hogy nincs túl jó bőrben, elengedtem és hagytam, hogy eldőljön. Nem hiányzik nekem, hogy kidobja a taccsot. Ezek után csak figyelek. Mindenki beszélni kezd, megjelenik az eredeti Viola, legalábbis remélhetőleg az eredeti és az a vörös alak is, kinek nemét lehetetlen számomra behatárolni, és aki engem is fellökött mikor ide kerültem ebbe a terembe. Felállok és odébb húzódom. A fal mellé sétálok és annak vetem hátam. Így figyelem a többieket, csendben fáradtan, lesve, és hallgatva, hogy mi történt. Azok az emlékek, vagy minek mondják őket, elég kuszák, legalábbis így hallomásra. Csak részletek, semmi több, mi azért kicsit problémás. Ren közben magához tér és már el is indul. Már lépnék, hogy elkísérjem, tekintve, hogy nem kellene egyedül mennie, valaki azonban hamarabb csatlakozik hozzá. Lépteim inkább megállítom. A kéjenc-császár már talált magának testőrt, semmi szükség még egy emberre, főleg, hogy nekem sem túl jó a helyzetem élet terén. Tekintete inkább Anatra szegezem, ki utasításokat ad, nem mellesleg közli a tényeket azzal a vörössel. Én csak csendben bólintok, azt viszont nem tudom, hogy merre is kellene keresgélni. Én gyakorlatilag leestem ide, így hát nem tudok nyilatkozni, hogy a magasugró világbajnokokon kívül kinek tudnék kijárattal szolgálni.

_________________
Adatlap

Stat:
5. szint


élet: 7 (+2)
fegyverkezelés: 5
erő/irányítás: 6 (+5)
kitartás: 6 (+2)
gyorsaság: 8 (+8 )
speciális képesség: 4


Akrobatika: 1
Észlelés: 1
Érclátás: 1

páncél: 16


avatar
Kyrena Juurei
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 217
Join date : 2012. Dec. 23.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
397/400  (397/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Klein on Szer. Szept. 11, 2013 6:23 pm

- Nem fogják tudni teljesen összerakni - állapítja meg az egyik.
- Mindegy is, idetartanak. Jöhet az utolsó játék, a mindent eldöntő - mosolyodik el a másik, majd mindketten felállnak és az ajtó felé fordulnak.
Ren vezetésével elindultok Regi keresésére. Viola közben mindenkinek gyógyító kristályokat osztogat, így sérüléseitekből alig pár perc alatt felépülhettek, és teljesen feltöltődve érkezhettek meg a tárcsázóként megnevezett terembe, ahol az összetört ketrecek is vannak. Látszólag nincs továbbvezető út, de a térkép a főnixet mégis az egyik fal túloldalán jelzi. Ha megvizsgáljátok a falat, észrevehetitek rajta a számlapos tárcsát (telefon nélkül xD), amiről talán a terem a nevét kapta. Mellette egy táblán egy óralap látszik, a nagymutató és a másodpercmutató a 12-esre mutat, a kismutató pedig a hatosra. Pontosan hat órakor állt hát meg az óra, de vajon hogyan segít ez nektek megfejteni a tárcsába beírandó számot? Az biztosnak látszik, hogy a kettő kapcsolatban van egymással.


Ha valamelyikőtök megfejti a rejtvényt, azonnal kapjátok az új mesélést.
Sorrend: nincs
Határidő: amíg meg nem fejtitek Very Happy
Luv 500 szóval pótolhat, Tiffany pedig jelezze, ha szeretné folytatni a küldit.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Anatole Saito on Szer. Szept. 11, 2013 10:28 pm

Esküszöm ekkora káoszba szerintem még sosem keveredtem. Ami pedig a legjobban frusztrál, hogy nem tudjuk összerakni a történetet, de még csak körvonalazódni sem körvonalazóik az egész katyvasznak a nyitja, amibe belekerültünk. Persze ha pozitívan állok hozzá a dolgokhoz, már az nagy előrelépés, hogy végre mindannyian egy helyiségben vagyunk - leszámítva egyelőre Regit - Viola felgyógyít egy halom kristállyal bennünket, és nem mellesleg eltűntek a nem kívánatos klónok.
Mivel Esu Ren mellé csapódik, így legalább őket nem kell pátyolgatni és a "kéjenc császár" is megembereli végre magát, s Regit keresve úgy tűnik kiutat talált. Ellenben nem kerülheti el a figyelmemet Juurei viselkedése. Szegény ki tudja honnan került ide, ráadásul akkora katyvaszban vagyunk, hogy mi sem találjuk értelmét, hát még ő. S ha ez még nem lenne elég, akkor bizonyára Ren is tesz még egy lapáttal a nem túl rózsás kedélyállapotára. Merryt inkább nem "molesztálom" tovább, mert így is elástam már magam nála, nem akarom tetézni a gondokat. Majd ha mindennek vége, akkor nyugodt körülmények között újrakezdjük a kapcsolatunk építését. Luv is majdcsak lecsillapodik, előbb-utóbb rájöhet maga is, hogy nem én, vagy bármelyik másik társa az, aki ellen kell fordulni. Tulajdonképpen afelől is vannak már kétségeim, hogy a fogva tartónk ellen kell-e. De mégis mi a célja azzal, hogy klónokat csinált belőlünk?
Mielőtt követném Rent és Esut, Tiffanyt Viola gondjaira bízom, majd szégyellős pillantással ellépek a két mérges vörös mellett és Juuhoz közelítek. Nem tudom mennyire veszi rossz néven vagy mennyire helyénvaló a dolog, de valahogy kihozza belőlem a helyzet és az imént látottak, hogy félig átkaroljam a vállát és úgy kezdjünk el lépdelni. Úgy érzem most mellette a helyem, hisz még nálunk is jobban össze lehet zavarodva, s nem hagyhatok figyelmen kívül egyetlen céhtagot sem, még ha fél évre el is tűnt. - Ha egyszer kijutunk innen és elkezdenek lecsitulni a kedélyek, szívesen beszélgetnék veled négyszemközt. Nem mint céhvezér a csapattagjával, hanem mint barát a baráttal. Mondhatnám azt is, hogy tartozol némi magyarázattal az eltűnésed miatt, de helyesebb, ha azt mondom, valóban érdekel, hogy mi történt veled és amiben tudok, segítek. Legyen szó bármiről, akár csak arról, hogy meghallgatlak, mint barát a barátot.

Csakhamar elérünk egy bizonyos tárcsázó teremhez és a számlapos zárjához, meg a mellette lévő órához. Pontban hatot üt az óra, nyilván nem véletlenül, de egyelőre semmilyen összefüggést nem találok a jelenlegi helyzetünk és az időt illetőleg. A céhgyűlést emlékeim szerint délután 3-ra hirdettem meg. Lehetséges, hogy 6-kor kerültünk bele ebbe az elmebeteg játékba. D még ha ezt is jelentené a 6 óra, akkor sem lettem okosabb a tárcsázó berendezést illetőleg. Először alaposan körbenézem a helyiséget, de az észlelésben inkább az erre specializálódott céhtársakra hagyatkoznék. Nekem viszont van hallgatózásom, méghozzá második szintű, amivel képes vagyok a falakon is áthallani, így arra a falra tapasztom fülemet, amelyen a tárcsa kapott helyet. Abban bízom, hogy valami kiszűrődik odabentről. Mindaddig, míg meg nem bizonyosodom erről, inkább nem kockáztatnék a zár babrálásával. Lehetséges, hogy csapdát rejt. Ha hallok valamit bentről, azt megosztom a többiekkel is.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Ryuninji Ren on Csüt. Szept. 12, 2013 2:41 am

A helyzet, amibe belekeveredtünk, már egyszerűen siralmas. De komolyan… még aludni sem hagyják a jó embert, és az ébresztés is rettentően durva, majd még le is torkollnak, hogy milyen emberke vagyok én, akit még a saját petje  sorsa sem érdekel.  
Mivel nem hagynak pihenni, felülök, majd elmagyarázom a helyzetet, hogy miért van ez, és az, emg úgy minden, ami itt van vagy nincs, vagy mi? Veeeh, álmos vagyok Sad 
Vio-chan mindenkit felgyógyít, így full hp-m van.. nagyszerű. Megköszönöm neki, mert így illik, meg minden, majd útra kelek. Megpillantom a minimap-ot, hogy lecsekkoljam merre is van a drága pajtim, aki az én másik felem, a harcias felem Cool
Furán nézek, mikor mindenki utánam jön, de lehet, hogy azért van, mert mi még erre nem voltunk. Meg ugye az is lehet, hogy annyira menőnek számítok, olyan szinten, aminél már nem tudnak nem követni… jah, ez is lehet, de maradjunk az első verziónál, még rám fogják, hogy rossz irányba vezetem a csordát és én leszek a bűnbak Sad
rövidke menetelés után, elérünk egy helyiségbe, ahol Reginek lennie kellene, de nincs. A térképet alaposabban megvizsgálva, a fal mögött kellene lennie. Ez fura…  mit keres a petem a fal mögött? :O Sai már próbálkozik is valamivel, kevés sikerrel, de most én jövök, nem ás. Nekem kel itt keménykednem, hogy megmutassam ki az a Ryuninji, hehe Cool
Odalépek Saito-hoz, aki fülét a sziklafalhoz tapasztja, fülel, csak nem megy vele sokra, ahogyan látom.
- Na majd én… - feszengek ott és odamegyek a helyére ha engedi. Megropogtatom a kezecskémet, ujjacskáimat is, és végzek pár légző gyakorlatot ezek mellé.  
- Hoooo…. Hjááááááááááá!!!! - lendítem a kezem és megpróbálom egy ütéssel átszakítani az a falat. tömör szikla? Mi az nekem?
- o.O – Ez.. ez nem tört össze.. hm…. keményebb, mint gondoltam, pedig body-ztam is, vettem súlyemelést is és ennyi, Ez tök gáz Sad
- Nem lehet áttörni. tutira… nem kell megköszönni – húzom ki magam, mint aki rájött valami ezeréves titok nyitjára, ezzel is leplezem a kudarcomat. majd megpilantom azt a tárcsázót és mellette egy órát, amin hat óra van.
- Ez mi? :O – kérdezem a többiektől, majd közel hajolok hozzá.
- Hmmm… - nézegetem, ismerősnek tűnik, mintha már láttam volna ilyet, de hol??
- Ahha… megvan!!! – Kiáltok fel, eszembe jutott. ez valami pörgettyűs játéktelefon, amivel játszottam valami múzeumban még régen. Tök menő volt *-*  
- Hogy is volt? – kérdezem magamtól, amjd mintha ujjaim önálló életre kelnének, megindulnak a kerek izé felé *-*  a régi cucok mindig is érdekeltek *-*.. mior odaér a kezem, pörgetek hármat, csak úgy, minden nélkül, össze vissza, mert tiszta menő a hangja is..  

// a random számok 922 //

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Klein on Csüt. Szept. 12, 2013 5:40 pm

A fal áttörésére irányuló kísérletek teljes kudarcot vallanak, és ha közben Anatole fülel, meghallhat egy-egy becsmérlő szót is bentről. Ren kódja viszont helyesnek bizonyul, a falon pedig kirajzolódik egy minta. Rövidesen az ajtó kettéválik, és elétek tárul a rejtett terem. Bent áttetsző képernyők előtt áll két fickó. Mindkettőjüket felismeritek, akár az emlékképekből, akár a Meredithéket szórakoztató őrök képében.
- Üdv nektek, jó újra egy csapatként látni titeket Wink - köszönt titeket Othello, miközben Mac lehívja a menüjét és pötyög rajta egy sort - Itt az ideje eldönteni a játékot. Már az eddigi munkátokért is nagy köszönet jár egyébként - folytatja, rövidesen pedig mindannyian féléletes párbajfelkérést kaptok egy csapatküzdelemre - Győzzetek le minket és véget érnek a megpróbáltatások - teszi hozzá a másik férfi, majd mindketten előhúzzák a lándzsájukat. Nincsenek azonban egyedül, mögülük két másik alak is előkerül. Luv klónja a háttérben marad, Ren másának vállán viszont ott ül Reginald, méghozzá az eredeti. Ahogy felemelkedik a levegőbe és dühösen lángra kap, nem úgy tűnik, mintha békés szándékai lennének.


Nem kockás harc, tehát a 250 szavas minimum továbbra is él. Reagotok után dobjatok halál-korona kockával.
Sorrend: nincs
Határidő: egy hét mindenkinek
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kyrena Juurei on Csüt. Szept. 12, 2013 7:53 pm

A csapat minden tagja elindul Ren után. Talán tényleg arra van a kijárat, ki tudja? Hiszen a valódi Viola is jött valahonnan, ahogyan a többiek is és a petek is. Ami viszont még mindig aggaszt, hogy Reginald nincs itt. Na meg az, hogy egyáltalán nem értem mi folyik itt. Csendben haladok a többiek mellett, próbálva eligazodni a hallottak alapján, kisebb sikerrel. Na igen, eredmény: egy nagy semmi! Egyáltalán nem tudom, hogy mi folyik itt és ez aggasztóbb, mint hittem. Állandóan ezen jár az agyam, mégsem jutok dűlőre. Bizonyára azért, mert nem voltam itt az elejétől kezdve. Bár ahogy látom, a többieknek sem tiszta minden. Anatole „támadása” váratlanul ér. Egy kicsit meg is ingok, de még időben visszaszerzem egyensúlyom és kérdőn nézek rá.
- Anat…? – kezdenék bele a kérdésbe, de még előtte beszélni kezd.
A hallottak nagyon jól esnek. Na igen, ő egy igazi céhvezér aki törődik a tagokkal és a barátaival is. Ajkaim halvány mosolyt formálnak, méghozzá a hálás fajtából.
- Nem igazán tudom, mennyire tekinthetem még magam a barátotoknak az eltűnésem után. Vagy akár a céh tagjának – vallom be őszintén egy halk sóhaj kíséretében.
Arra igyekszem ügyelni, hogy csak ő hallhassa szavaim.
- De azért köszönöm! Mindent! – teszem hozzá.
Ezek után egy furcsa szobába érkezünk, ahol a céhvezér, majd Ren is szórakozni kezd a falnál. Ren pontosabban a régi típusú telefonnal, vagy mivel. De az mégis hogy került ide? Minden esetre a fal mozogni kezd, nem is akármennyire. Mögötte néhány alak tűnik fel, akikkel én még bizony nem találkoztam. A többiek talán igen, vagy inkább biztosan, legalábbis így vélem a férfiak szövegéből kiindulva. A kihívást ezek után megkapom. Értetlenül állok a dolgok előtt, s Anatot figyelem. Amennyiben ő elfogadja, hát én is, tekintve, hogy mégiscsak neki kell megtenni az első lépést az elfogadás felé. Fegyverem előkészítem, ujjaim szorosan fogom köré, utána pedig várok. Várok arra, hogy a többiek is lépjenek. Vagy arra, hogy az ellenség lépjen? Még magam sem tudom. Reginald megjelenése pedig csak tetézi a helyzetet. Ő az igazi, nem vitás, de mégis miért van annak a Rennek a vállán? Ő csak felismerné az igazit nem? Vagy lehet, hogy aki velünk van, az a hamis? Nem, az nem lehet! Ekkora átverés lenne? De hiszen úgy viselkedik, mint az igazi kéjenc-császár. Legalábbis úgy, ahogy én ismertem.

_________________
Adatlap

Stat:
5. szint


élet: 7 (+2)
fegyverkezelés: 5
erő/irányítás: 6 (+5)
kitartás: 6 (+2)
gyorsaság: 8 (+8 )
speciális képesség: 4


Akrobatika: 1
Észlelés: 1
Érclátás: 1

páncél: 16


avatar
Kyrena Juurei
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 217
Join date : 2012. Dec. 23.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
397/400  (397/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Szept. 12, 2013 7:53 pm

The member 'Kyrena Juurei' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Szept. 14, 2013 11:29 am

Még nagyban hallgatózok, mikor Ren nekifeszül a falnak. Az eredmény semmi, max némi szitkozódás, ami belülről hallatszódik. Legalább most már biztos vagyok két dologban is: tuti, hogy vannak odabent és csak a tárcsázóval tudunk bejutni. Mire azonban elkezdhetnénk a zárszerkezet nyitján morfondírozni, Ren már meggondolatlanul tekergetni is kezdi. Most komolyan nekiállt játszani? Mire elkaphatnám a kezét és leteremthetném óvatlansága miatt, már teker is egyet. Huhh, nem robbant le a keze, ez megnyugtató. Aztán már pörgeti is a következő számot, én pedig feszülten szemlélem, hogy vajon ezúttal sem aktivál-e valamilyen csapdát. Mire rákérdezhetnék, hogy egyáltalán mikor óhajtja abbahagyni az idétlenkedést, már bent is van a harmadik számban az ujja, s az ajtó kitárul. WUT!? O.O Ez most full komoly? Betárcsázott 3 random számot és szezám tárulj? facepalm facepalm facepalm 
Mindegy, inkább nem idegesítem magam, a kódfejtéssel legalább nem kell babrálni. De akkor is hihetetlen ez az egész. Lehet semmi jelentősége nem is volt a számoknak Rolling Eyes Egy a lényeg, hogy szemünk elé tárul egy helyiség, melyben ott vár ránk a két őr, Luv és Ren, vállán Regivel. Afelől nincsenek kétségeim, hogy az igazi Ren van velünk, különben nem tudott volna nekem üzenetet küldeni korábban, viszont abban már koránt sem vagyok biztos, hogy a Ren klón vállán az igazi vagy egy szintén hasonmás Reginald van. Az én célpontom amúgy sem ők lesznek, harcoljon csak a kéjenc császár maga ellen, Esu meg úgyis segíteni fog neki. Az én célpontom az, akitől a párbajfelkérést kaptuk (Mac) és nem is habozok soká azzal, hogy elfogadjam a kihívást. Ha ez kell, hogy véget vessünk ennek a kusza rémálomnak, hát legyen. Gondolom más lehetőségünk aligha van, ráadásul Regit sem ártana visszaédesgetni. Gyorsan felosztom a csapatot az erőviszonyok alapján, majd én is támadásba lendülök.
- Ren tiéd a klónod, Esu és Juu segítsetek neki! Luv, Mer, Tif, tiétek a másik klón. Vioval mi kezelésbe vesszük a lándzsásokat. Ha végeztetek a klónokkal, segítsetek be légyszíves! - Ezután Vionak Othellora mutatok, mint célpontjául, én magam pedig kezelésbe veszem Macet. Támadásba lendülök, de közben azon vagyok, hogy aktivizálni tudjam a képességemet, s egy emlékfelidézés segítségével többet tudjak meg arról, hogy mibe is csöppentünk, hogy kerültünk ide és egyáltalán mi a két fickó szándéka velünk.

Ha ez így megoldható, akkor első halál/koronával magamnak, a másodikkal Vionak dobok.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Szept. 14, 2013 11:29 am

The member 'Anatole Saito' has done the following action : Kockadobás

#1 '2 oldal halál/korona' :


--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Ryuninji Ren on Csüt. Szept. 19, 2013 11:59 pm

Haladunk tovább, az egész banda csődül utánam, pedig én csak a petem keresem, követem a térképen, míg el nem érünk egy fura szobába, terembe, vagy mibe, ahol egy fal zárja el az utunkat. Megpróbálom átütni, de bukta, túl kemény a fal, még nekem is, hát még a többieknek? Aztán megtalálom a tárcsázót *-* Eljátszadozom vele, majd hírtelen megmozdul a fal
- O.o – pislogok kettőt, miközben hírtelen hátraugrok s fürkészem, hogy most mi is van? Lesz valami, nem lesz semmi? Kivezető út, meg miegymás?  
- Mi a…!!!! – látom magam, meg még két másik fickót, de ők nem érdekelnek senkit sem. Vetek egy pillantást a térképemre, hogy valóban odamutatja-e Regi-t ahol látom, mert ha nem, akkor nem az én petem, de másikat nem látom, ez azért már mekkora nyomiság,
- Reginald. Azonnal gyere ide!- szólítom fel a petem, hiszen engedelmességgel tartozik nekem…. Legörgetem a menüm és előveszek pár darab kekszet, amit ő annyira szeret, a kedvence.
- Ha jó főnix leszel, kapsz párat, de ezért még számolunk. – ezt a szemtelenséget, de azért leellenőrzöm még egyszer hogy a map odamutat-e. Nem lenne jó, ha még egy lenne belőle, mert nehezebb dolgom lenne.
Társaim szavaira nem is szentelek sok figyelmet, annyira felhúzott ez az egész. Lenyúlni? Az én petem? Ezt még magamnak sem bocsátom meg, túl nagy vétség ez ahhoz. De várjanak csak.
- Hé te imposztor.. te ott, ezzel nagyon kihúztad a gyufát. Meg ti is, ti ketten, ezért megkapjátok a magatokét – hőbörgök itt, mert hát na, ez mi ez, Lenyúlják egy idomár petjét és odaadják annak egy olcsó utánzatának? Messziről lerí a csávóról, hogy nincs az én szintemen, se okosságban, se helyességben és még erőben sem… ez egy nyomi és semmmi több  
Ha Regi nem jön a kekszes hívásomra, akkor mérges leszek és egy csettintéssel próbálom elrepíteni a bandát, mely előttem terül el, majd megindulok és rávetem magam arra a nyomi klónra, miután ledobom a pólóm 8)Azért menőzni kell, ha már kakaskodunk… Ha nem repülnek, akkos is nekimegyek Cool


A hozzászólást Ryuninji Ren összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 20, 2013 12:00 am-kor.

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Szept. 19, 2013 11:59 pm

The member 'Ryuninji Ren' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Halál Völgye

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.