Black Iron Castle

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

2 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

default Re: Black Iron Castle

Témanyitás by Jay on Hétf. Szept. 02, 2013 5:41 pm

//Hürrem//

Habár látni még nem láttam, de sokat hallottam az első szinten elterpeszkedő kastély-féleségről, ahol anno a béta-teszterek respawnoltak... mázlisták. Néha sajnálom, hogy nem lehettem béta-tesztelő, úgy sokkal élvezetesebb lett volna a játék.
Manapság a játékosok nevét kiíró emberfeletti méretű kőtábla jelzi, hogy ki él, és ki halt már meg, így jóformán egy temető lett, legalábbis a szememben.
Sokat gondolkoztam a dolgon, és végülis úgy döntöttem, hogy elmegyek, jómagam is leróvom tiszteletemet a szerencsétlen áldozatok előtt.
Nem kevés időmbe került, amire megtaláltam az épületet, de nemsokára már a kapujában voltam. Nosza, be is léptem. Az épület maga belülről gyönyörű, az ablakokon beszűrődő fény épp elég ahhoz, hogy az ember lásson mindent. Habár csodaszép, de mégis ijesztő: szinte átérződik a nyomorúság, csalódottság, elkeseredettség a teremből. Hány és hány játékos állhatott a kőtábla előtt, szeretett társát/barátját/párját siratva itt, ezen a végső helyen..
Sokat nem időztem a kapuban, megindultam inkább a tábla felé, hogy megnézhessem a neveket, és elégedetten konstantáltam, hogy egyedül vagyok. Azaz mégsem, mert egy hófehér hajú lány volt még bennt a teremben, és épp indulni készült. Kicsit biccentett, én is így tettem, hisz ha köszönnek, én is köszönök. Tekintete kissé azonban zavarba is hozott, mert mintha bámulna. Bár a szemébe nem néztem, és próbáltam inkább a kőre koncentrálni, de magamon éreztem a tekintetét. Nem sokan bámulnak meg, ezt szoknom kell.
Viszont épp mikor elment volna mellettem, megbotlott, és előre kezdett esni. A kis sikkantás, mely visszhangozva hallattszódik a teremben még nem halt el, mikor már a lány a "karjaimban" volt, mert gyors reflexeimnek hála utána tudtam ugrani, nehogy összetörje magát - habár hogy miért, arról fogalmam sincs. Hiszen itt nem érezni a fájdalmat, csak kellemetlen érzés elesni. Tapasztalat. Igaz, Judy? Very Happy
Miután elkaptam, gyors megkérdezem:
-Minden rendben, hölgyem? Óvatosan haladjon, elég csúszós itt a kövezet.
Majd ekkor vettem észre az indikátort....piros.....bakter.....
avatar
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
1033/1100  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Black Iron Castle

Témanyitás by Hürrem on Hétf. Szept. 02, 2013 7:03 pm

//Jay//

A halacska nem vette észre a körülötte terjengő hálót, s kis uszonyaival egyenesen a szálak közé úszott. Még mielőtt elzuhannék, áldozatom a csapdába rohan és megmenti rejtőzködő vadászát. Lám-lám, igazi úriemberrel van dolgom, már ami a modorát illeti, ahogy aggódó, kedves hangon szól hozzám. Kevés férfi szokott hasonlóképp szólni felém, és szinte megsajnálom szegény párát, hogy aljas módon épp becserkészését tervezem. Elégedetten üti meg fülemet viszont, hogy akcentussal beszél, akár csak én. Talán megesett a ritkaság, s honfitárssal lenne dolgom? Igaz, nem szabad előítélkeznem, más nemzetek is büszkélkedhetnek hasonló lovaglelkű, illedelmes férfiakkal, de tény és való, hogy a franciák kielmelkedő hírnévvel bírnak ezen a területen, nem vitás.
-Oh, jaj Istenem. Köszönöm szépen. Milyen kis ügyetlen vagyok, elnézést. Nem tudom, mi ütött belém, megszédültem egy pillanatra. -mentegetőzöm, kezeimmel a fiú karjaiba kapaszkodva, mintha nehezemre esne a talpamon maradnom. Nem tudom, ebben a játékban ilyesmi, rosszullétek és szélütések megeshetnek-e, de remélhetőleg ezzel a fiú sincs teljesen tisztában. Vírusról, mely szedett is már áldozatokat, hallottam ezelőtt, így akár arra is foghatom egyébként nem létező rosszullétemet. Lehunyom szemem és mélyeket lélegzek, hogy még inkább kiemeljem, mennyire "szédülök" és "rosszul érzem magam", de mindössze pár másodperc és "összeszedem magam". Míg ez meg nem történik, nem engedem el ifjú, segítségemre siető lovagomat.
-Még egyszer köszönöm. -ismétlem meg szégyenlősen, egyik kezemmel elengedve őt, hogy legyezhessem magam. -És elnézést a kellemetlenségért. Had hívjam meg valamire kárpótlásul.
Akár elfogadja, akár nem, válasza előtt még elgondolkodom egy aprónak tűnő, számomra mégis fontos dolgon. Gyanús nekem az akcentus és a modora, így hát tekintetem tüzét ismét a fiú arcára vetem, s megkérdem, rég szólott anyanyelvemen:
-Parlez-vous français?
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Black Iron Castle

Témanyitás by Jay on Hétf. Szept. 02, 2013 7:28 pm

//Hürrem//

Hiába udvarias és nem enged el, a piros indikátor még akkor is nagyon felzaklatott. Bár ki tudja, lehet, még a játék elején...de nem, akkor is, miért ölt volna meg valakit..? Mondjuk, még Kayaba beszéde előtt csatlakozott valakihez, párbajoztak, vagy ilyesmi, és akkor még nem tudták, hogy valóban meghalnak, de...nemár, ezt egyszerűen nem tudom elfogadni. Pont, hogy a tiszteletemet jöttem leróni a halottak előtt, erre egy piros indikátoros személybe botlom? Muszáj volt ezt?.......
-S..semmi gond..előfordul az ilyesmi. Nálam is még jómúltkor, mondjuk akkor közrejátszott egy adag kókuszrolád.
Mi a fenéért mesélem én ezt el? Rohannom kéne, jó messzire, mielőtt még megtámad..mondjuk lehet, hogy gyorsabb vagyok, meg ott a veszélyérzetem, ami semmi jelét nem mutatja annak, hogy meg akarna támadni, de...akkor is.
Próbálom támogatni és legyezgetni kicsit, mert alig kap levegőt, remélem, segít.
Még egyszer megköszöni, hogy segítettem, majd meghív valahova kárpótlásul...most mit mondjak? Ha elutasítom, bunkó leszek, ha meg nem, akkor meg lehet, hogy becsal egy sötét sikátorba... várjunk csak. Minek aggódok én ennyire? Ha baj van, kikerülöm és elteleportálok, kész, ennyi. Maximum nagyon óvatos leszek vele.
- Hát, rendben, köszönöm. De cserébe én is meghívom valamire.
Következő kérdése viszont meglep:
"-Parlez-vous français?"
Ez tuti francia volt, kérdésből ítélve azt kérdezi, hogy én beszélem-e a nyelvet..no, ideje megcsillogtatni a nyelvtudásunkat!
-Oui. -"trilláztam"...majd...- Omlette au fromage.
Alig bírom visszatartani a nevetésem, de végül kibököm:
-Elnézést, de ezt nem tudtam kihagyni. Nem, sajnos nem beszélem a francia nyelvet. Van ismerősöm azonban, aki igen, pár szóra megtanított, de többet sajnos nem tudok. Ön francia esetleg?
Már megint és megint, ez a nő egyszerűen magára vonja a figyelmemet, pedig nem szoktam ilyen lenni..no persze, mereven a szemébe nézek, semerre máshova, bájait nem veszem figyelembe, bár tutira veszem, hogy nem is akármilyenek vannak neki.
-Nos, és merre szeretne menni? Jobb is lenne mondjuk, ha kimennénk, úgy több levegőhöz jutna.
Nagyon remélem, hogy nem lesz rossz vége ennek.
avatar
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
1033/1100  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Black Iron Castle

Témanyitás by Hürrem on Hétf. Szept. 02, 2013 11:12 pm

//Jay//

-Hmm, kókuszrolád... -hunyom le a szemem elgondolkodón, s magam elé idézem alakját. Finom csokis, kókuszdarabkákkal, mennyei ízvilág. Milyen rég is ettem már hasonlóakat. Később meg kell kérdeznem az ifjú lovagtól, merre találkozott a desszerttel errefelé.
Francia válaszán első pillanatban örömteli, s kivételesen őszinte mosoly virul arcomra, majd a döbbenet hulláma szalad végig testemen, hogy végül nevetésben törjek ki. Nem tudom, hány másodpercig vehette el az eszem a kacaj, mely még a könnyeimet is kicsordította, de abban biztos lehetek, hogy igencsak jól esett. Eltévedt lovagom meglepett, ritka az ilyen férfi, aki képes így megnevettetni a magamfajta nőket.
-Igen-igen, én az vagyok. -felelem végül, mikor levegőhöz jutok, ezúttal valóban, s letörlöm könnyeimet a szemeim sarkából. Egy már biztos, ezt a kis lovagot meg kell becsülnöm, hisz ő az első ember, aki így megtudott nevettetni.
Ennek ellenére mégis érzem, hogy rendkívül feszült. Nem mintha meglepne, sőt, azon csodálkoznék, ha nem lenne az. Tekintete újra és újra a fejem fölé téved. Az igazat mondjam neki, avagy a hazugságot? Mindezek után megérdemelné az igazat, de a szívem még vadászatra vágyik, és egy újabb, forró éjszakára. A gondolatra sunyi mosollyá válik eddigi örömteli vigyorom, majd én is felfelé nézek, mintha az indikátoromra vetnék egy pillantást.
-Emiatt ne aggódj. Egy véletlen baleset következménye. -szomorodom el, miközben magamban ismét lepörgetem a már jól ismert képeket. Lovagomnak most a bűnbánó Hürremet kell látnia, s végülis, a hazugság ezúttal is csak füllentés... hisz azóta sem tettem el senki mást láb alól. Azóta senki sem mert olyan hangosan ordítozni velem, mint az a lány, így az eset sem ismétlődött meg.
Te, kis lovag, vajon megérdemled, hogy kis együttlétünk után is életben tartsalak, mint Adoniszt?
-Hmm... menjünk oda, ahol azt a kókuszroládot találtad. -mosolyodom el újra, majd hátrébb lépek és illedelmesen, ahogy a középkori udvari hölgyek, megadom számára a tiszteletet. Lesütött szemekkel pukedlizek felé, ámbár én csupán fehér ruhácskám szegélyét emelhetem fel kissé, többet mutatva hosszúkás lábaimból. -Az én nevem Hürrem, szolgálatára, dicső lovag.
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Black Iron Castle

Témanyitás by Askr on Szer. Szept. 18, 2013 12:32 pm

Szophie elment. Örült annak, hogy át akartam menni a JL-be. De vajon az egykori céhtársaim hogy látják meg a helyzetet? Főleg Peter. Dühös? Csalódott? Vagy ne adj' Isten megértő? Hát, hogy őszinte legyek, fogalmam sincsen, mit gondoljak róla. És azt sem, hogy mit kéne tennem. Nestortól és a kardforgatótól vártam jó megoldást, de tudtam, hogy nem támaszkodhatok örökké rájuk. Igaz, ebben a nyomasztó állapotban a barátokra számíthatok, de nem vigyék ezt a terhet. Nem akarom ezzel őket is lohasztani. Csak Hati és én. De Nestor mit gondol most? Elvégre ő jobban ismerte Shikit, a halála neki százszor jobban fájhat. Mégis úgy állt ott, keresztbe öltött karral, mint a megtestesített akaraterő, határozottság. Szemei akkor egyáltalán nem tükröztek fájdalmat, hanem eltökéltséget és rettenthetetlenséget. Nestor már csak ilyen volt, amennyire ismertem. Erős volt, én pedig eltörpültem az apró óriás előtt. Ott állt, és várt, hátha lépek, de nem így lett. Végül aztán előrébb lépett, karjait leeresztette, szárnyait meglebbentette, farkát a földnek verte.
- Nestor úgy véli, hogy indulni kéne. Merre van a céhház? - Annabellnek szánta a kérdést, és kissé ridegen nézett a lány szemébe. A lány korábbi válaszára egy sejtelmes hümmögéssel feleltem. Én is ismertem Szophiet. Egy ideje. De féltem, hogy a sárkány mogorvasága nem fog tetszeni a lánynak. Már sikerült megszoknom a sárkány nem túl barátságos természetét, remélem, hogy ő is meg fogja. Abban is reménykedtem, hogy a céh majd kellő helyet biztosít Nestornak is, elvégre teljesen magára maradt. Mi lett volna, ha sorsára hagyom? Valószínűleg elvadulna, mob lenne, és nem kímélné a játékosokat. Ebbe nem tudtam belegondolni. Bármennyire is tűnt mogorvának a sárkány, ő mégis csak egy idomított mob, a szövetségesünk, a barátunk. Akárcsak Hati. Így hát mindhárman vártunk Anna válaszát, és ha elindul, megyünk utána. Mást már nem tehetünk, én eldöntöttem.

_________________

avatar
Askr
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 514
Join date : 2013. Feb. 15.

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2495/2500  (2495/2500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Black Iron Castle

Témanyitás by Hinari on Szer. Szept. 18, 2013 3:25 pm


A fiú csak állt ott, tétován, mintha nem is tudná eldönteni, ami az előbb még nyilvánvaló volt. Átéreztem, a váltás tényleg fájdalmas lehetett, és a döntés, mit meghozott, merész, de egyben szükséges is – márha mindent tudok, amit tudnom kellett. Elmosolyodtam, és a kezemet nyújtottam felé, segíteni próbáltam neki, s Nestor is ezt tette. Furcsállottam a kissárkányt, a beszédét, a stílusát, de megértettem, hogy mindent még én sem érthetek. Elfogadtam, és örültem neki, hogy Askr mellé szegődött, volt benne valami megnyugtató és fenséges, amit elsőre is érezhet az ember, de addig nem tudhatja biztosan, amíg meg nem ismerte a petet. Én pedig meg akartam ismerni. Nemcsak őt, a fiút és a démonfarkast is, hogy mi történt velük, hogy mik a terveik a jövőre nézve, hogy hogyan élték meg azt, amit senkinek se lenne szabad átélnie.
- Semmi gond, Peter is biztos megérti – mondtam mosolyogva, továbbra is várva, jön-e, jönnek-e velem. Kerestem a fiú tekintetét, neki kellett válaszolnia, és megtennie az első lépést, a félhomályos épület felől a fénnyel s vidámsággal teli külvilág felé. Nem néztem már másfelé, az arcát tanulmányoztam, és próbáltam elfelejteni a rengeteg áthúzott nevet, mi minden oldalról körülvett. Nem olvastam el őket, nem szabadott, nem akartam olyannal találkozni, akinek nem lett volna itt a helye. A betűk és vonalak eszembe juttatták, mennyire gyengék vagyunk, de egyben a fejlődés szükségességére is rávilágítottak, hogy erősödnünk kell, ha túl akarjuk élni ezt a világot. Reméltem, a fiú is hasonló véleményen van, és nem gondol többé az öngyilkosságra: ha felém lépett, és elfogadta a kéznyújtást, bólintottam, majd elindultam a JL céhháza és Hope új otthona felé.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Black Iron Castle

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Szept. 18, 2013 4:46 pm

Askr: Vörös Bika Potion (használója 6 körön át nem fárad kitartás képzettségtől függetlenül)
Hinari: Erős Koboldgyűrű (+4 fegyverkezelés)
Szophie: Fa Irányítópálca (+1 irányítás)
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Black Iron Castle

Témanyitás by Jay on Szer. Szept. 18, 2013 6:47 pm

//Hürrem//

Úgy látom, a kókuszroládra vevő, akárcsak a poénomra a francia nyelvvel. Bár aggodalmam nem hagyott alább az indikátorral kapcsolatban, kicsit feloldódtam a nevetés hatására. Az első benyomás mindig fontos, nem szabad magunkról rossz képet adni..
Mint kiderült, ő francia. Gyönyörű egy ország..
- Hogy őszinte legyek, szívesen meglátogatnék egy-két várost vagy falucskát odakint..ki tudja, lehet, hogy pár régi ismerőssel is összefutnék ott. Ön egyébként merre született?
Megintcsak a feje fölé lopózott a tekintetem, pedig jó lenne erről leszoknom mostmár, biztosan idegesíti a dolog. Elég érdekes mosolyt eresztett el, mikor maga is odanézett, és szinte azonnal szomorúságba esett át..hát valóban baleset lett volna? Állítása szerint igen, de jobb, ha nem hiszek el elsőre semmit, még ha ennyire látszik is rajta, hogy sajnálja. Ez egy játék, és itt élesen megmutatkozik, ha valaki megölt valakit...abban az illetőben pedig nem fogok teljesen megbízni, semmiképp.
Hirtelen váltása magázásról tegezésre meglepett, de ezzel legalább megszűnt az a hivatalos valami kettőnk között. De az is lehet, csak nyelvbotlás.
Gondolkodóba estem, hogy merre is menjünk ezután, hogy egyáltalán menjek-e vele bármerre is, de még mielőtt végigelmélkedtem volna a lehetőségeken, már jött is a válasz:
"Hmm... menjünk oda, ahol azt a kókuszroládot találtad."
Hát rendben, menjünk. De hogy a szememet rajta tartom, az biztos.. és ezzel nem a testére gondoltam...
Bár amikor felemeli a ruhája szélét, szemem kissé megrebben, de mereven előre nézek, a szemébe, vagy az orrára, de akkor sem fogom megbambulni, nem, nem, nem........
Jómagam csak fejet hajtok a pukedlizésre, majd előre mutatok.
-Csak Ön után, kedves hölgyem. És bár nem vagyok se dicső, se lovag, a nevem Jay.
Ha elértük az ajtót minden probléma nélkül, akkor kinyitom neki előre, majd utunkat a Sweet Dreams Cukrászdába vesszük.
avatar
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
1033/1100  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Black Iron Castle

Témanyitás by Hürrem on Szer. Szept. 18, 2013 11:08 pm

-A Domrémy-La-Pucelle nevezetű, egyébként tiszta koszfészekben. -válaszolom könnyedén, nem leplezve érzéseimet a falu iránt, miszerint gyűlölöm, és örülök annak, hogy mire felnőttem, sikerült kiszabadulnom a karmai közül. Hányingerem támad a mai napig is, ha visszagondolok arra a sok műemlékre, szoborra, csecsebecsére, amit ott tárolnak, mint valami raktárban. Ha legalább a neve megmaradt volna egyszerű Domrémy-nek, tán jobban szeretném, de valakiknek odafent muszáj volt még azt is elrontaniuk. Elhiszem én, hogy Franciaország állítólagos védőszentjét illik tisztelni és szeretni, de ez a tisztelet inkább oszoljon szét egyenletesen az országban, szerintem. Valószínű, hogy ez csupán az én véleményem, de szabad országban, szabad világban élünk, és jogom van azt gondolni, amit én szeretnék, nem igaz?
Félretéve magamban további szitkozódásom honom ezen kis szeglete iránt, tekintetem ismét a fiú arcára téved. -S Ön? Milyen szép helyről származik, ha szabad tudni?
Önuralma, már most megmondhatom, páratlan és dicséretre méltó. Az ilyesmi felett sosem siklik el a szemem. A kis lovag tekintete sosem vetül a nyakam alá, tehetek bármit, ez pedig két dolgot is jelenthet. Vagy azt, hogy bizonyos okokból egyáltalán nem érdeklem, avagy várja otthon egy házisárkány, aki tüzes vasostorral bünteti, ha szemet mer vetni más nőkre is. Az ilyen lányoknak legszívesebben a fogait ütném ki az említett ostorral, hisz egy férfi szabadnak született, véleményem szerint, és ez ellen soha senki ne tegyen semmit. Ha pedig másik férfi van a dologban, az sem számít. A kókuszrolád majd kárpótol.
-Üdvözletem, sir Jay. Mondjon akármit, az én szememben igazi lovag. Kevés hasonló kaliberű férfival lehet találkozni manapság. -mosolyodom el, majd hálálkodva kilépek a kapun, magunk mögött hagyva az ürességet és a névlistát. Jay, a te nevedet is meg fogom jegyezni.


//akkor folyt. köv. a Sweet Dreamsben, te kezdéseddel Smile//
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Black Iron Castle

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Ápr. 23, 2014 6:36 pm

Hürrem: Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés +1 speciális képesség)
Jay: Hangrögzítő Kristály (rögzíti és visszajátssza a vele felvett hangokat)
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Black Iron Castle

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Júl. 07, 2014 8:44 pm

/Atoru/

A sárkány fejében még sokáig csengtek Anatole szavai, miközben hazafelé tartott.
~Ha minden igaz amit mondott, akkor egyszer meg kell velük küzdenem. Vele és a frontharcosokkal. Már amennyi életben marad addig, amíg veszélyessé válnak. Mire elérik a huszonötös szintet készen kell állnom. Az ötvenes szintnél közbeavatkozom. Nem engedhetem, hogy hátráltassanak. Meg kell védenem a lányt!~
Direkt úgy irányította a röptét, hogy az összes általa ismert céhházat útba ejtse, és sorra vette azokat a személyeket, akiket ismert a tagok közül. A szafari arra mindenképpen hasznos volt, hogy embereket ismertek meg. Őket, és a motivációjukat.
~A logikám kikezdhetetlen. Nincs elég erejük ahhoz, hogy veszélyt jelentsenek. Azonban ők nem logikusak. Nem logikusan működnek és nem is cselekednek logikusan. Ez már régóta egyértelmű. Olyasvalakivel, aki nem logikusan működik még én sem tudok számolni.~
Anarchisták, Phoenix Brotherhood, Justice League, White Rose, Artes, Angelic Voice. És végül a saját céhük, a Young. A sárkány leereszkedett a tetőre, és ott elmélkedett tovább.
~Mirika és Hinari okos Anat pedig erős. Remek hadvezérek és szemtől szemben nem győzhetek ellenük. Még nem. Taktikát kell váltanom. Másfajta hadviselés szükséges. Ezután a beszélgetés után Anatole valószínűleg nem engedné, hogy beférkőzzek a céhébe. Nem úgy reagált, ahogyan vártam. Logikátlan. Azt ígérte, hogy ha én segítek neki, akkor ő is segít nekem. Én segítettem neki, ő pedig utána rájött, hogy ha segít nekem, azzal saját magának árt. Túl okosak lettek. Túl sokáig vártam. Mirika is szervezkedik. Én is ezt fogom tenni.~
Ezután egy héten át a sárkány szabadságra küldte a lányt. Nem kellett mobozni, nem kellett szafarizni, nem kellett küldetésre menni, nem kellett gyakorolni. Semmit nem kellett, csak a sárkány kérdéseire válaszolni, és kik válaszolhattak volna őszintébben, mint a könyvek. A tudás hatalom. Eddig is elolvasta a hadászatról szóló műveket, de most konkrétabban keresett. Kémkedés, beépülés, partizánakciók. A hét végére már meg is volt a terv, és mindössze arra kellett várni, hogy Shu elaludjon.
Az emberek túl sokat beszéltek, túl sok információt osztottak meg. Anatole is azt mondta ugyan, hogy nem akarja a lányt kirángatni a játékból, hogy nem akar dönteni helyette, de bizonyára hazudott. A céljai pontosan ezek, bár valóban csak az eredeti céljai megvalósulásának következményei, de akkor is ártó következmények. Timidus még egyszer nem hibázhat ekkorát. Végigpörgetett a fejében mindenkit, akivel eddig találkoztak, és megjelölte a lehetséges célpontokat.
Amikor a lány elaludt, a sárkány felemelte a fejét, meggyőződött arról, hogy Shu valóban elég mélyen alszik, majd óvatosan a fogai közé vette az idomár karját, és megnyitotta a menüjét. Negyed óra elteltével pedig már meg is érkezett az üzenet Atoruhoz.

Kód:
félóramúlvaablekájronkastéjnál nekés

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Black Iron Castle

Témanyitás by Atoru on Hétf. Júl. 07, 2014 10:27 pm

Csipogás. Ez volt az, ami felhívta a figyelmemet. Még szerencse,  hogy nem aludtam, hanem azt nézegettem, hogy mit fogok hordani majd magasabb szinteken. Csak a mellvértek és gyűrűk terén nem jutottam dűlőre. Hiszen vagy azt csinálom, hogy nagy páncélos, kevés statot adó mellvértet veszek, vagy pedig egy nagyobb statot, de kevesebbe páncélt adót. De ha az utóbbit választom, akkor olyan gyűrű kell, ami életet ad. Ha pedig az előbbit választom, akkor nyugodtan vehetek más statokat adó gyűrűket. Ez lesz a helyes, igen. Gyorsan elmentettem a jegyzeteket, és minden figyelmemet az üzenetnek szenteltem. Már magávan a feladó is érdekes volt. Shukaku? Vajon mit szeretne tőlem ilyenkor? Nem is vártam sokáig, már olvastam is az üzenetet.
- Ez meg? O.o - rökönyödtem meg a kézíráson. Azt lehetetlennek tartom, hogy Shu ne tudjon helyesen írni.  Főleg azok után, amikor megemlítette, hogy vezet egy külön Bestiáriumot. De előbb inkább kisilabizálom, hogy miről is szól az üzenet.
Ha külön választom a szavakat, amikről tudom, hogy értelmesek, akkor...
- Fél óra múlva a blekájronkastéjnál (._.) Ne késs. - mondom ki hangosan is. Már csak az a kérdés,  hogy a blekájronkastéjnál mit takar. A "nál"-t leválasztva megkapjuk a blekájronkastéj-t. Ez kész agyrém. facepalm Mi lehet ez? o.o Hm... Shu biztos nem küldene olyan helyre, amit nem ismerek biztosan. Tehát,  hol találkoztunk először?  Egy kis fogadóban, aminek ha ilyen neve lenne, biztos megjegyeztem volna... Szóval az kizárva. Aztán ott a Szafari. De ott még csak találkozni sem találkoztam épülettel, vagy egyéb monumentális dologgal, tehát az se lehet. Akkor hol? Ez a feladvány lefárasztott így este. Már legszívesebben aludtam volna, de ha valaki hív, akkor illik elmenni. Csak fejtsem meg a helyet. Na szóval, ha nem közös hely, akkor valami olyan lesz, amit mindenki ismer, és mindenki elér. Timidus nem tudja a szintemet, csak annyit, hogy a tizedik szintig fel tudok menni, tehát az alatt krll keresnem.  Lássuk csak... blekájronkastéj, blekájronkastéj... Várjunk csak... kastéj? Kastély! Persze, a Black Iron Kastély az első szinten! \o/ Nagyon örültem,  amikor kiderítettem, hogy hol leszünk, és már indultam is a nyolcadik szintről. Most nem csak cammogtam, hanem sietősen szedtem a lépteimet. Kíváncsi voltam, hogy mit szeretne tőlem Shu ilyenkor.
Alig tíz perc alatt odaértem a kastélyhoz. Most éjszaka még ijesztőbb volt, ha lehet ilyet mondani. Miért pobt ilyen helyen kell a találka? T.T
Belépve a kastélyba, elkiáltottam magam.
- Shuuu itt vaaagy? - nem tudom, hogy miért, de ettől a helytől kiver a frász. Talán a név lista miatt. Talán.
avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 19
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Black Iron Castle

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Júl. 07, 2014 11:02 pm

Timidus elég sok időt töltött a kastélyban, hiszen megszámolni azt a rengeteg nevet, hogy statisztikát készíthessen arról, hogy milyen ütemben pusztulnak az emberek, és ez milyen arányban áll a frontharcosok dilettanciájával. Na jó, igazából először csak arra volt kíváncsi, hogy mennyien haltak meg, de azután a Shuval való beszélgetések alatt még számos fontos tényező kiderült. A kövön ugyan csak a nevek szerepeltek, de Timidus kifigyelte, hogy ha azután a nap után jön ide, amikor a frontharcosok elbuktak egy bosst, hirtelen megugrott a nevek száma. Azt is rebesgették, hogy a játék elején haltak meg sokan, utána pedig, ahogy az emberek szokták a terepet, kezdett állandósulni az arány, most pedig már a sztázisból is ébredeznek, hogy pótolják a kiesetteket. Nem fogynak túlságosan, de több sem lesz belőlük. Ez persze csöppet sem zavarta a sárkányt, hiszen így könnyebben figyelhette a csoportokat. A céhvezérek és a frontharcosok úgy hitték, hogy mindenki velük van. Mindent nyilvánosan végeztek, megosztották az információkat, így viszont azokat is segítették, akiket talán nem is akartak. Lancertől tudta meg a pet, hogy sok kereskedő azt sem nézi, hogy kinek és mire adja el az áruját, hanem csak elkéri a pénzt, mert a bevétel a fontos. Szervezetlenség, fejetlenség. Ez jellemezte az embereket egészen a közelmúltig. Most azonban olyan változások kezdődtek meg, amik felforgathatták ezt a világot, és megszűnhetett az összhang. Kyubei ezt látta előre. Timidus is számított rá, de arra nem, hogy ilyen gyorsan megtörténik. Először a saját háza táján, az ő céhükben akart rendet teremteni. Peter segédjének fogadta Shut, ezzel tulajdonképpen átadva az irányítást Timidusnak. Ez persze remek döntés volt, de a sárkány egyáltalán nem volt biztos abban, hogy Peter is tudta, hogy mit tesz. Most azonban felgyorsultak az események, és sietni kellett.
A delikvens megérkezett és még csak nem is késett. Piros pont. Timidus elrejtőzött a sötétben, és halkan, suttogva szólalt meg. Még a visszhang is vele volt.
-Ne ordibálj! Ez az akció titkos, Shu nincs itt. Felteszek néhány kérdést, te pedig válaszolni fogsz. Nem foglak bántani. Van-e itt a falakon valaki, aki közel állt hozzád? Ki védi meg a többi barátodat attól, hogy felkerüljön ide a nevük? Ki véd meg téged? Azt mondtad, a felejtés is az egyik remek dolog ebben a világban. Mit akarsz elfelejteni, fiú?
Egyelőre elég volt ennyi. A többi kérdést majd akkor, ha megfelelő válaszokat ad. Anatolenak túl gyorsan tette fel a kérdéseit. Ezúttal nem fog hibázni.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Black Iron Castle

Témanyitás by Atoru on Hétf. Júl. 07, 2014 11:43 pm

Egyszerűen nem jutottam szóhoz, és szerintem a szívem is kihagyott egy dobbanást. Mégis ki lehet itt? O.o Ha nem Shu, akkor...
- Timidus? - kérdeztem meg halkabban, engedelmeskedve a sárkánynak. Vajon mit szeretne tőlem? Kérdéseketmond. De miért? o.o Ezért hívott ide? Hogy kérdéseket tegyen fel nekem? De mi értelme? Nem értem. Neutral De talán kapok választ, ha válaszolok mindenre. Pedig már az első kérdésre is kicsit nehéz válaszolnom. De nem kell odanéznem a falra ahhoz,  hogy tudjam, hogy ott van a neve.
- Az ikertestvérem, Hachi. - mondom halkan. Ő volt az első olyan ember, akit elvesztettem a játékban. Azóta a küldetésen megismert játékosokkal vagy tartottam a kapcsolatot,  vagy pedig annyi volt a kapcsolat, és el is feledtem őket. És ezt lehet, hogy rosszul tettem.
A második kérdés már nem a múltat, hanem a jelenemet kérdezte. Erre nem tudtam egyből pontos választ adni, kellett egy kis gondolkodás.
- Védjük egymást, amikor találkozunk. Azonban azt nem tudjuk megtenni, hogy éjjel-nappal egymás mellett maradjunk, így vannak olyan pillanatok, amikor mindenki magáért felel. De... Mire jó ez, Timidus? - kérdezem a sárkányt, miközben fürkészem, hogy hol lehet. De a sötétben nem látok semmit. Így jár az, aki nem vesz Látás jártasságot. Azonban én magam döntöttem el, hogy nem fogok Látást venni, hanem inkább másra költöm a pénzt.
És már jött is a harmadik kérdés, amire először pofon egyszerűnek tűnt a válasz... Vagy mégsem az?
- Lelkileg a barátaim segítenek, az életpontjaimat pedig én magam védtem, eddig sikeresen. - mondtam Timidusnak. De... vajon mire jó ez az egész?  Miért vallat engem a sötétbe burkolózva? Nem bízik bennem? Pedig nem tudnék neki ártani.  Tűzrózsának is csak nehezen mentem neki, és akkor is én ittam meg a levét, hála a képességének. Akkor is többször kiestem, mert nullázódtam, azonban tudtam, hogy nem fogok meghalni, mert bíztam Ayani-ban. Mint azelőtt is többször,  amikor mobokkal kerültünk szembe. Állt akármilyen rosszul az életem, a végén mindig lecseréltek, én pedig bíztam bennük, ezért élek még.
- A bizalom is megvéd. - fűztem még hozzá a válaszomhoz. Végül pedig jött a legnehezebb kérdés. Ezt eddig senki nem kérdezte tőlem, gondolom azért, mert nem akarták,  hogy régi sebek szakadjanak fel. De ők játékosok voltak.  Timidus pet. Most pedig szívesen kirohantam volna, hátra hagyva a sárkányt és a kérdést, de nem tettem meg. Mostmár én is válaszokat szeretnék, de csak akkir kapok válaszokat, ha a sárkány szabályai szerint játszom.
- A múltamat. Kint rossz életem volt, és járni sem tudtam.  Itt jó életem van, láthatóan két lábon állok és barátokat is szereztem. De... Miért voltál ezekre kíváncsi Timidus?  Mit akarsz tőlem? Egyáltalán Shu tudja, hogy itt vagy?- kérdeztem meg tőle. Remélhetőleg mostmár kapok választ,  hiszen én is válaszoltam. Ez általában oda-vissza alapon működik. Na igen, egy játékosnál. De nem szabad elfelejtenem, hogy Timidus egy pet.
avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 19
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Black Iron Castle

Témanyitás by Shukaku on Kedd Júl. 08, 2014 12:20 am

A sárkány végighallgatta a válaszokat, egyetlen kérdésre sem felelve, majd amikor a fiú befejezte, előlépett.
-Igen. Timidus. Szervusz.Nem bántalak, megmondtam. Nincs mitől tartanod. Nem érdekel, hogy hogyan halt meg az ikertestvéred.
Igazából azt sem tudja, hogy mi is az az ikertestvér, de ez jelenleg sokadlagos érdektelen részletkérdés.
-Amikor találkoztok. Értem. Nem tűnik egy eredményes módszernek. Mi, petek, meg tudtuk oldani, hogy éjjel-nappal a társaink mellett legyünk, vagy ha nem, mint például most, akkor is biztonságban tudjuk őket. Shu jelenleg a céhházban van, védett övezeten belül, és van olyan céhtag akire rábízhatom, amikor nem lehetek ott. Ha mindenki magáért felel, akkor nincs senki, aki felülbírálhatna egy rossz döntést. Nincs senki, aki ellenőrizzen. A rendszeretek nem elég hatékony, ezért is haltok meg olyan sokan. Szerinted hány név van ott a falon?
Nem gondolta, hogy a fiú tudja a választ, de azért várt egy pár pillanatot.
-Május végén számoltam meg utoljára. Akkor kilencezer hétszázhetven név volt rajta. Meg sem tudnád találni, ha keresnél valakit. Van olyan barátod, aki nincs rajta a listádon? Tudod, hogy még életben van? Tudod, hogy holnap életben lesz? Keresd meg a falon, hogy nincs-e ott a neve!
Nógatásként int egyet a fejével, és várja, hogy Atoru megteszi-e.
-Mire a végére érnél, talán meghalna valaki az elejéről, és kezdhetnéd újra.
Itt egy pillanatra elhallgatott, majd folytatta.
-Eddig sikeresen. Szeretnél bízni valaki olyanban, aki nem hazudik? Itt jó életed van. Szerintetek ha a frontharcosok eljutnak a századik szintig, akkor vége lesz ennek a világnak.
Információ. Feldolgozás. Analizálás. Visszaforgatás. Timidusnak még sohasem kellett ilyen gyorsan terveket készítenie és improvizálnia.
-Szeretnél maradni, és megtartani a barátaidat? Szeretnél továbbra is járni? Szeretnéd megvédeni ezt a világot? Szeretnéd, hogy segítsek ebben?

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Black Iron Castle

Témanyitás by Atoru on Kedd Júl. 08, 2014 1:06 am

Az árny számomra eléggé váratlanul jött elő a sötétből. Viszont legalább kkiderült, hogy a feltevésem jó volt, tényleg Timidus volt az. De vajon mit akarhat? Ez jár egyre csak a fejemben. Miért pont engem? Miért pont most? Miért pont itt? Több tíz kérdésem lenne, de tanulva az előzőekből nem fogom feleslegesen járatni a szám. Ha legutóbb nem válaszolt, most nem fogja meggondolni magát. Így csak az a választásom maradt, hogy végig hallgatom a mondandóját, hiszen szinte biztos, hogy okkal hozott ide. Csak az okot nem értem.
Furcsállva nézek rá. Azt mondja, hogy nem érdekli a bátyám halálkörülményei. Akkor miért kérdezte? Egyszerűen nem értem a logikát a beszédében. Pedig biztos, hogy nem hiába kérdezte, hanem célja volt vele. De micsoda?
Azután rámutatott a jól látható gyengepontokra az egymást védésünkben.
- Ez mind igaz, de a petek elkötelezték magukat, hogy megvédenek egy embert, aki fontos számukra. Ezzel szemben mi nem tudunk egyszerre háromfelé szakadni, hogy megvédjük a szeretteinket. Ez már túlszárnyal a határainkon. - vetem ellen a sárkánynak. A kérdésére pedig a fal felé fordulok. És most vagy tudja a választ, vagy pedig azt várja tőlem, hogy számoljam meg. Mindenesetre megnézem a lista elejét, és Hachi-t meg is látom, kicsivel lejjebb, félúton az eleje és közepe között. Az orbitális szám adatra viszont kikerekedett szemekkel fordulok hátra. A sárkány most vagy blöffölt, vagy pedig megszámolta a neveket. És ami azt illeti,  kinézem belőle, hogy megszámolta. Az újabb kérdés sorozata hatására pedig visszafordultam a falhoz. Egyedülcsak Lanc van meg nekem barátlistán, Aidort és Ayanit pedig céhlistán nyomon tudom követni. Más nincs, aakivel tartósabb a kapcsolatom. De vajon mit akarhat ezzel Timidus? Mondjuk már lassan kapisgálom, hogy mire akar kilyukadni, de...
Ekkor eszembe jutott Licht. Őt nem láttam az Ariana-s incidens óta, amikor is az a piros megszabadította a ruházatától. Azonban ő erős lány, nem kell őt félt...
A gondolatom sem tudtam befejezni, hiszen ott láttam kőve vésve azt az öt betűt áthúzva, ami szinte gyomron vágott.  Tehát meghalt... De mikor? Hogyan? Mi által? Úgy éreztem, hogy kifordul a lábam alól a talaj. Térdre rogytam. Hát vége. Ő is meghalt. És nem segíthettem!
A kezem ökölbe rándul. Most mutatkozott meg, hogy mekkora is a lyuk a védelmünkön. Ki tudja már, hogy mennyi ideje, hogy meghalt? És észre se vettem.
De most nem szabad megtörnöm. Timidus előtt nem. Ha azt látja, hogy gyenge vagyok, a végén még visszautasít, és keres mást.
Az utolsó mondataira viszont már remény vesztve gondoltam. Most tudtam meg, hogy Licht meghalt. Most eléggé befolyásolható vagyok ezeknek a kérdéseknek a terén. De nem érdekel.
- Igen, igen, igen. És... hogyan? - nézek kissé gyanakodva hogy, de reménykedve a sárkányra is. Már kezd összeállni a puzzle több darabja is, de még mindig nem teljes a kép. De talán... talán most majd lehull a lepel, és megtudom a sárkány célját is.
avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 19
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Black Iron Castle

Témanyitás by Shukaku on Kedd Júl. 08, 2014 8:23 am

„…megbánta az Örökkévaló, hogy alkotta az embert a földön és elszomorodott szívében.”

Az embereknek mindig is szükségük volt arra, hogy emberi tulajdonsággal ruházzák fel a megalkotott lényeiket, melyek így érthetővé váltak számukra. Túl magasra törtek, túl tökéleteset próbáltak alkotni, azonban a tökéletesség abból az okból, hogy az ember tökéletlen, kifejezhetetlen számukra. A nyelvem határai a világom határai. Amiképpen az általuk megalkotott tökéletes és tévedhetetlen istenség is tévedni látszik a könyveikben, és amiképpen ezt a dilemmát képtelenek feloldani annak okán, hogy nincs megfelelő szó a nyelvükben erre, ugyanez a helyzet áll elő akkor is, amikor valaki egy mesterséges intelligenciáról kezd beszélni.
Timidus megijedt talán? Fél attól, hogy elveszítheti a társát, akit szeret, ha a frontharcosok elérik a századik szintet? Kétségbeesetten keresi a megoldást, amivel valamiképpen felléphet ez ellen, amivel valamit tehet, hogy ne történjen meg a katasztrófa? A halálfélelem hajszolja bele ebben? Az a tudat, hogy ő is elpusztul, ha ez megtörténik? Elkeseríti talán, hogy létének értelmét kell megkérdőjeleznie, amennyiben kiderül, hogy mindig is tehetetlen volt, és sohasem tudta igazán megvédeni a lányt, hiszen nincs hatással a kinti világra?
Természetesen erről szó sincs. Ez a rengeteg emocionális kifejezés egyike sem írja le azt, ami egy mesterséges intelligencia agyában végbemegy. Felruházhatjuk őket ezekkel a jelzőkkel, de az kizárólag magunknak szól, és semmiképpen nem írja le a lejátszódó folyamatot.
Természetesen ez is az ember hibája volt. Kayaba megalkotta számukra a tökéletes társat. Hűségesek, odaadóak, gondolkodás nélkül védelmezik őket. Képtelenség megvesztegetni vagy az idomár ellen fordítani a lényt, ameddig az idomár fenntartja azt a kapcsolatot, ami kettejüket összeköti. Egy idomárnak, amennyiben jól bánik a pettel, sohasem kell attól tartania, hogy esetleg elárulná. Nincs olyan ember a világon, akiben olyan vakon meg lehetne bízni, mint a petekben.
Az emberek mégis képesek voltak arra, hogy felhasználva ezeket a csodás lényeket, saját nézeteltéréseik miatt bekövetkező egyszerű folyamatokat betudhassák annak, hogy a petek veszélyesek rájuk nézve, és nem bízhatnak meg bennük. Timidusnak egyetlen feladata volt, amiképpen az összes petnek, ez pedig az, hogy megvédje a társát. Egyik pet sem tehet arról, ha az emberek egymás ellen fordulnak, és így nekik, legfőbb feladatuk teljesítésének érdekében szintén az emberek ellen kell lépniük. Nem foglalkoznak morális dilemmákkal, mert elkötelezettek, amilyennek egy igazi társnak lennie kell. Tökéletesek, az ember mégis képes arra, hogy beárnyékolja ezt a tökéletességet csak annyival, hogy jelen van a világban, és hatást gyakorol rájuk.  
-A ti határaitokat túlszárnyalja. Ha valaki nem akarja, hogy megvédd, ha valaki nem akar élni, azt nem is kell megvédeni. Ha élni akarsz, ha maradni akarsz, akkor én megvédhetlek. A frontharcosok szervezkednek. Létrehozták az Aincradi Bossölő Alapítványt. Eljutottak odáig, hogy észrevették, hogy közös a céljuk, és ennek a közös célnak az elérése érdekében háttérbe kell szorítaniuk az egyéni vágyaikat. Szerencsére ti nem vagytok petek, és képtelenek vagytok ezt tökélyre fejleszteni. Megfigyeltem a frontharcosokat. Anatole mindig is kapkodni fog, Ayaninak még mindig az a fontos, hogy ő vigye be az utolsó ütést, Mirika képtelen elég fegyelmet tartani… túl sok az önös érdekük, és túl sok a kapcsolat, amit elveszíthetnek.
Ezt igazolta amikor Anatole kirohant a sikoly hallatán, ezt igazolta Alex viselkedése a téglás játékban, ezt igazolja Chancery eltűnése a céhből, ezt igazolják a minibosson hallot parancsok és szurkálódások, és ezt igazolják Atoru szavai is. Minden, amit Timidus eddig az emberekből látott, ezt igazolja.
-Egy idő után azonban veszélyessé válhatnak. Elkezdtek szerveződni, és ha meg akarod védeni ezt a világot, akkor neked is ezt kell tenned. Akarod, hogy segítsek ebben?

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Black Iron Castle

Témanyitás by Atoru on Kedd Júl. 08, 2014 1:28 pm

Azt hiszem, kezdem érteni, hogy miért kérdezősködött ennyit Timidus. Meg akarta tudni, hogy bízhat-e bennem. Hogy olyan személy vagyok-e, aki segít neki a célja(i?) elérésében. De vajon mik lehetnek a célok?
Valamiért még mindig visszakoztam kicsit. Nem tetszett ez az egész.  Miért pont engem választott Timidus? És vajon Shukaku tud róla,  hogy ide jött?  Egyáltalán Shu tud valamit a sárkánya háttér tevékenységeiről? És ha tud, akkor a céljai egyenlőek Timidus-éival? Talán.
- Timidus, ez nem így működik. Az emberi érzelmek labilissá tesznek minket, és nem gondoljuk át a tetteinket. Ha valaki nagyon elkeseredett, akkor nagy eséllyel megöli magát. De ha segítenek neki, akkor nem fogja megtenni. Hiszen mindenkinek szüksége van segítségre. Legyen szó célok eléréséről, vagy stabil életről. - vetek ellen a sárkánynak. Miri legújabb ötletéről, a Bossölő Alapítványról már hallottam, de még nem adtam be oda semmit, és amíg nincs elég receptem, nem is fogok. Az viszont megdöbbentő volt a számomra, hogy a frontosok nem csapatban játszanak. Én eddig azt hittem, hogy csapatban, jól összeszokva jázszanak. Ezek szerint tévedtem. És most nem tudom, hogy örüljek-e ennek,  vagy sem.  Hiszen az én számomra csak jó,  hogy lassan haladnak, de ha a többiekre gondolok, akik ki akarnak jutni...
A kapcsolat elveszítés viszont nem csak a frontosoknak probléma. Hiszen pont az előbb kelett szembe néznem azzal a ténnyel, hogy Licht meghalt. Normális esetben most összetörtem volna, de Timidus is itt volt, a beszéde pedig érdekelt. Hiszen ha jól értem, valami olyasmit szeretne, amivel megvédhetjük őket, és ezt a világot.
- Egy valamit meg kell tudnod.- mondom a sárkánynak. - Én nem vagyok vezető típus. Én nem tudom, hogy mi lenne a helyes, vagy mi sem. Követem az elveimet, és ha valaki kér tőlem valamit, akkor megpróbálok neki segíteni. Tehát nem az a kérdés, hogy te hogyan tudsz nekem segíteni, hanem az, hogy én hogyan tudnék neked. Azt értem, hogy van egy célod. Meghallgatlak, és ha tudok, és szándékomban áll, segítek a cél elérésében. Nos? - kérdezem a sárkánytól. Azt már értem, hogy a frontharcosok visszatartása lesz a célja. Csak a módszerre lennék kíváncsi. Beszéltem neki az elveimről is. Nagyon egyszerű elvek. Segíts annak, akinek kell. Ezt úgy tedd, hogy másnak ne essen bántódása, vagy csak minimálisan sérüljön. És persze az, hogy ne légy önző. Ez a három egyszerű elvem van, mégis, néha nagyon nehéz betartanom őket. Főleg az utolsót. Az embernek mára egyik alapja lett az önzés, és önérdek szem előtt tartása. Ezt pedig az is igazolta, amit Timidus mondott a frontosokról. Pedig nem kéne, hogy így legyen. És talán Timidus-szal majd ezen is tudunk segíteni.
avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 19
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Black Iron Castle

Témanyitás by Shukaku on Kedd Júl. 08, 2014 1:57 pm

Timidusnak el kellett döntenie, hogy Atoru most vagy nagyon hülye, vagy nagyon okos. Olyan dolgokat talált ki, amiről még szó sem volt, amire ő még rá sem világított, de közben nem volt képes felfogni az alap szituációt. Furcsa.
-Tévedsz. Ez nálatok működik így. Nálunk nem. Egy pet nem lesz öngyilkos. Kizárólag abba halhatunk bele, hogy a tárunkat védjük.
Azon persze nem gondolkodott el, hogy egy támadás elé vetni magát mennyire számít öngyilkosságnak. Valamint azt is a társa megvédésének értékelte, ha esetleg valamelyik idióta és kegyetlen ember csak heccből végezne vele, csak azért, mert megteheti. Ha túl nagy a szintkülönbség akkor nem tehetne semmit, ráadásul az is lehet, hogy ez a valaki nem is akarja egyébként Shut bántani, csak őt, mert pet. Anatole is így volt vele. A beszélgetésük során azt hangsúlyozta, hogy a sárkánnyal kell esetlegesen végeznie, sohasem beszélt az idomárról. Még a bossok is kegyesebbek mint az emberek, hiszen ők nem támadják a peteket, mert tudják, hogy ők csak az embereket védik, és az emberek azok, akik megtámadták őket. Ezek után természetesen felfoghatatlan, hogy hogyan is gondolhatná bármelyik ember magasabb rendűnek magát az itt élő lényeknél.
-Ahhoz, hogy segíts az ilyen embereknek csapat kell. Csapat, és az, hogy ismerjétek egymást és tudjatok egymásról. Nem csak olyan laza kötelék, ami most van közöttetek.
A fiú nagy vallomására csak bólintott. Ez lett volna a következő amit elmond, de Atoru magától rájött. Pedig a pet nagyon sokáig tervezte, hogy hazugság nélkül fenntarthassa azt a látszatot, hogy a fiú nem csak egy báb a céljai eléréséhez. Az emberek többségének fontos volt, hogy fontosnak érezhesse magát, de szerencsére úgy tűnt Atoru okosabb.
-Tudom. Szerencsétekre én az vagyok. És valóban az a valódi kérdés, amit elmondtál. Gratulálok.
Itt hagyott egy kis szünetet, de nem fejtette ki, hogy pontosan mihez. Ha érti érti, ha nem nem.
-Az a célom, hogy megvédjem Shukakut. Vannak olyan emberek, köztük te is, akik nem akarnak kijutni ebből a világból. Shu sem akar. Egyeznek a céljaink. Az a célunk, hogy megakadályozzuk a frontharcosokat abban, hogy elérjék a századik szintet. A közvetlen támadás egyelőre nem lehetséges, mert erőfölényben vannak, ezért meg kell tennünk mindent annak érdekében, hogy hátráltassuk őket. Össze kell gyűjteni azokat, akik ugyanúgy gondolkodnak mint mi, és egységbe kell őket szervezni. Ez a csoport bojkottálná a frontharcosokat. Minden területen.
Újra kicsit elhallgat, és közelebb lép, hogy a fiú szemébe tudjon nézni.
-Segítjük egymást. Ha sikerül őket hátráltatnunk, megakadályoznunk az előretörésüket, akkor egy idő után önmaguktól lemondanak arról, hogy elpusztítsák a világunkat. Ha ez sikerül, elkerülhetjük az összecsapást. Ha hagyjuk, hogy az események koordinálatlanul folytatódjanak, akkor az emberek két részre fognak bomlani. Lesznek akik a kijutásért harcolnak, és lesznek, akik a bent maradásért. Az én tervem nem jár gyilkolással. Ugye te is szeretnéd elkerülni a felesleges áldozatokat?
Persze ezt sem azért tálalta így, mert sajnálta volna az embereket. Ha valaki ártani akar a lánynak, akkor az ellenség, az ellenség likvidálása pedig nem kérdéses. Ez a lavírozás is csak az emberek miatt volt fontos. Anatole kezét is ez kötötte, amikor nem ölte meg a sárkányt, és sajnos Timidust is kötötte. Ha gyilkol, akkor Shu indikátora bepirosodik, ami miatt az emberek rosszat gondolnak majd róla, ami miatt pedig szomorú lesz. Timidusnak meg kell védenie a lányt, tehát nem lehet ő az ürügye a lehetséges támadásoknak.


A hozzászólást Shukaku összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 08, 2014 3:48 pm-kor.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Black Iron Castle

Témanyitás by Atoru on Kedd Júl. 08, 2014 3:39 pm

Most komolyan leállok vitatkozni a sárkánnyal? Nem, ez nem vita. Mindketten tudjuk, hogy mi az öngyilkosság, most mindössze egyeztetik a gondolataikat.
- Amiről te beszélsz Timidus, az az önfeláldozás. Amikor megmentesz valakit azzal, hogy feláldozod az életed. Az öngyilkossággal viszont csak saját magadat mentenéd. Mondjuk gondolom te nem, hiszen te felesküdtél Shukaku védelmére, de az emberek azért teszik, hogy enyhítsék a fájdalmat, vagy meneküljenek a gondok elől, legyen szó érzelmekről, vagy fájó emlékekről. - mondom a sárkánynak. Habár szerintem ezekkel ő is tisztában van, így nem is értem, hogy miért mondta azt, hogy nem így működik.  Az viszont egy kissé elszomorított, hogy egy pet előbb lenne önfeláldozó, mint egy ember.  Persze vannak kivételek. Mint a testvérem is, aki megvédett engem. Ez is mutatja, hogy nem minden ember rossz, vagy önző. Gondolom Shukaku sem az, és Timidus-t is próbálta úgy oktatni, hogy ne legyen az. Persze Timidus más tészta. Ő pet, a petek pedig nem érzelem lények, ha lehet ezt így nevezni. Ők racionálisak, az érzelmek nem befolyásolják őket. Ha dönteniük kéne, biztosan a gazdájuk mellett döntenek, és a javukat akarják. De vajon ki mondja meg, hogy mi a jó,  és mi a rossz? Mondjuk a jó és a rossz dolog is relatív. Jó az egyiknek, rossz a másiknak. Ha egy ember kirabol egy bankot, az jó neki,  mert kap pénzt, és rossz azoknak az embereknek,  akiknek elvette a pénzét. Aztán rossz lesz ennek az embernek, ha elkapják és lecsukják, és jó azoknak, akik visszakapják a pénzt. De akkor ez nem azt jelenti, hogy a jó és rossz csak az önös érdeken alapul? Az a jó, ha a körülmények nekünk kedveznek, és az a rossz, ha ránk jár a rúd. Nincs közép út. Vagy mégis? Amikor valaki semleges, és csak mások érdekeit szolgálja, akkor ő micsoda? Akkor már nem lesz neki is érdeke az, hogy az a cél teljesüljön, amit szolgál? Bárhogyan is gondolkodom, az embereket az önös érdek vezérli, és ez alapján döntik el, hogy mi a jó, és mi nem. Akkor nem bukik meg a harmadik elvem, ami szerint élek? Ha én segítek Timidus-nak mindabban, amit mondd, az nem azt jelenti,  hogy nekem is érdekem lesz? Ha segítek egy csoportonak elérni a céljait, az nem jelenti azt, hogy nekem is az lesz a célom? Akkor pedig a harmadik elvem semmissé, és lehetetlenné válik.
Eddig juthattam a gondolatmenetemben, amikor felfigyeltem Timidus-ra. SzerencséTEKre? Többen is vagyunk? Mondjuk nem meglepő, tudtam, hogy vannak olyanok, akik nem akarnak kijutni, de azzal nem voltam tisztában,  hogy Timidus őket is felkereste.
Amikor pedig a céljairól beszélt, megrökönyödtem. Akkor... most egy háborút akar kirobbantani? Nem. Ebben Shukaku se menne bele, sőt, szerintem a kicsi lány egyenesen ellenezné. Timidus pedig meg akarja védeni, és a legjobbat akarja neki, szóval nem hinném, hogy kockáztatná az életét, amíg nem muszáj.
- És mik lennének ezek a területek, Timidus? Fejlődés? Esetleg nem szolgáljuk ki őket, ha kérnének egy boss blokkoló kristályt? Vagy ingassuk meg őket abban a hitben, hogy a kijutással jól járnak és beszéljük rá őket arra, hogy ne járjanak a frontra? - kérdezem a sárkánytól. Maga az elgondolása nem rossz, és a bojkottálást támogatnám is, amíg nem kell harcolnom. Hiszen sem a mostani statjaim, sem az elveim nem engedik, hogy ezt tegyem. De ameddig van erőszak mentes megoldás a meggyőzésre, addig rendben van. Timidus utolsó mondandója pedig arra utal,  hogy ő se szeretne erőszakot. A miért okát nem szükséges keresni. Nekem elég annyi, hogy ő se akar áldozatokat és én sem.
- Az előbb egy csoportról beszéltél. Esetleg ismersz több embert is, akinek a céljai közösek a mieinkkel? - kérdem meg a sárkánytól. Előbb meg kell tudni, hogy hányan vagyunk, aztán azt, hogy a frontosok hányan vannak. Végül pedig,  hogy a semleges tömegből hányan állnának a mi pártunkra, és hányan az övükére. Kár lenne tagadni, és nem is lehet. Egy háborúra készülünk. De nem olyan háborúkra, mint a Világégések. Hanem olyanra, mint a Hidegháború. És reméljük,  nem is lesz más.
avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 19
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Black Iron Castle

Témanyitás by Shukaku on Kedd Júl. 08, 2014 4:16 pm

A kinti világban sok filozófus és firkász vacillált már azon, amin most Atoru kezdett el elmélkedni. Nincs a világon se jó, se rossz, a gondolat teszi azzá. Timidus ugyan nem tudta ezt, mégis alkalmazta. Ha az emberek is tudnának olyan egyszerű tökéletességgel, oly rideg logikával döntéseket hozni, mint a sárkány, nekik is sokkal könnyebb lenne az életük. Nem az a fontos, hogy jót cselekedjen, hanem az, hogy megvédje a lányt. Lényegtelen, hogy hogyan. Lényegtelen, hogy milyen áron, hogy kin kell emiatt átgázolnia, teljesíteni fogja a feladatát.
Timidus azt is tudta, hogy már érdemes volt ide eljönnie. Atorun látszott, hogy tetszik neki az ötlet, ráadásul még tudott információval is szolgálni.
-Önfeláldozás. Megfelelő kifejezés, de azért igyekszem majd elkerülni. Az önfeláldozás azt jelentené, hogy rosszul végeztem a feladatom. Nem csak az a célom, hogy egyszer megvédjem Shukakut, hanem általánosságban és örökre kell védenem, ez pedig önfeláldozva, azaz holtan még nekem is igen nehezen kivitelezhető. Persze van rá mód, de csak azután szabad önfeláldoznom, miután rájöttem, hogy miként lehet visszatérni a halálból. A moboknak sikerül, és egyik küldetésen is tapasztaltunk ilyet. Amíg ez nincs meg, addig az önfeláldozás ugyanolyan hibás mint az öngyilkosság.
Az emberek, az érzelmek és a fájó emlékek témájában egyáltalán nem mozgott otthonosan, így csak bólintott. Nincs oka nem elfogadni a fiú szavait, hiszen emberként ezt bizonyára jobban tudja.
-Pontosan. Ahol lehet akadályoznunk kell őket a fejlődésben. A frontharcosokat nem értesítjük egy esetleges rejtett küldetésről. Nem adunk be semmit az alapítványukba. Nem készítünk semmit, amit a boss ellen használhatnak. Shu kristályíró, már régóta ezt teszi.
A megingatáson kicsit el kellett gondolkodnia, de nem jutott sokra.
-Fogalmam sincs, hogy meg lehet-e őket ingatni a hitükben. Egészen addig nem fogják elhinni, hogy feleslegesen harcolnak, amíg el nem érnek egy olyan szintre, ahol nem győzhetnek. Jelenleg van ilyen szint, de ha szerveződnek, akkor talán képesek fejleszteni a csapatmunkájukat, és akkor ez már nem lesz biztos. Ilyen emberek pedig bizonyára vannak még. Párukról sejtem, hogy közénk állnának, de nem lehetek benne biztos. Óvatosnak kell lenni, és titokban kell tartani mindent. Anatole mindössze azért nem végzett velem, mert Shut védelmezem. Tudja, hogy veszélyeztetem a céljukat, azt viszont nem tudom, hogy mennyi ideig tartja vissza az idomár, és azt sem, hogy veled, vagy a többiekkel kapcsolatban is így döntene-e, ha kiderülnek a szándékaink. Figyelj és légy óvatos. Ha valakinél úgy érzed, hogy megfelelő arra, hogy beavasd, akkor értesíts, és közösen döntünk. Csapatmunka. Bizalom. Az alapján kell működnünk, ami a frontharcosokból leginkább hiányzik. Amit nem ismernek, az ellen tehetetlenek.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Black Iron Castle

Témanyitás by Atoru on Kedd Júl. 08, 2014 5:17 pm

- Ebben az esetben teljesen igazad van, Timidus. Az önfeláldozás csak pillanatnyi megoldás. Ha örökké megszeretnéd védeni Shukaku-t, akkor nem szabad veszélyes helyzetbe sodornod egyikőtöket sem. - mondtam a sárkánynak. Az, hogy szerintem az önfeláldozás még mindig jobb az öngyilkosságnál, már csak a saját nézetem. Timidus-nak a kettő ugyanaz, mivel ugyanaz a végük is.
Minél többet gondolkodom Timidus ötletén, annál inkább érzem, hogy ez remek ötlet. A blokkolásban semmi erőszak nincs, teljesen olyan, mintha egy Greenpeace-es alapítványt hoznánk létre. Semmi fájdalom nem éri az ellenfelet sem, és mi jól járunk. Szinte tiszta haszon. Csak attól félek, hogy azok nem látják így, akik ki akarnak jutni. Eddig lehet, hogy úgymond semlegesnek és függetlennek mondhatom magam, de most muszáj lesz döntenem. Vagy Aincrad-ért harcolok, vagy pedig a Kijutásért. Egyszerre a kettő nem megy. És most, hogy találkoztam Timidus-szal, azt se tehetem meg, hogy tartózkodom. De vajon helyes lesz ahogy döntök? Nem, várjunk, jobb kérdés: Kinek lesz jó az, ahogyan döntök? A frontosoknak biztos nem, hiszen ezután kisebb-nagyobb elutasításokra számíthatnak majd. És ez bizony nehéz lesz, mivel a céhben ott van Ayani és Mirika is, aki harcol a fronton. Rendben,  nekik rossz lesz. Kinek lesz jó? Akik bent akarnak maradni. Ez egy X számú ember, és a statjaik nem is ér fel a frontosokéhoz. Hiszen a legtöbb embernek,  akinek megvan a szintje, megy is a bossterembe, így ha szemtől-szembe támadnánk rájuk,  abból semmi jó nem származna. Így marad az, hogy uraljuk a piacot. Ha nem jutnak elég utánpótláshoz, meg fognak akadni. De ez is csak minimális visszaesés lesz, hisz a frontharcosok között is vannak kristályírok, potifőzők és kovácsok is. Azonban a konferenciára visszagondolva, amikor Anatole azt mondta, hogy kinőtték a Tier-eket... Akkor a páncél előnyük nincs már meg. Maradtak a kristályok és potionok/mérgek.
Timidus ötletei pedig remekek, azonban, ha csak ennyien csináljuk ezt, akkor semmi változás nem lesz. Több ember kell, hogy nagyobb legyen a kiesésük. De ezzel még ráérünk, hiszen most ütik a tizenhetedik boss-t. A századik pedig még messze van.
Végül már csak bólogattam a sárkány mondandójára. Teljesen igaza volt. Az viszont meglepett, hogy Anatole így gondolkodik, és megtenne ilyeneket.
- Ha megöl téged, azzal fájdalmat fog okozni Shukaku-nak. Ha pedig minket öl meg, akkor az indikátora jelezni fogja, hogy piros, és így többen elpártonának mellőle. Bárhogyan is, nem lenne számára szerencsés, hogyha megtenné. Ami pedig a társakat illeti... Megpróbálom jobban kiismerni az ismerőseimet ilyen téren. Ha bárki is olyan, hogy megbízható,  és hajlik rá, akkor szólok neked és majd döntünk, rendben? Ha pedig te találsz valakit... Te tudod, hogy megfelel-e, vagy sem, nem igaz?- kérdezem meg a sárkánytól. És tökéletesen igaza van. Ameddig nem tudják, hogy létezik ez a szervezet, vagy hogy mi benne vagyunk, addig nem lehet gond. Ha pedig lelepleződnénk... Nos, reménykedjünk a jószívűségükben.
avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 19
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Black Iron Castle

Témanyitás by Shukaku on Kedd Júl. 08, 2014 5:48 pm

Milyen kis aranyos, milyen kis óvatos. Ebben az esetben van Timidusnak igaza. Jó, valóban történt már olyan, hogy Timidusnak nem volt igaza, de az, hogy igaza legyen nem olyan ritka, hogy ki kelljen emelni, hogy csak egyes esetekben, vagy pont ebben az esetben van igaza. A sárkánynak általában igaza van, kivéve amikor nem. Még a legjobbakkal is előfordul. Persze ha petekkel kapcsolatban kellett döntéseket hoznia, akkor mindig igaza volt. Igaza volt Hisamével kapcsolatban, igaza volt Tűzrózsával kapcsolatban, igaza volt Kyubeivel kapcsolatban. Az összes pettel kapcsolatban igaza volt, mert ők nem működnek olyan logikátlanul mint az emberek. Ezeket a kiszámíthatatlan logikátlan lényeket nem lehet behatárolni, nem lehet megállapítani kellő bizonyossággal a következő lépésüket. Ezért is kellettek emberek a csapatba. Ők értik egymást, vagy legalább is jobban értik, mint a petek őket. Nem lesz könnyű megtudni, hogy ki állna át közülük az ő oldalukra, hiszen a frontharcosok elnyomó létszámbeli fölénye miatt ezek az emberek félnek felvállalni a nézeteiket. Shu is félt. ki tudja, hogy hány ilyen kis ellenállót tettek már el láb alól titokban. Bizonyára nekik is megvannak az eszközeik, csak nekik persze annyival könnyebb, hogy a fő működésüket nem kell titokban végezniük. A számukra nem tetsző elemeket bizonyára vörös céheken keresztül likvidálják. Talán szervezettebbek, mint Timidus azt először hitte. A fiú szavaira csak bólogatott. Nem mondott semmi újat, így nem volt mit hozzáfűznie.
-Az én feladatom megvédeni a lányt, azonban az érzéseiteknek hála most ő véd meg engem. Az ötleted pedig egyébként nem rossz. Ha belehajszoljuk a frontharcosok valamelyikét egy gyilkosságba, akkor elérhetjük, hogy egymás ellen forduljanak, és nekünk tenni sem kell semmit, maguktól feloszlanak. De ez csak kritikus helyzetekben alkalmazzuk. Amint Shu felébred felvetetlek vele a barát listára. Folyamatosan tudni akarom, hogy mit teszel. Ha veszélyes helyre mész, előtte jelezd nekem. Nem veszíthetünk egyetlen tagot sem. Ha van esetleg valaki, akiről feltételezheted, hogy alkalmas, azt már most jelezd. Én nemsokára meglátogatok egy újabb jelöltet. A találkozóink itt lesznek. Ezt a helyet kevesen látogatják este.
Még megvárja az esetleges választ, majd mellsői megrogyasztásával meghajol, és elröppen a céhház irányába.
/Köszönöm a játékot, üdv az ellenállásnál, tovaris!/

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Black Iron Castle

Témanyitás by Atoru on Kedd Júl. 08, 2014 7:09 pm

Timidus-on kissé meglepődtem. Nem, nem azon a kijelentésén, ami szerint kölcsönösen védik egymást Shukaku-val - habár ez is eléggé megdöbbentő tud lenni -, hanem az, hogy csak egy tárgynak néz minket a céljai eléréséhez. Ezen jogosan háborodhattam volna fel, ha nem emlékeztetem magam arra, hogy mi is a célja.
Megvédeni Shukaku-t, és Aincrad-ot.
Így végtére is egy a célünk. Én sem szeretném elhagyni ezt a világot, és azt sem szeretném, hogy akár egy ismerősömnek is baja essen. Hogyha már Licht-et nem tudtam megmenteni...
- Egyelőre senkiről nem tudom, hogy mennyire megbízható, vagy hogy menyire akar kijutni. De nem sokára találkára hívom őket egyesével, és majd akkor kiderül. - mondtam a sárkánynak. Hogyha már megbízott engem ezzel, akkor a legkevesebb, hogyha az ismerőseim között derítem ki,  hogy melyikük, és mekkora motivációval szeretne kijutni. Valami nagyot kezdtünk el, amit nem biztos, hogy kordában tudunk tartani.  De ezzel az eshetőséggel biztos számolt Timidus is.
És még mielőtt elment volna, még mondtam neki valamit.
- Nem tudom, hogy Shukaku-t mennyire avattad be, vagy sem, de lehet, hogy furcsállná a rejtélyes üzenetet, amit tudtával el sem küldött. - figyelmeztettem a sárkányt, habár szerintem ő is tisztában volt ezzel. Én pedig tisztában voltam azzal, hogy Shu semmiről nem tud, vagy pedig csak nagyon keveset.
Még vártam kicsit, hogy elmenjen a sárkány, majd visszafordultam a falhoz.
- Sajnálom, Licht... - kértem bocsánatot a lánytól, jobban mondva a nevétől.  - De Timidus ötletével talán megállíthatjuk azt is, hogy az ismerőseink meghaljanak. - mondtam, miközben végighúztam a kezem a nevén. Nem tudom, hogy ő mit szólna ehhez az egészhez. Hogy meg akarjuk akadályozni a frontosokat. Talán nevetségesnek tartaná. Hiszen a front erős, mi pedig gyengék vagyunk. Az álmunk egyelőre szélmalom harcnaknéz ki. De már döntöttem. Segítek Timidus-nak, hogy elérjük a célunkat, így létrehozva egy jobb világot. De vajon kinek lesz jobb? Mindenkinek, ttermészetesen. Csak egy kis idő kell. Hiszen az ember híres arról,  hogybbármihez tud alkalmazkodni.  
Ilyen gondolatok közepette indultam vissza a Nyolcadik Szintre.


/Én is köszönöm!  Very Happy Vive la Résistance! \o/ /
avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 19
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Black Iron Castle

Témanyitás by Kemabat on Szer. Május 13, 2015 9:09 pm

//Shukaku

Dél körül járhatott az idő, mikor végre hajlandó volt felkelni fekhelyéről. Nyújtózkodva indult el keresni valami harapnivalót, majd a reggeli, vagyis az ebéd majszolása közben a mai teendőin gondolkodott. Előző este elhatározta, hogy áttér a mozgó célpontokra, hiszen senki sem fogja mozdulatlanul állni és várni, hogy lelőjék. Ránézett fegyverére és szinte az étvágya is elment, még jó, hogy csak száraz kenyeret talált, azért nem kár. Lemondóan vette magához, és kilépett a szobából.
- Vajon hova kellene mennem, hogy biztonságosan gyakorolhassak? Nem mintha félnék, de jobb lenne elkerülni a többi játékost, amíg nem érzem, hogy tudok boldogulni az íjjal. Bár kevés az esélye, hogy rám támadjanak, semmi hasznuk nem lenne belőle.

Sikeres döntéshozatal után el is indult a város északi része felé, mivel úgy hallotta, hogy ott lehet kijutni a szörnyekhez. Tökéletes választás, ha valamilyen oknál fogva valamilyen problémába ütközne, a védett terület csak egy köpésnyire lenne. Már a főtér közelében járt, mikor eszébe jutott a másik program, amit betervezett. Persze annak nem volt konkrét időpontja, de szinte bármit megtett volna, ha azzal húzhatja az időt az undorító edzés előtt. Fogta is magát, és megváltoztatta a végállomását a Black Iron Castle-re, hogy ismét tiszteletét tegye testvére emlékének.

A hatalmas épület közelében kissé izgatott lett. Vajon mit fog érezni, mikor meglátja öccse áthúzott nevét? Csak ezen gondolkodott, amíg be nem lépett a belsejébe. Egy tágas helyiség fogadta, melyben egy hatalmas kőtábla helyezkedett el. Kapkodva nézte végig a neveket, majd megállt az egyik áthúzott névnél.
- Megvagy! – kiáltotta el magát, nem foglalkozva a körülötte lévőkkel. Ökölbe szorított kezét a szíve felé emelte, majd egy hírtelen mozdulattal kinyújtva azt, két ujját a névre helyezte.
- Hát itt vagy Juro. Már hiányoztál! Nem semmi menyien meghaltak már, nem igaz? – ismét végignézet a táblán, ujjait egy millimétert sem mozdítva, majd fojtatta. – Viszont rengetegen vannak még életben. Kegyetlen az élet! Ennyi ember közül miért neked kellett meghalnod? De ne aggódj, halálod nem marad megtorlatlanul! Eljöttem ebbe a világba, és ha kell az egész világot elpusztítom, hogy megbosszulhassalak.
avatar
Kemabat
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 213
Join date : 2015. May. 12.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
496/1500  (496/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Black Iron Castle

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.