Hírek az oldallal kapcsolatban

17 / 17 oldal Previous  1 ... 10 ... 15, 16, 17

Go down

default Re: Hírek az oldallal kapcsolatban

Témanyitás by Strea on Pént. Jan. 26, 2018 12:49 pm


Napi apró: megváltozott a Hentes képessége; kapott egy maximum 5-ös vérzést, hogy a T1-es fegyver T1-es maradjon. Ezen felül több fő módosítás is történt a Staff feladatkörök topicban; majd mindenkinek változtak a feladatai, kérlek innentől ehhez mérten zargassátok az embereket x) Ezzel összefüggésben újabb taggal búvült a staff: Glitch megkapta a moderátori státuszt, fogadjátok szeretettel és az elején még legyetek kíméletesek vele xP

Ami pedig nem változás, hanem emlékeztető: a Páncél kinézet változtató bolt csak felszerelések kinézetmódosítására szolgál, fegyvereket nem lehet itt (sem) megváltoztatni! Ha igénylitek, egy-egy betűt vagy szót bármelyik kovács belegravíroz a fegyveretekbe, ennél többre azonban Aincradban nincsen lehetőség.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1217
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hírek az oldallal kapcsolatban

Témanyitás by Strea on Hétf. Feb. 05, 2018 5:58 pm


Történt egy kis bonyodalom a küzdőterek mai jutalmazásával, ennek korrigálása miatt az aktuális exp- és arany pár játékos karakterlapján módosult. Szintet senkinek sem vontam vissza, csupán több exp fog kelleni a következőhöz. A módosításokért az érintettek nézzék meg a jutalmazásos hszt, azok már a helyes értékeket mutatják.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1217
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hírek az oldallal kapcsolatban

Témanyitás by Strea on Vas. Feb. 25, 2018 6:36 pm


[Ic történet]

Mint tudjátok, bő egy éve Aincrad több szintje is kobold megszállás alá került, és azóta sem sikerült minden szintet megtisztítani tőlük. A játékosok több kísérletet is tettek rá, hogy a berendezkedő minibossokat kiiktassák; volt, ahol ez gyorsan és könnyedén sikerült, más szintek azonban tovább szenvedtek a kobold uralomtól. A játékosokat megtámadták, a védett övezetek eltűntek; minden várost és falut ezen mobok tartottak kézben.
Ám ahogy ez lenni szokott, a hirtelen népességnövekedést a tél közeledtével hirtelen esés követte: a koboldok elkezdtek elpixeleződni, és nem respawnoltak többé. Az ok egy játékosokat is fertőzni képes járvány volt s talán ti is benne voltatok, de nyakig: egyik nap egy szirénára és egy npc hangjára ébredtek Aincrad lakosai, amely a főtérre invitált mindenkit. Aki akart, az pedig segíthetett: kideríteni a járvány mechanizmusát, védeni a játékosokat és felfedezni a kiindulási pontot. Vajon választottatok csoportot, vagy inkább a téren maradtatok biztonságban? Akárhogy is volt, előbb utóbb minden lecsendesedett: a fertőzött játékosok meggyógyultak, a vad mobok elpixeleződtek és megszűnt a világot fenyegető veszély. A koboldok is túlélték a járványt, számuk azonban minimálisra apadt azon kevés szinten, amit még ők uraltak. Így hát nem meglepő, hogy több küldetés is indult a végső kitakarításukra: lehet segítettetek ti is? Tudjátok; a nyolcadik és a tizennyolcadik szinten. Biztosan vagytok páran, akik emlékeztek rá, hogyan történt, ugye?
Két szint maradt már csak. Figyeljétek hát a küldetésadó táblákat, mert nemsokára hivatalosan is véget ér Aincrad egyik leghosszabban tartó krízise! Vagy a járvánnyal együtt már véget is ért? A választ talán csak Kayaba tudhatja...

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1217
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hírek az oldallal kapcsolatban

Témanyitás by Keita on Hétf. Május 07, 2018 6:04 pm

Magyar SAO Játék / SAORPG 0.3 verzióÖrömmel jelentem be, elkészült az új verziója a játéknak. Jelenleg Aincrad első négy szintjén lehet kalandozni, a 4. boss, Zerios legyőzéséig tart a játék, az 5. szintből Nyster városa van meglátogatható állapotban. A városba lépve a teleport természetesen aktiválódik, hogy a következő frissítéssel tudjátok onnan folytatni a játékot Smile
Ahogyan most is, a következő frissítésekben is várhatóak a korábbi szintekre plusz küldetések, szóval a visszalátogatás ajánlott Smile


Amit találhattok a játékban:
- Sok a fórumon ismert karakter (van aki küldetést ad, van aki csak boltos, van aki csak felbukkan)
- Aincrad első négy szintje (1. szint: Kezdetek Városa, Horunka Falu, Tolbana Város; 2. szint: Urbus, Marome Falu, Taran Város; 3. szint: Mirage Város, Gotha; 4. szint: Lobria, Atlantisz)
- Karácsonyi és húsvéti eventek külön településsel (Karácsony Város, Nyúl York)
- 140 kisebb-nagyobb küldetés (vannak veszélytelen és vannak harcolós küldik egyaránt, ahogy komolyak és poénosak is)
- Immáron 7 játszható kaszt, hogy az idomár is elkészült, bár a petek közt még csak megjelenésben van különbség (következő verzióban változni fog)
- Az első négy boss kazamatája (Illfang, Óriáscsiga, IV. Bunmei, Zerios)
- 7 működő kazamata resetelési lehetőséggel (Kezdetek Mezeje, Kezdetek Erdeje, Kígyó Templom, Jégtemplom, Kerek Erdő, Tűztemplom, Kincses Sziget)
- Eldugottabb, elsőre nem nyilvánvaló kazamaták (Titkok Kamrája, Kristály Palota)
- 110-féle mob (minibossokkal és bossokkal együtt)
- Helyenként okosabb mobok (van hogy elkezdik egymást buffokkal megáldani, vagy debuffolni a játékost)
- képességek rendszere újragondolva, újratervezve (van olyan kaszt amihez több van, van amihez kevesebb)
- státuszeffektek (Mérgezés, Vérzés, Fertőzés, Kábítás, Fagyasztás, Vakság, egyrészük lejár, egyrészük leszedéséhez Tisztító Potion/Kristály kell)
- Sok felszerelés (T1-es gyakori és ritka tárgyak, Speciális szettek (Jeges és Tüzes szett)
- Sok felszerelés megváltozott (Passzív bónuszt is ad a statok mellett (ellenállás bizonyos mobokkal szemben, vagy bónusz sebzés bizonyos mobok ellen), vagy aktiválható képességet)
- Sok egyszerhasználatos item (Potik, Mérgek, Kristályok, van ami működésében/hatásában eltér a fórumos változattól)
- Tárgyak fejleszthetősége újradolgozva (gyakori itemekhez gyakori ércekből, ritka itemekhez ritka ércekből lehet fejlesztést csináltatni, speciális fejlesztések amik más, erősebb bónuszt adhatnak)
- Bányászás (csákányozni kell az érceket falak mentén, barlangokban)
- Kovácsolás (városokban vannak kovácsok, akik a kibányászott ércekből némi aranyért felszerelést készítenek)
- Potifőzés és Kristályírás (városokban vannak potifőzők/kristályírók, akik az összegyűjtögetett gazokból itemeket készítenek)
- Horgászat (pecabottal tavak, folyók mentén lehet fejleszteni, van küldetés is amihez kell)
- Főzőcskézés (fogadókban, éttermekben a szakács meg tudja sütni a húst/halat, vagy más ételt elkészíttethettek vele)
- Felszerelések fejlesztése (ércekből készíthető statnövelő item, amit fegyverbe-páncélba elhasználva erősíti azt)
- Logikázósabb részek, fejtörők (olyan dolgok amihez kicsit agyalni kell)
- Zongora, amin játszani is lehet (kottákból mondjuk még kevés van, és azokat is egy kapcsolódó küldetés után lehet beszerezni)
- Súlyemelés és Akrobatika jártasságok (előbbivel nehéz kőgolyókat lehet odébbtolni, utóbbival nagyot ugrani lehet, mindkét jártassághoz van miniquest)
- Lopakodás és Észlelés jártasságok (előbbivel kevesebb szörnybe futsz bele, utóbbival a kezdeményezést lehet nagyobb eséllyel megnyerni)
- A harcok helyenként nehezedtek, főleg ha nem a helyzethez illő felszerelésben van a karakter (Jégkarddal pl. nehézkes a jeges mobokat aprítani, koboldok ellen hatékonyabb a Kobold Király fegyverei, ugyanez páncélokra is)
- Elérhető felszerelések is szinteződnek (teljesített küldetések számától és/vagy legyőzött bossoktól függ az árukészlet, vannak speciális kereskedők, akiknél olcsóbb és/vagy jobb cuccokat találhattok)
- Mentés patchelő NPC (Kezdetek Városa főtéren, az eventes NPC-k alatt található)
 Ő fogja frissíteni a mentéseket a régebbi verziókról, hogy ne kelljen újrakezdeni a játékot (átállítja a szükséges dolgokat, szükség esetén itemet cserél vagy kompenzációs pénzt oszt)
- Autosave funkció kezdetleges megvalósítása (játékbeli idő szerint 9:00-kor és 21:00-kor feldobja a kérdést, hogy szeretnél-e menteni, illetve ugyanezt kazamatákban több helyen (jellemzően a minibossok előtt, a kapcsolók vagy a következő szintre vezető ajtó környékén))
- Kayaba Kaszinó (Black Jack, Kockázás és Félkarú Rabló van jelenleg)
- Tolbana Városba bekerült egy ládanyitogatós minigame
- Túlélő Csarnok (első négy boss lakhelye a legyőzésük után)
- 56 féle kinézet közül lehet választani kezdéskor, később is megváltoztatható
- Lehetőség a kasztváltásra (bár elég drága, régi mentéssel játszók viszont kapnak egy kasztváltásra való aranyat az idomár kaszt bevezetése miatt)
- Eldugott easter-eggek itt-ott (jó eséllyel belebotlik a jónép)
- Nyster és a 2. szinti elf tábor (oda mondjuk kicsit trükkös a bejutás) egyelőre még csak bemutatónak, következő frissítéssel kerülnek be oda küldik
- Poénok minden mennyiségben (avagy a kihagyhatatlan Ozi-faktoros sújtások :3 )


Ha bármi észrevételetek van, ötletek, javaslatok, amivel jobbá tehetném a játékot, vagy ha bármi bugot találtok, vagy csak elakadtok valahol, szóljatok bátran ^^
(bár próbáltam kivadászni a bugokat, de mindig akadnak olyan esetek, ami felett átsiklik az ember No )
Ami a játékidőt illeti, majdnem 20órába telt amíg kipörgettem elejétől a végéig, szóval nem egy fél órás nekifutás lesz Smile


Letölteni továbbra is Ozirisz weboldaláról tudjátok belogolás után (bár az ottani link dropboxra mutat, nem szeretném ha a googlebot beleakadna amíg készülget Rolling Eyes )


És a legfontosabb: Jó játékot és kellemes időtöltést kívánok mindenkinek :3
UPDATE: felkerült egy javító patch, amiben főleg idomáros dolgokat javítottam. A hiba felfedezéséért hatalmas nagy köszönet Chancerynek :3
A patch "data" mappáját a játék "www/data" mappájára kell rámásolni.
Illetve a közeljövőben még előfordulhatnak kisebb-nagyobb javítások, igyekszem szólni mindenkinek, de ha tehetitek nézzetek az oldalra kockulászat előtt, hogy van-e javítás (dátum és sorszám alapján jelzem)Küldetések listája:

település szerint csoportosítva, csak a küldetések címe, hogy ne kelljen annyit keresgélni

Kezdetek Városa (28 küldetés)


 1. Bevezető Küldetés #1
 2. Bevezető Küldetés #2
 3. Patkányírtás
 4. Ayani Lova
 5. Macskafogó
 6. Elveszett Nyaklánc
 7. Elveszett Maci
 8. Elásott Kulcs
 9. Sütirecept
 10. Hisztis Feleség
 11. Buksi Kiszökött
 12. Bűnüldözés
 13. Hollócska
 14. Ritka Virágok
 15. Ritka Páncélok
 16. Ritka Ércek
 17. Elkóborolt Róka
 18. Peter Könyve
 19. Barátságturmix
 20. Húsfarmolás
 21. Bableves
 22. Súlyemelés Küldetés
 23. Akrobatika Küldetés
 24. Macskakaja
 25. Mumus
 26. Elveszett Gyűrű
 27. Normi Nyomában
 28. Kanami GitárjaHorunka Falu (10 küldetés)


 1. Elveszett Maci #2
 2. Elromlott Lámpa
 3. Földmunka
 4. Méregfogak
 5. Lecsó
 6. Ellenszer
 7. Aranyhal
 8. Visszaváltoztatás
 9. Konyhai Baleset
 10. K1 BuzogányaTolbana Város (11 küldetés)


 1. Farkasvadászat
 2. Favágó Baltája
 3. Barlangi Méreg
 4. Ellopott Italkészlet
 5. Ellopott Fű
 6. Joey Pajzsa
 7. Elveszett Serpenyő
 8. Süteményválság
 9. Halfarmolás
 10. Whiskas Rabló
 11. Desperado1. Boss Kazamata (3 küldetés)


 1. Tűzsárkány Próbája
 2. Árnysárkány Próbája
 3. Fagysárkány PróbájaUrbus (12 küldetés)


 1. Irány a Bánya
 2. Bányarém
 3. Gólemépítés
 4. Skorpióvadászat
 5. Lerobbant Szekér
 6. Beni Kártyája
 7. Elromlott Gépezet
 8. Bacchus Korsója
 9. Elveszett Csákány
 10. Hét Törpe
 11. Trágyagólemek
 12. Riko CuccaiMarome Falu (7 küldetés)


 1. Virágok
 2. Vérfarkas Vadászat
 3. Kirabolt Kereskedők
 4. Gyógynövények
 5. Pókláb Gyűjtögetés
 6. Üvegvisszaváltás
 7. Yuuki TeheneTaran Város (8 küldetés)


 1. Bronzércek
 2. Üveggolyók
 3. Kiszáradva
 4. Kis Éji Zene
 5. Kis Éji Zene #2
 6. Barna Sör
 7. Élelemhiány
 8. Titkok KamrájaElfeledett Oázis (4 küldetés)


 1. Kapuépítés
 2. Erőforrás
 3. Zsi és Ráf
 4. Fahéjas CicakekszKarácsony Város (12 küldetés)


 1. Sapkaosztás
 2. Disznóvágás
 3. Elefántormány
 4. Szaloncukrok
 5. Macskakeresés
 6. Jégvirág
 7. Ellopott Biblia
 8. Jégbörtön
 9. Fagysárkány Vadászat
 10. Peches Télapó
 11. Ajándékosztás
 12. MákdarálóNyúl York (8 küldetés)


 1. Aranyrépa
 2. Zöldséginvázió
 3. Farkasfalka
 4. Aranygömbök
 5. Tojáskergetés
 6. Nyuszifül
 7. Vérnyúl Vadászat
 8. RépatortaMirage Város (10 küldetés)


 1. Csónaképítés
 2. Csónakázás
 3. Vasmacska
 4. Bolondok Aranya
 5. Tolvajok Nyomában
 6. Tollpárna
 7. Gombászás
 8. Danee Kardja
 9. Lávatulipán
 10. Elásott KincsGotha (9 küldetés)


 1. Élőholt Invázió
 2. Démonvadászat
 3. Gotha Fénye
 4. Disznóság
 5. Raktáros Bajban
 6. Határvédelem
 7. Újjáépítés
 8. Kovácskalapács
 9. GyógyitalokLobria (15 küldetés)


 1. Joey Bakancsa
 2. Hajóépítés
 3. Búvárcsónak
 4. Obszidián Bányászat
 5. Spenót
 6. Rumoshordók
 7. Sodródó Rakomány
 8. Kalózok
 9. Idomítás Művészete
 10. Tengeri Szörnyek
 11. Elf Mentőakció
 12. Ellopott Rajztömb
 13. Petinfluenza
 14. Lobria Kincstára
 15. Tolvajok KözöttAtlantisz (2 küldetés)


 1. Igazgyöngyök
 2. Cápafogak4. Boss Kazamata (1 küldetés)


 1. Lézer KristályKarakterek listája:

akik már valamilyen formában bekerültek a játékba (akik még nincsenek benn, fokozatosan bekerülnek :3 )

Ozirisz, Hinari, Szophie, Yurihime, Jasude, Yuichi, Chancery, Ayani, Anat, Alex, Peter, RenAi, Rita, Shukaku, Joey, Jun, Ranmaru, Taidana, Ryuu, Raven, Askr, Judy, Yuuki, Nio, Rey, Jeanie, Lewis, Silver, Esutel, Mirika, Kurokoto, Bacchus, Tachi, Kiwi, Danee, Lizzy, Atoru, Kokoro, Saya, Cearso, Enheriel, Rikomono, Nanise, Chakna, Jay, Silence, Seishin, Nia, Eiki, K1, Kanami
avatar
Keita

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2016. Dec. 27.
Age : 30

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: Az Éj Fekete Macskái

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hírek az oldallal kapcsolatban

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

17 / 17 oldal Previous  1 ... 10 ... 15, 16, 17

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.