[Játékos Küldetés] Félelem és Bátorság

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Félelem és Bátorság

Témanyitás by Chancery on Kedd Júl. 23, 2013 9:28 pm

A fiú látszólag semmit sem tervezett, így végül döntöttem. Elindulok. Már lépek ki a szobor mögül, árgus szemekkel lesve az alvó lény minden mozdulatát, mikor végigfut hátamon a hideg; a dög ugyanis kinyitotta a szemét.
Alig bírom ki, hogy ne sikkantsam el magam, a szívem majd' kiugrik a helyéről és megijedek, hogy talán pont miattam ébredt fel. A bestia kitárja szárnyait és felröppen, de hatalmas kő esik le a szívemről, mikor azt látom, hogy kirepül. Nagyot sóhajtok és hálát adok a sorsnak, hogy ezúttal megmentett.
Viszont egyhamar kiderül, vajon mi elől menekült a drágaság. Megreng a föld, zizeg a ház, és szinte hallom, ahogy Richard Parker különös, távoli hangon üvölti, hogy fussak. Mikor látom, hogy páran elindultak a kijárat felé, követem őket, amilyen gyorsan csak tudom, fél szemmel lesve, hogy ÁK is sikeresen kerülgeti-e a lehulló darabokat.
Mikor mindketten kiérünk épségben, esőben, lihegve támaszkodom a térdeimre és próbálok levegőt kapni. A macska mellettem hasonlóképp elterül. Gyorsan felmérem, kik hiányoznak, de szerencsére senki, csak azok, akikről tudjuk, hogy kiteleportáltak... vagy rosszabb.
A szószátyár lányka monológjára jóformán nem is hallgatok, de Judyéra már annál inkább, már csak azért is, mert őt legalább részben ismerem. Összehúzom a szemöldököm, mikor kijelenti, hogy csak neki származott a küldetésből haszna és mutogatja a késeit. Fintorogva gondolok vissza arra, amin én mentem keresztül, majd felegyenesedem.

-Nem vagy egyedül, ezt ne felejtsd el. Nem csak te jöttél a küldetésre, ennyi erővel most mindenki verhetné a mellkasát, hogy ő volt a legjobb, mikor ezt senki sem tudja rajta kívül. -utalok arra, hogy nekem például gőzöm nincs, ki min ment keresztül. Csak a saját történetemet ismerem, a pókokat, a gonosz Normot, és a Csuklyást a ketrecben.
A folytatást meg már inkább nem veszem magamra. Tudom, milyen vagyok, hogy néha ostobább vagyok egy tyúknál, és ha túlteng bennem a szimpla jókedv, az olyan hatást kelt, mintha füvet szívtam volna. De ettől még nem hiszem, hogy nem-normális lennék.

-Akkor most hazamehetünk végre...? -kérdezem olyan halkan, hogy szerintem nem is hallja senki rajtam kívül. Álomkelő a lábamhoz tipeg kis tappancsain és egyiket a nadrágomnak támasztja, mintha azt mondaná, most már nem lesz semmi baj.
Remélem igazad van, kicsi drágám.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2592
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Félelem és Bátorság

Témanyitás by Kagura on Kedd Júl. 23, 2013 9:42 pm

Ahogy eszetlen alattvalóm vállát veregetem, hirtelen elkapja a karom, és megpróbálja megropogtatni. Hát most komolyan, ember az ilyen? Kifejezetten haragossá tett, hogy bizony nem csak elkapta a karom, de még magyarázni is kezdett, lényegében teljesen feleslegesen, mert egy istennővel vitatkozni, olyan, mint égő fáklyával hajat szárítani. Lehet, csak nagyon nem ajánlott. Ahogy elkezd beszólogatni, egy pár pillanatig az übercool retinavédőm mögött pislogok, hogy ez mégis kinek képzeli magát, majd akcióba lendülök. Felfelé rúgok az időközben beinduló csillogó harci eszközömmel, és mélyen a karjába vájom a forgópengéket, majd elnyúlok a válla felett Grippel, és a fejemet előre szegve megragadom az ajtófélfát, és odarántom magam. Persze fél úton megfog a szemtelen leányzó orrnyerge, s így hangos csattanással lefejelem az arcátlan lánykát. Beletúrok a hajamba, s fölényesen rápillantva megszólalok.
- Talán előbb beszélni kellene megtanulni drága, mielőtt az istennőddel vitázol, főként mielőtt megpróbálod megtámadni. Nem jó ötlet, csak megnyugtatásként. Szóval, ha legközelebb nem akarod elveszteni a kacsód, és nem óhajtasz kock down effectet kapni, azt javaslom ne nyúlj hozzám picinyem. Ha pedig olyan sokat átéltél, talán eszedbe juthatna, hogy aki ismeri a csapatmunkát, azt nem nevezik magányos farkasnak, mert akkor nem magányos, ha másokkal dolgozik együtt. Akkor csapatjátékosnak hívják, kis hülye. - Közlöm teljesen lekezelő stílusban, ugyanis rettentően felbosszantott. - És ne haragudj, de ha mindenki annyira hülye, hogy inkább követik egy olyan arroganciával telt liba utasítgatásait, mint amilyen te is vagy, akkor előbb fogja a nyakuk egy mob fogai között végezni, minthogy elszámolsz kettőig. És elnéztél valamit édesem, mert nekem nincs szükségem mások segítségére. Tudod, én nem szoktam nyivákolni, hogy: Jajj segítség, segítség! Egy istennőnek a feladata, hogy megvédje az alattvalóit, és nem fordítva, szóval ne akarjon kioktatni, egy ilyen kis arrogáns liba mint te. - Közlöm, majd nemes egyszerűséggel sarkon fordulok, és felmegyek.

Amikor aztán feljutok a lépcső tetejére, elnézek a folyosó irányába, de fentebbről hallom a sikolyokat, így a padlás felé iramodok. Az über király, fekete retinavédőm megigazgatva odalépek az ajtóhoz, s megpillantok rajta egy lakatot. Gúnyos tekintettel elvigyorodok, és ismét felkattintom a szupermenő harci eszközöm, s a sarkain felsikoltó körpengékkel levágom a lakatot az ajtóról. Ha az ajtóra nem lakatot tett volna óvatlan alattvalóm, valószínűleg, most az alsóbb folyosó szobáiban kutatnék valamiféle kulcs után, hogy ne legyek annyira feltűnő, hogy a lenti ostoba dög felkeljen, s minden szobát végiglopakodva felkutatnám az ajtót nyitó zárat. Nem szeretem ilyesmikre pazarolni istennői hatalmam, így teljes nyugalommal lemetszem az egyetlen, bénán elhelyezett zárszerkezetet, majd az ajtóhoz nyúlok, hogy belökjem. Azám, de valószínűleg hűtlen, rakoncátlan tárgyam nem bír magával, s olyannyira reszket haragomtól, hogy a föld is beleremeg. Alig ér a súlyos fémlakat a talajhoz, üvegcsörömpölést hallok, s a tér és az idő is reszketni kezd, csupán azért, mert megérezték bosszúságom előszelét. Elmosolyodok, s leporolom magam, hiszen ha ennyire berezeltek tőlem, akkor itt már nincs több dolgom. Asu~chan biztosan kimenekült mostanra, s egy ilyen félelmetes élmény után a rakoncátlan alattvaló minden bizonnyal elszelelt.
- Yoshi! Ma is megmentettem a világot a pusztulástól. - Közlöm hangosan, s a lefele zuhanó törmelékek között sétálgatva, néhány elől eltáncolva kifele haladok. Míg a többiek minden bizonnyal sikoltva rohannak kifele, én széles vigyorral előlépek az összeomló ház porfelhőjéből, s előlépve, megigazítom a napszemcsim, s mosolyogva kilibbenek a házból. Szerencsémre éppen akkor érkezem, mikor Asu~chan előkerül, s amint éppen a vállamról porolom le a koszt, hozzám ugrik, és lelkendezve megszólal, amit én kedves mosolygással fogadok, majd megölelgetem, s mélyen a lelkemben hálát adok magamnak, hogy itt van. Ezek után újfent megszólalt az arrogáns liba, és elkezdte piszkálni a kedvenc barátnőmet, ráadásul úgy burkolózott a köpenyébe, mintha rémes eső zuhogna, azonban erről szó sem volt, az égen egy felhőt sem lehetett látni, úgyhogy kivételesen magamtól vettem le legkirályabb kiegészítőm, s ahogy nagy pofával eldobta az íját, megfordult, és elindult, gúnyosan utána kaptam a Grippel. A bokájánál fogva visszarántottam – ami egész könnyű volt, mintha semmi pontja nem lett volna elosztva, csak a kasztjából kapott alap statok. Ahogy magamhoz húztam, s végignéztem, amint a lábam elé csúszik a porban, hason fekve – hiszen nem rontottam neki, s nem is támadtam meg, így védekezésre sem jutott ideje -  ellépdeltem mellette, és visszafordulva egy mondatot vetettem oda neki, s felvettem a napszemcsim.
- Ez a szituáció valahogy jobban passzol a szemed színhez, édesem. - Vigyorgok, majd megfordulok, s eltűnök a horizonton kedvenc barátnőmmel karöltve.
avatar
Kagura
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2013. Apr. 24.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
220/250  (220/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Félelem és Bátorság

Témanyitás by Nomad on Szer. Júl. 24, 2013 11:14 am

Sajnálatos módon ahogy megpróbáltam elosonni, már ugorhattam is vissza fedezékbe nehogy lebukjak. Nem olyan kellemes várni, hogy elmenjen ez az izé, ameddig mások már tovább is haladtak a küldetésben. Csendesen meglapulva a szobor mögött, onnan néha kilesve figyelem a szörnyet ami még mindig ott alszik. Egészen, ameddig. A szörnyeteg szeme hirtelen kipattan, és elrugaszkodik a talajtól, hogy a magasba emelkedve, áttörhesse az üvegkupolát, mellyel üvegszilánk esőt zúdíthatna ránk, ha az nem esne pixelekre még időben. Bár a házról ezt nem lehet elmondani, hogy túlzottan épségben megúszta, hiszen elkezd remegni, és omladozni. Nem is nagyon kell várni a habozásom miatt. Amint az első darab elkezd felém repülni a plafonról, már vetődök is arrébb, majd rajtállásból megiramodva, a kinyíló bejárati ajtó felé veszem az irányt, hogy távozási célból, kijáratként használva, kivágódok rajta, hogy engem biztosan ne temessen maga alá ez a mesterséges rom. Szégyen lenne pont így meghalni, ha már megölni eddig nem sikerült. Nem mintha, olyan sok lehetőség lett volna eddig rá... Ahogy nézem nagyjából mindenkinek sikerül kijutnia, így én sem maradok túl közel az épülethez, ami bármelyik pillanatban a nyakunkba omolhatott volna. A többiekkel együtt biztonságos távolságba érve megállok pár pillanatra, miközben mások máris magyarázni kezdenek. Az egyik eleinte csak annyit mond, hogy béke poraira, bár itt inkább pixeljeire. De aztán hamar feltűnt az egyik halottnak vélt játékos, aki megállás nélkül szövegelt, meg az egyik játékost kezdte el szorongatni. Én inkább csak egy helyben állva figyeltem a jelenetet, és megvakartam a tarkómat egy halk sóhajtás közben. Amikor viszont a másik azt mondja rá, hogy idióta, bár nem nagyon ismerem őket,valamiért reflex szerűen bólintok egyet, és fejemre húzom a csuklyámat. Egy darabig még figyelek, miközben kezeimet a nadrágzsebekbe rejtem, majd miután a volt íjászunk padlót fogott, a nagyképű önjelölt istenecskénk meg magyarázott neki valamit, csak egyszerűen elindulok egyenesen előre egy sóhajtás kíséretében. Nekem sem éppen a legjobb a jellemem, de azért ez még szerintem is bajos. Ahogy ellépdelek a többiek mellett, kihúzom jobbomat a zsebemből, és felemelve intek nekik.
- Inkább éljétek túl.
Vetem oda még szintén köszönés ként, aztán kezemet újból zsebembe rejtve elsétálok.
avatar
Nomad
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Feb. 06.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
377/400  (377/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Félelem és Bátorság

Témanyitás by Jun on Szer. Júl. 24, 2013 11:37 am

Mielőtt még nekikezdhettem volna a cserélgetős ötletemnek, a lány akivel bujkáltam visszafogott, és igaza is volt, a szörny ébredezni kezdett, majd heves szárnycsapkodásba kezdett. Az épület megremegett, majd mielőtt még bármit is tehettünk volna felreppent és darabokra zúzta az épület tetején lévő hatalmas üveg kupolát. A ház tartópillérei nem tűntek már olyan biztonságosnak mint korábban, sőt néhány kicsit remegni valamelyik meg egyenesen dőlésnek indult. Hatalmasat nyeltem mielőtt még feleszmélhettem volna mi is történik a lány felordított, hogy el kell tűnnünk innen de most rögtön. Szélsebesen rohantam utána, és még ép időben sikerült kijutni az omladozó házból. Az épület előtt viszont nem kis meglepetés fogadott, az idegesítő rózsaszín lányka is felbukkant és már el is kezdett darálni mindenféle hülyeséget.
- Néni, én halhatatlan vagyok. - húztam ki magam büszkén, idióta mosolyt erőltetve az arcomra. Pedig valójában még annyi kérdésem lenne, és ezt mind ahhoz aki iderendelt minket. Mi volt az a szörnyeteg és mi értelme volt az egésznek? Na meg persze, mért kellett megölnie vöröst? Talán ezekre a kérdéseimre már soha sem kapok választ. Először odasétálok a lányhoz akivel osztoztam a szekrényen.
- Izé, Köszi, hogy visszatartottál, ha nem szólsz, most halott lennék. - Talán a küldetés alatt ő volt a legszimpatikusabb, nem sietett nem idegeskedett, nem tett meggondolatlan dolgokat. Igazi vezető egyéniség..persze csak utánam. Amíg a többiek próbáltak feleszmélni a sokkból, illetve megbeszélték az élményeik, én a romok felé vettem az irányt, körbenézni, hátha maradt valami nyom bármi amiből megtudhatok valamit. Feljegyzések, vagy netalántán a Csuklyás alak. A kisebb kődarabokat és összetört bútorokat még könnyűszerrel odébb tudtam dobálni, de amint valami nagyobb tárgyba ütköztem arrébb araszoltam, és ott folytattam a munkálatokat. Én ezt nem fogadom el, még nem végeztünk. Ha kell áttúrok mindent, az a szemét.. Mért kellett lebontania az épületet, amikor már olyan közel jártam.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Félelem és Bátorság

Témanyitás by Enheriel on Hétf. Júl. 29, 2013 4:23 pm

OFF: Jól van, Ixion nem írt, nem várok, bocsánat!

ahogy mentek el, látjátok, hogy három nagy szintű játékos, köztük a Judy által látott jóképű férfi is rohan az épülethez, ami addigra már szétomlott.
- A fenébe! - Káromkodik az egyik játékos. - Megszökött megint!
- És lehet, vitte a foglyokat is.
- Akkor se adhatjuk fel, a többi játékos érdekében! - hangzik el az alábbi párbeszéd a kics trióból, majd elindultak útjukra.

Az 5-ös szint egy sötét barlangjában denevérszerű lények hangját lehet hallani, ketrecek mindenhol, a barlang végében meg a mosolygós szövögeti terveit a következő áldozatok fogadására.
- Ha a kis szépségem jól csinál mindent, olyan erős leszek, hogy Kayaba sem fog tudni megállítani... és akkor én leszek a játék ura! - Majd őrült kacagásba kezd...

ÉS VÉGE A KÜLDETÉSNEK, KÖSZÖNÖM A RÉSZVÉTELT!

És elnézést kérek a rossz végéért, kárpótlásul megkérem Kayaba-t, hogy mindenki kapjon valami tárgyat is a jutalomhoz!Smile

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1068
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Félelem és Bátorság

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Júl. 29, 2013 5:32 pm

Mindenki jutalma (kivéve Shiro Kurosa, mert ő nem írt):

Exp: 35
Arany: 35

Ezen kívül Judy Noxia a többi jutalomból nem részesül. Ok: nem a karaktered jelleme alapján játszottad az utolsó köröket.

Young Justice: +18 arany, +2 exp Peter Worker, +2 exp Askr, +2 exp Fuuko Shinatsu, +2 exp Mao, +3 exp Parvulus, +2 exp Chancery, +2 Aoishi Airi, +3 exp Clark Corben

Angelic Voice: +18 arany, +3 exp Mirika, +3 exp Fuun Kotarou, +3 exp Kusumi Ayani, +3 exp Sakamoto Rin, +3 exp Hitodama, +3 exp Tetsuko Jin

Mindenki (kivéve Judy) a következő tárgyak közül választhat egyet (többen is választhatnak egyet, a választást a bejelentőben jelezzétek): Hálóvágó (+3 erő), Ősi Pók Emblémás Íj (+2 irányítás +2 fegyverkezelés), Kidolgozott Bőrruha (+8 páncél), Bőr Cipő (+2 gyorsaság), Koboldgyűrű (+2 fegyverkezelés)

Nomad: Potion/Méregfőzés: Gyenge Vérontó Méreg Recept
Növénylátás: 13 -> 25, 1 Örökké Lángoló Tulipán, 3 Kis Tövisgyökér, 1 Faeno Levél, 2 Barna Gomba, 4 Tövisgyökér, 6 Vörös Pitypang

Jun: Kristályírás: Hullám Kristály Recept, Gyertya Kristály Recept
Növénylátás: 1 -> 13, 8 Kis Tövisgyökér, 4 Faeno Levél, 3 Barna Gomba, 2 Tövisgyökér, 3 Vörös Pitypang

Ixion: Érclátás: 1 -> 13, 6 Bronzérc, 4 Munkálatlan Bőr, 5 Sida Kő, 2 Halvány Rubin, 3 Vasérc

Chancery: Kristályírás: Bohóc Kristály Recept, Denevér Kristály Recept
Növénylátás: 1 -> 13, 6 Kis Tövisgyökér, 7 Faeno Levél, 3 Barna Gomba, 1 Tövisgyökér, 3 Vörös Pitypang

Asuka: Potion/Méregfőzés: Béna Frissítő Potion Recept, Rövid Akarat Potion Recept
Növénylátás: 1 -> 13, 5 Kis Tövisgyökér, 7 Faeno Levél, 3 Barna Gomba, 1 Tövisgyökér, 4 Vörös Pitypang

Kagura: Érclátás: 1 -> 13, 1 Rubin, 5 Bronzérc, 1 Munkálatlan Bőr, 1 Sida Kő, 6 Halvány Rubin, 3 Vasérc
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Félelem és Bátorság

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.