[Küldetés] Project D

7 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Rosalia on Pént. Aug. 16, 2013 2:43 pm

//Kicsit utánaszámoltam, hogy hogyan is álltok, és igazság szerint Nomadra és Yurihimére felesleges is várni. Zárókör következik!//

Vezér harapásának nyomán Fűrészfej szeme természetellenesen kidülled, testén repedések kezdenek el megjelenni, mintha egész lénye cserépből lenne. A repedések nyomán fehér fénysugarak kezdenek el kitörni, s bőrkabátjának ujjai, ahonnan a lények korábban elkezdtek kiözönleni, most porszívóként szívja vissza magába a mobokat. Abban a pillanatban, hogy elnyeli az utolsó pókot, gyíkot, miegymást, a folyamatosan táguló repedések szétszakadnak, s egész Fűrészfej pixeljeire robban.
A robbanás fénye teljesen elvakít benneteket, kezetekkel kell védenetek szemeteket a hirtelen jött villanás miatt. Aztán mint amikor nyomnak egy pause-t a filmekben, úgy fagy meg minden pár pillanatra, majd elkezd visszafelé játszódni minden. Fűrészfej pixeljei újra összeállnak, a repedések eltűnnek róla, a kabátujjából ismét özönlenek ki a mobok, Vezér a végzetes harapás előtt visszafelé halad. Aztán egyre gyorsabban és gyorsabban játszódik le a visszapörgetés. Újra átélhetitek az egész harcot, az üvegkalickákban való korábbi küzdelmeket, a bezártságot a sötétségben, az örvénylő aranytárgyak tengerét, a barlangban egymásra találást, a vízesésen való áthaladást, s persze a benneteket idecsaló lénnyel/emberrel való találkozást. Mindezt egyre gyorsabban visszafelé lejátszva. Amikor a saját "filmetek" végére értek és pislogtok egyet, ismét ott találjátok magatokat, ahol minden elkezdődött. Szophie éppen ekkor találkozik össze a sikátorból előbújó Vezérrel, Yurihime frissen szedett virágokkal díszíti Szophie szobáját, Nomad egy faágon ücsörögve pihenget, Clio az ágyában olvasgat, Jun pedig azzal a balga sráccal randizik, aki éppen most választ egy epertortát.
Miként élitek meg a történteket? Valós eseménynek érzitek, vagy csak az érzékek játékának? Esetleg ráfogjátok a hőségre, vagy arra, hogy elbóbiskoltatok? Próbáljatok reális magyarázatot találni a kis kalandotokra!
______________________________________________________________________________________________________________________


- Rögzített mindent?
- Igen, uram! Egészen jól dolgoztak össze, nem gondolja?
- A kis harcművészt még elcsíphettem volna. Lényegtelen, kezdje el kiértékelni az adatokat és küldje vissza a többit is! Tartsa még 72 órán át megfigyelés alatt mindegyiket, ha szokatlan utóhatást érzékel, azonnal jelezzen nekem!

Spoiler:
Fűrészfej stat:

Élet: 25 HP
Fegyverkezelés: 3
Erő/Irányítás: 10
Kitartás: 3
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 3
Páncél: 200

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Jun on Pént. Aug. 16, 2013 4:00 pm

A farkas kölyök sikeresen átpréselte magát a bogarakon és elérte a fűrészfejű alakot és egy jókora harapást is megejtett rajta. Nem semmi, nekem is kell egy ilyen! A fickó fején furcsa repedések jelentek meg, amiből furcsa fény tőrt elő. A fény egyre csak erősödött, már az sem volt elég, hogy becsuktam a szemem, elfordultam és a kezeim az arcomra tapasztottam, mielőtt még megvakít. Nem lenne jó, ha vakon kellene leélnem az életem, miközben ilyen szép és aranyos vagyok. Bűn lenne, ha nem nézhetnék minden nap tükörbe és látnám az aranyos kis arcomat...Majd hirtelen mintha a testem magától mozdulna előrerohantam majd hátra, jobbra majd balra, végül valahogy hátraugrottam. Magam sem értettem mi történik, de semmit sem tehettem ellene. A szörnyek eltűntek, fűrészfej is visszament oda ahonnan jött, visszatértünk közös üvegburánkba majd kettesbe kerülhettem ismét Onii-channal, végül újra egyedül és így tovább. Az események egyre gyorsabban pörögtek, szinte követhetetlenné vált az egész. De az biztos, hogy visszafelé mozgat valami, vagy valaki. A gyors mozgás majdnem annyira bántotta a szemeim mint, a fénysugár, ezért lehunytam őket. Majd a pillanatnyi sötétségből egy ismerős férfi hang rángatott vissza a jelenbe.
- Hé figyelsz rám egyáltalán? - a kezeivel gyengéden megbökdöste a vállam, majd kicsit megrázott, majd kinyitottam a szemem és kérdőn pillantottam rá. - Ne ijesztgess, jól vagy? - nézett rám, de a hangja nem tűnt komolynak inkább csak mintha humorizálva. Mielőtt még válaszoltam volna körbenéztem, hol is vagyok valójában, a sötét pince helyett egy asztalnál ülve találtam magam Saku-val. Előttem pedig egy csoki torta hevert, némi tea társaságában.
- Persze, hogy jól vagyok! De talán ennék még egy epertortát... - Álom lett volna? De..nem érzem magam fáradtnak. Túl valóságosnak tűnt az egész. Mindegy is, ami volt elmúlt, inkább hozzálátok ehhez az ínycsiklandozó tortához. - Nézd milyen jól néznek ki azok a cupcake-ek! - enyhe utalást tettem, hogy a költekezésének még koránt sincs vége. Főleg azok után, hogy volt képe magamra hagyni abban a barlangban...Még ha csak egy álom is volt, akkor is ennyi kárpótlást megérdemlek. Lehet csak a paranoia, de olyan érzésem támadt mintha figyelnének...

/Köszi a küldetést én nagyon élveztem :3 Csak kár, hogy a végére így megfogyatkoztunk :/ /

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Tsubasa Norika on Pént. Aug. 16, 2013 4:45 pm

Szophie farkaskutyája adta az utolsó aduászt a Fűrészbácsinkra, és mikor láttam, ahogy repedezni kezdett, a mindenféle "finomságokkal" megspékelt áradata meg rükvercbe kapcsolt a kabátujjaiba, mint ha porszívóznák.
- Szép volt, Szophie és kutyája! - szóltam oda a lánynak és a petjének. - Ti vagytok a legjobbak! Legalább a te kutyád mutat jobb példát mindenki másnál a hűségről! - Azzal kárörvendő megvetéssel néztem rá a kis egoistánkra, akinek csak szerencséje volt, hogy nem gyilkolták le és ott volt a kimonós csaj, hogy felgyógyítsa. Egyértelmű tekintettel jeleztem is.
Ezelőbbi cselekvések gyorsan lezajlottak, de ahogy a szavamat befejeztem, úgy kellett bevédenem a szememet, mert a Fűrészkénk felrobbant egy erős fényt megelőzve, a pixelei úgy szálltak, mint az üvegdarabok, mikor kitörik őket egy erős gitárral.
Mintha az életem legutóbbi eseményei pörögtek volna le lelki szemeim előtt, csak visszafelé. Láttam, hogy harcolunk a fűrészfejűvel, hogy harcoltunk a farkaskutyával a pók ellen, hogy voltunk bezárva egy üvegbe, hogy vitatkoztunk a hamis kincsek közt, hogy élveztük a kényt a barlang előkelői részlegében, hogy csalogatott ide az az idióta rajongóm, hogy riadtam fel annak a zajoskodására...
Hirtelen ott találtam magam. Tök fáradtan az ágyamon olvasva. Talán elaludtam volna, és álmodtam volna az egészet?
~ Vátáfákk? ~ Próbáltam feldolgozni a fejemben a valóságosnak hitt eseményeket. ~ Na isten fene, ha álmodtam... ha álmodtam, akkor miért volt minden olyan valóságos? És akkor mit kerestek volna az álmomban a többiek is? Áh, a fene essen bele, tudtam hogy itt van valami gebasz a kedves KA által!
Nem nagyon akartam másnap reggel sem elhinni, hogy az egészet csak álmodtam. Még akkor is ezen lovagoltam, mikor a bandával felléptünk valahol, vagy leültünk valahová iszogatni. Nem említettem egyiküknek sem, hogy történt velem valami különös a múltkori koncertet követő éjszaka, amit vagy álmodtam, vagy tényleg átéltem valami hasonlót.
Ám mindennek volt egy jó oldala is. Két újabb számhoz megvoltak az alapanyagok ahhoz, hogy két témát felvázolhassunk. Az egyik címe a Félőrült Egotörpe és a Kutyahűség határok nélkül. Ez a két legújabb számunk bejárta egész Aincradot, ami az azt jelentette, hogy ha tetszett mindenkinek ez a két szám, akkor a valóságban is nagyot fogunk ezzel kaszálni. Ez a Jun nevű kisvakarcs talán nem értékeli a törpés számunkat, de mi csak az igazat adjuk elő a világ szánalmas söpredékeiről, kívülálló és rossz személyiségű emberekről és a válságos helyzetekről, amikre jobb, ha vigyáz az ember. Ez van, ezt kell megszokni, főleg ha mindenki egyeseken kívül imádja a számainkat.
ROCK YOU!

_________________
Spoiler:
Képességtáblázat:
Élet: 11 /55 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő: 11 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Jártasságok:

Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (1. szint)
Keresés (1. szint)

Másodlagos jártasságok:
Érclátás (1. szint)
Fegyverkészítés (1. szint)

avatar
Tsubasa Norika
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Yurihime on Pént. Aug. 16, 2013 8:38 pm

Óvatosan, nagy körültekintéssel hajtottam szét a virág szirmait, hogy leskelődjek, ám tündérkét nem találtam ott. Sem az apró szárnyakat, sem a csilingelő hangot, sem a csinos ruhácskát. Egy szépséges, ámde egyszerű virágot tartottam a kezemben, melyet végül nem használtam fel. Jól tettem, hiszen meg kívántam győződni róla, hogy tényleg csak káprázott-e a szemem, vagy valóban átéltem mindazt a furcsaságot, mely idevezetett, és mikor újra félrehúztam a növényszirmot, Tündér-sama kipattant belőle, és biztosított segítségéről *.* Együtt újra feldíszítettük Szophie-sama szobáját, majd azt ígérve, hogy még ennél is szebb lehet, elvezetett ahhoz a gyönyörűséges vízeséshez, ám mikor frissítő zuhatagán átléptem, a kicsiny teremtés ismét eltűnt. Tétován követtem a járatot, bizonytalanul keresve a tündért, és újra abba a barlangba kerültem, ahol találkoztam Jun-samával, Szophie-samával, Clio-samával és a többiekkel. Kiderült, hogy mindannyiunk hasonlóképpen került ide, és akkor Kyuushiro-sama felfedezte az átjárót a kincsesteremhez, melybe belépve igyekeztem jobb kedvre deríteni Szophie-samát, mielőtt az a különös hullámzás megtörtént volna, és egy üvegkalitkába nem estünk. Teleportálási kíséreltem újfent kudarcot vallott, így várakozó álláspontra helyezkedtem, hogy végül újra kiválasztassam a balerinát. Újra megjelent a kobold is, melytől képtelen voltam megvédeni Hanatsu-samát, túl későn győztem le a gonosz lényt. Majd ismét átéltem a rengeteg csúszómászó előtérését szegény, sérült úrból, lelkesen, de eredménytelenül megküzdöttem vele, azonban legalább Jun-samát megmentettem attól, hogy Hanatsu-sama sorsára jusson. Újfent nekilendültem, hogy a közelébe kerüljek, hátha meg tudom gyógyítani bajából, de Szophie-sama farkasa újra porcelánként törte össze a férfiút, kinek szilánkjai beterítettek minket fényes, vakító villanással.
Vezér-sama megelőzött, én pedig kissé rémülten figyeltem, ahogy a Fűrészes úron repedések keletkeznek, mintha valamiféle váza lenne, mely összetörni készül. A rovarok, pókok és egyéb állatok egy csapásra eltűntek, ellenfelünk (?) pedig apró darabokra tört, és én kénytelen voltam eltakarni a szemem, bántotta a fény. Pedig készen álltam rá, hogy meggyógyítsam, vagy legalábbis megkíséreljem, fegyverem pengéje már zölden izzott, ahogy határozottan közelítettem feléje. Jól esett szívemnek, hogy Jun-samát meg tudtam óvni a bajtól, és abban bíztam, hogy ha súlyos sérüléseit meggyógyítom, akkor ő is újra ép és egészséges lesz, és nem fog ránk támadni, hiszen nem lesz rá semmi oka, hogy így tegyen. Vajon ez a helyes döntés?
avatar
Yurihime
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 596
Join date : 2012. Dec. 12.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Nomad on Pént. Aug. 16, 2013 9:20 pm

//Bocs hogy előzőbe így nem írtam. De nem jelezte nálam, hogy bárki is írt ide :/ Pedig komolyan mondom, hogy többször is néztem (de csak baloldalt, hogy kékre váltott-e már szürkéről a színe xD)//

A támadásaink ismételten betaláltak, és most az enyémek is. Jun élete már kevés volt, viszont a kimonós csaj felgyógyította egy érdekes módszerrel, viszont a fűrész élete nem csökkent. A többiek megtették kérésemet, és elég távol maradtak tőlem, mire én átvágva magamat pár mobon felugrottam a levegőbe, és lényegében előre vetődve, felkészültem, hogy hassal csapódjak pár mobba, és a jobb kezemben lévő pengét a padlóba vághassam, mire az idomár állatkája beelőzött, és még előtte megsebesítette ismét a fickót. Azon repedések kezdtek el megjelenni, mik fénylettek, és a mobok elképesztő sebességgel áradtak vissza belé, majd felrobbanva elvakított minket. Bal kezemet szemem elé emeltem még röptémben, de a várt csapódás nem következett be. Mintha csak megdermedtem volna pár pillanatra a levegőben, aztán a fény eltűnt, kezem is a szemem elől, majd elkezdett minden újból összeállni. a fűrészfejű újból a helyén volt, eltűntek a repedések, a mobok kiáradtak, én pedig, magatehetetlenül, nem bírtam semmit csinálni, egyszerűen visszaérkeztem talpamra pont oda ahonnan elugrottam, és mintha csak egy filmet tekertek volna vissza, úgy mozgott minden. Ismét átélhettük a harcot, csak most visszafelé, a kobolddal is, aztán az üvegkalitkás jeleneteket. Az aranyözönt, az étellel teli szobát, a vízesést, a mókust, és ezt végig figyelhettem ahogy elképesztő sebességgel visszatekernek mindent, míg végül ismét a fa ágán pihenek. Pislogok egyet, és kinyitom a szemeim, valóban a fán vagyok, viszont nem folytatódik a visszatekerés. Hamar elkezdem a területet pásztázni szememmel, a mókust keresve,d e nincs ott. Olyan, mintha meg sem történt volna az egész. Pedig a játékosok valósnak tűntek, de ez most már nem nagyon számít. Egyszerűen veszek egy mély levegőt, majd sóhajtás formájában kifújom. Bal kezemet a fejem alá helyezem, jobbomat pedig a magasba emelve, kinyújtom a hüvelyk, és a középső ujjamat, felfelé mutatva, eme igen csak kedves kézjelet, aztán szólásra nyitom a számat.
- Hogy...
Hirtelen ajkaim O-t formáznak, és egy rövidet fütyülök, majd fojtatom.
- ...nátok meg.
Aztán leengedve a kezemet, a csuklyámat kissé a szememre húzom, és jobbomat a mellkasomon pihentetem meg, hogy szundíthassak egy kicsit.

//Én is köszönöm a küldetést. Élveztem a játékot Smile//
avatar
Nomad
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Feb. 06.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
377/400  (377/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Szophie on Szer. Aug. 21, 2013 11:14 am

/Kyomm....Nagyon jó volt! Csak az a pók, meg a többi...:S /

Vezér támad, és talál! Legalábbis én úgy láttam.. És akkor, abban a szent pillanatban világosság gyúlt, és a fény egy re erősödött, miközben az ember szétrepedt, és darabokra hullott, mint virágcserép, ha leesik. Kissé megijedve próbáltam hátrálni, miközben kezemmel az arcomat védtem. Mi ez az egész? Mi történik? Ekkor újra összeállt az ember. Megint meg kell küzdeni vele? Megeshet, hisz ebben a játékban semmi sem kizárt. De nem lett itt vége, Vezér visszafelé futott, mintha visszatekerték volna a lejátszót. Hirtelen a kalitkában, majd a pók alatt találtam magam, majd megint a kalitkában, felfelé estem az újra összeállt pixel darabokkal, és megint együtt voltunk. Hisztiztem, miközben visszafelé haladt a fűrészfej, majd felestem az arany és selyem közé, kihátráltam a kapun, kiköptem a sütit, és az megint egész volt, ki a vízesésen, a patkány mellett, majd végül a sikátorban találtam magam. Hirtelen nem tudtam, mi történt. Döbbenten néztem körül, majd felsikítottam, ahogy egy fehér valami megjelent. Végül felismertem, hogy ez Vezér, és nem a patkány. Vajon az egészet csak képzeltem? Borongós hangulatomban az elmém játszott volna velem? Az őrület határait feszegetem nap, mint nap, és  az ilyen kis semmiségen még meg is lepődöm.. Nincs ebben semmi különös. Ha igaz volt, akkor többé ne forduljon elő ez, ha nem volt igaz, akkor igencsak erős fantáziával áldott meg a sors. Mindenesetre az álmodozásban is el lehet fáradni, mivel én igencsak álmosnak éreztem magam.
- Ma nem harcolunk. - szögeztem le, miközben egyet ásítottam. Legnagyobb meglepetésemre a fehér kis jószág csak bólintott. Nem mérgelődött, nem nyúzott. Mintha ő sem lenne épp a toppon, mintha ő is átélte volna azt a kalandot, melyet én. Lehet, hogy tényleg igaz? Elindultunk, belekeveredtünk a város forgatagába..


...Lehet, hogy olyan közel áll hozzám, hogy átéli azt az álmot, amit én...

... Lehet, hogy ő tényleg átélte, velem együtt...

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2321
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6868/6900  (6868/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Rosalia on Szer. Aug. 21, 2013 10:34 pm

Keresés jártasságra dobás: 1-2-3-4 nem talál, 5-6 talál

1. kocka Yurihime
2. kocka Clio
3. kocka Nomad
4. kocka Corban
5. Hanatsu

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Aug. 21, 2013 10:34 pm

The member 'Rosalia' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Rosalia on Szer. Aug. 21, 2013 10:42 pm

cheers GRATULÁLOK! cheers
Sikeresen végigvittétek a D projectet!A játék programozóinak és karbantartóinak egy csoportja arra specializálódott, hogy egy-egy project keretén belül minden kasztból összegyűjt legalább 1-1 játékost, s különböző teszteknek alávetve vizsgálják a reakcióitokat, reflexeiteket, ítélőképességeteket, csapatmunkára való képességeiteket. A felvételek végül kielemzésre kerülnek, orvosok és pszichológusok felügyelete alatt zajlik az egész procedúra. Fűrészfej a kutatás vezetőjének avatarja, aki testközelből végezte a megfigyeléseket. Összességében helyt álltatok és gazdagítottátok az adatbázist.

A küldetéshez egyébként a The Cabin in the Woods c. film adott ihletet, mindenkinek nagyon ajánlom. Ritkán nézek meg egy filmet kétszer is pár hónapon belül. Very Happy

JUTALMAZÁS:

Szophie, Yurihime, Jun, Nomad és Clio: 80 exp, 100 arany

Hanatsu és Clarck: 48 exp 60 arany /Clark jutalmát Askr-nek kívánja átadni, szóval majd kérlek neki írd be KA a pénzt és az exp-t, továbbá az ércek és növények is Askrnek mennek./

Justice League nagyot kaszál ezzel a küldivel: 100 arany repül a céhbankba és további 80 exp emígyen oszlik meg a tagok között: Rita 4, Yuichi 11, Hinari 12, Yurihime 13, Szophie 13, RenAi 13, Jasude 14 exp-t kap.

Young Justice bankjába 30 arany száll és mind a 8 tagjuk kap 3-3 exp-t.

Talált tárgyak  random.org szerint:
1. Yurihime - Birkózó Gyűrű (+1 kitartás)
2. Clio - Kezdő *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+1 erő)
3. Nomad - Láncruha (+7 páncél)
4. Corban - nem talált
5. Hanatsu - Futóíj (+3 fegyverkezelés +3 gyorsaság)

Érceket, növényeket, recepteket KA fog osztani. Hanatsu és Clarck/illetve utána Askr/ csak fél adag ércet és növényt kapjon, mert nem fejezték be a küldit.

Köszönet nektek, amiért kitartóan végigtoltátok a projectet, nagy respect részemről Wink

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Aug. 22, 2013 12:37 am

Nomad: Potion/Méregfőzés: Gyenge Fárasztó Méreg Recept, Gyenge Speciális Méreg Recept
Növénylátás: 25 -> 45, 1 Kristálylevél, 4 Kis Tövisgyökér, 3 Faeno Levél, 3 Barna Gomba, 2 Tövisgyökér, 4 Vörös Pitypang

Clio Chronos: Fegyverkészítés: Körpajzs Recept, Stabil Íj Recept
Érclátás: 6 -> 26, 1 Holdkő, 4 Bronzérc, 4 Munkálatlan Bőr, 2 Sida Kő, 3 Halvány Rubin, 3 Vasérc

Szophie: Páncélkészítés: Szakadt Köpeny Recept, Birkózó Gyűrű Recept
Érclátás: 58 -> 78, 4 Bronzérc, 4 Munkálatlan Bőr, 3 Sida Kő, 3 Halvány Rubin, 6 Vasérc

Jun: Kristályírás: Alap Repülő Segéd Kristály Recept, Gyenge Tisztító Kristály Recept
Növénylátás: 13 -> 33, 8 Kis Tövisgyökér, 4 Faeno Levél, 4 Barna Gomba, 2 Tövisgyökér, 2 Vörös Pitypang

Clark Corben (fele jutalom): Érclátás: 1 -> 11, 4 Bronzérc, 2 Munkálatlan Bőr, 2 Sida Kő, 1 Halvány Rubin, 1 Vasérc
Növénylátás: 1 -> 11, 5 Kis Tövisgyökér, 4 Barna Gomba, 1 Vörös Pitypang

Yurihime: Fegyverkészítés: Míves *Fegyver* Recept, Éles Kés Recept
Érclátás: 1 -> 21, 4 Bronzérc, 5 Munkálatlan Bőr, 4 Sida Kő, 1 Halvány Rubin, 6 Vasérc

Hanatsu (fele jutalom): Érclátás: 9 -> 19, 5 Bronzérc, 1 Munkálatlan Bőr, 1 Sida Kő, 3 Vasérc
Növénylátás: 9 -> 19, 4 Kis Tövisgyökér, 1 Faeno Levél, 5 Barna Gomba
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

7 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.