[Küldetés] Project D

3 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Szophie on Szer. Jún. 19, 2013 2:50 pm

Jól megdögönyöztem a kis petet. Egyszerűen nagyon édi volt. Természetesen mindez nem tetszett Vezérnek, aki ezt azzal adta tudtomra, hogy sértődötten húzogatni kezdte a szoknyám szélét. Kis butus.. Természetesen nem pártolok el tőle. Kis féltékeny drágaság, hát nem édes?
- Annyira könnyen manipulálható vagy! - jelentette ki. Hát nem, nem édes..
Ezt nem így gondolta a lány, aki odalépkedett hozzánk, és igazán aranyosnak találta nem csak Vezért, hanem még engem is. Elég furcsa, meg kell hagyni.. Engem már hívtak cukinak, de azok mind fiúk voltak.. Akárhogy is, teljesen ledöbbentem, és csak nagyokat pislogva meredtem a lányra, majd Himéhez fordultam.
- Te mit csináltál? Mi? - értetlenkedtem, most az ő kijelentésén. És egyébként ennyire feltűnő a rossz kedvem? Pedig szerintem társaságban egyáltalán nem is látszik.. Vagy.. Úgy tűnik, mégis. Ehh.. Akkor majd leplezem! Tovább nem erőltettem a témát, mert hirtelen elpirult. No meg majd úgyis megtudom, hogy mi van..
- Engem egy patkány vezetett ide. - szálltam be a beszélgetésbe. - Bár ezerszer jobban örültem volna annak, ha egy tündérke vezet engem is! >< - nyafogtam. Ilyen az én formám, nekem csak a ronda patkány marad..
Mire feleszméltem, azt vettem észre, vagyis nem vettem észre, hogy hol van Kyuu.. Egyszerre eltűnt. Épp abban a pillanatban ment át az okos kisasszony a falon, egyszerűen eltűnt a téglák között.
- Út Roxfortba! \o/ - kiáltottam, és szó szerint fejjel rohantam a falnak, miközben magammal húztam Vezért is. A túloldalon viszont nem a 9 és háromnegyedik vágány fogadott, hanem egy kincseskamra.
- Nem szabad elrakni semmit, mert lehet, hogy ez egy teszt az önzőségünkről, mint a mesékben. - osztottam meg a többiekkel gondolataimat. - Viszont azért még valamit megtehetünk.. - mosolyogtam sokat sejtetően. Ekkor az arany közé huppantam, és elkezdtem szórni magam fölé, mint a mesékben.. Mindig is ki akartam próbálni! És most még csak az sem fájt, ha a pénz véletlen a fejemre esett. Aztán megláttam AZT! Egy csomó szép ruha volt ott, de az egyik különösen felkeltette a figyelmem. Kék selyem volt, melyet csodás fehér gyöngyökkel, masnikkal, és csipkével díszítettek, és egy fehér rózsa volt belehímezve. - Nekem ez kell! *-* - egyszerűen nem bírtam elhúzni a tekintetem a különleges ruhakölteményről. Ott álltam mellette, és egyszerűen nyáladzottam! Nem is értem, miért akarnak a többiek annyira kiutat keresni.. Közben Vezér is megtalálta a hozzá illő elfoglaltságot. Felvett egy pát aranygyűrűt az ujjaira, nyakláncokat a nyakába, egy selyem köpenyt a vállára, egy koronát a fejére, és kiskirály módjára üldögélt egy aranytrónuson.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Jun on Szer. Jún. 19, 2013 3:33 pm

Úgy látszik tévedtem, nem a Yurihime névre hallgató lánynak a titkos rejtekhelyére tévedtem be a többiekkel együtt. De ez felvet egy kérdést amit a többiek is elkezdtek boncolgatni...Ki hozott ide mindannyiunkat, ugyebár ez nem lehet véletlen. Az íjász lány megnyugtatása sokat nem jelentett mivel nem féltem inkább csak furának hat az egész helyzet. A semmi közepén egy barlangba épített palota szerű hely...tömérdek étel...fura ez az egész.
- Engem egy férfi hozott ide akit a Sweet Dreams-ben ismertem meg reggel... De amikor átjöttem a vízesésen valahova eltűnt. - a többiek elmondása alapján a legtöbbünket valaki kisírt ide. Mintha valami szerencsejátékba gyűjtenének embereket, vagy éppen egy horror történet főhősei leszünk? Bármi is történjen remélem nem az utóbbi lesz. Valahogy nem értem miért gyűjtene bárki is ide ennyi különféle embert...mind különbözünk...legalábbis külsőre. Van egy elegáns kimonot viselő hölgy, egy zenész, egy óriás egy pandával, egy fura lány akit az elmondása alapján egy patkány csalt ide... Érdekes, azt hiszem egyedül én vagyok alkalmas, hogy vezessem a brigádot. Talán az lenne a legjobb, ha egy kis információt gyűjtenék. Közelebb sétáltam az asztalhoz ahol még étkezett valaki. Gyengéden meghúztam a ruháját, hogy rám figyeljen.
- Te hogy jutottál ide Pandás bácsi? - mosolyogtam rá majd vártam a választ, minél többet tudunk annál jobb helyzetben vagyunk. Miközben vártam a válaszát ismét szemet vetettem a pandára. Olyan közel van, és olyan...puha és szőrös... Egy határozott mozdulattal megragadtam egy fürt szőlőt az asztalról és megközelítettem a bestiát. Az állatok buták, legalábbis a legtöbbjük egy kis étellel megszerettem magam vele és hátha lemond a gazdájáról és inkább lesz az én aprócska alattvalóm. Már a gondolattól megrészegülök, hogy lesz majd egy kis védelmezőm... de a kis kalandozásaim a fantázia világomban hamarosan vége szakadt hála az egyik lánynak aki egy szolid kiáltással jelzett, hogy itt bizony van valami. Felpattantam majd mutattam a lány irányába.
- Héé Mindenki! - majd amikor néhányan már rám figyeltek folytattam tovább a kis önjelölt vezér szerepem. - valami azt súgja erre van valami. - majd indultam előre mint csapat vezető széles mosollyal az arcomon. Pillanatok alatt felfedezzük a barlangot. Közelebb sétálva a fal halványnak tűnt sőt kicsit áttetsző is. Mintha csak egy hologram lenne...
- Erre emberek. - intettem a lemaradtaknak, majd besétáltam a kincsekkel teli szobába. Mindenhol arany, ékszerek serlegek és kupák...sok haszontalan tárgy. Látszólag sehol egy kijárat, de ez csak a felszín.
- Nem véletlen, hogy van egy ilyen szoba itt, szerintem a kincsek alatt van egy ajtó! - a lehető legmagabiztosabban jelentettem ki majd kezdtem arrébb dobálni a tárgyakat az útból. - Valaki segítene?

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Clark Corben on Szomb. Jún. 22, 2013 2:59 am

Az események pörögtek, az emberek jöttek és mentek. Mentek volna, ha tudtak volna, gondolom, de nem tudtak, így marad a „jöttek” része a dolognak. Clio eléggé el volt magával, majd szépen lassan befutottak még páran, és összejött a banda.
- Oké, és akkor most? – még mielőtt választ kaptam volna, hátra dőltem, és elhelyezkedtem, ahogy Bragi is. Egy lány hajolt át az asztalon, és fura megjegyzéseket tett.
- Ő Bragi, – válaszolom. – az én nevem pedig Clark. – fejezem be, de a „cuki vagy” megjegyzését nem tudom hova tenni. Végül ő is tovább állt, és értetlenül bámultunk egymásra Bragi-val, végül mikor Clio bejelentette, hogy beater. Na akkor azt hittem hanyatt dobom magam. Hallottam már ezekről a neves beater-ekről, de egyrészt sosem gondoltam, hogy találkozom eggyel, másrészt pedig amit eddig hallottam, nos enyhén szólva sem pozitív.
- Beater, mi? Mocsok. – tudtam kik ők, és nem tetszett, hogy baromi nagy előnyre tettek szert a többi játékoshoz képest. Szemétség. Mindegy, mert az emberek találnak egy ajtót. Vagyis nem ajtó, hanem egy hologrammal elrejtett járat, amit eddig nem vettünk észre.
- Ez meg mi a fene? – de ekkor az első játékos már át is lépett rajta, és az alakja halvány derengéssé vált, mintha vízen vagy valami zavaros tárgyon, anyagon keresztül néznénk. Szépen lassan mindenki átsétált, és mi sem akartunk lemaradni a többiektől, így fogtam Bragit, és mintha csak lemerülnék a víz alá, vettem egy mély levegőt, majd átléptem a „falon”. A többiek már javában átértek egy másik terembe, ahol a plafonig volt rakva arannyal és minden földi jóval.
- Ezt nevezem! – kiáltottam fel, és letettem a pandát, aki rögtön meg is indult az arany halom felé.
- Csak óvatosan! – figyelmeztettem..
- Valaki nagyon gazdag lehet. Szerintem, ha elrakunk egy keveset, akkor sem fog neki hiányozni, rengeteg van itt. – vetem fel az ötletet, persze valahogy én is ódzkodom attól, hogy zsebre vágjak pár aranyat, vagy magamhoz vegyek egy tárgyat, mert lehet, hogy pont itt a csapda, vagy a buktató.
- Na és akkor mi lesz? Megpróbáljuk valahogy arréb taszigálni a halmot, hogy megnézzük, van-e alatta ajtó? És ha nincs? – kérdeztem a lánytól, de ő már neki is állt félre pakolni az útból a fölösleget.
- Valaki segítene?
- Bragi! Meló van, pattanj! – a panda feje előbukkant az aranyból, a fején pedig ferdén ugyan, de egy sisak trónolt.
- Vedd azt le, és lássunk neki pakolni. – vicsorgott egyet, nem tetszett neki, hogy nem tarthatja meg a sisakot. Amúgy is ronda volt, majd kénytelen-kelletlen neki állt ő is arréb söpörni az aranyat.
avatar
Clark Corben
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2013. Feb. 16.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
149/150  (149/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Yurihime on Szomb. Jún. 22, 2013 6:54 pm

Óhatatlanul is zavarba jöttem. Előbb Szophie-sama kérdése, melyre nemigen mertem előhozakodni semmilyen válasszal, hiszen annyi sületlenséget képes voltam összehordani, és nem szerettem volna még inkább súlyosbítani a helyzetet. Csendben maradtam inkább, és lesütöttem a szememet, ám ekkor egy újabb kisasszony is megdicsért, mire ha lehet, még vörösebbé vált az arcom. Sosem kaptam még ennyi szép szót ismeretlenektől, pedig úgy éreztem, nem érdemlem meg egyáltalán, és nem találtam rá a magyarázatot, hogy miért kedvel itt mindenki ennyire, aki hozzám szól Embarassed
- Anou... hálásan k-köszönöm, kisasszony. Nagyon kedves ^.^ - kíséreltem meg válaszolni, nagy nehezen kinyögve a megfelelő szavakat. Ráadásul nem csak engem dicsért, de másokat is, önzetlensége szinte megütött. Szeretné, hogy jobban érezzük magunkat ezen a különös és rejtélyes helyen...
- Ha szabad megjegeznem, a tündérke is akkor tűnt el, amikor átkeltünk a vízesésen... - tettem hozzá félénken Jun-sama szavaira, majd a zenész kisasszonyra emeltem a tekintetem, aki szerint valamiféle játékot szeretnének velünk játszani. Értetlenül néztem rá, fogalmam se volt, mire gondolhat ezalatt, de végső soron nem hangzott olyan szörnyűnek, ha csak játszani fogunk.
Időközben valaki felfedezett valamit, és hamarosan az is kiderült, hogy egy átjáróról van szó. Amikor odapillantottam, sorra tűntek el a többiek a falon keresztül, így én is odamerészkedtem a csillogó részhez és óvatosan megérintettem. Ahogy átszaladt a kezem, úgy húztam is vissza, de mivel nem éreztem semmit, behunytam a szemem és nagy levegőt véve átléptem. Én sem ütköztem neki semminek Surprised A folyosó végén pedig egy terem várt minket, benne rengeteg értékkel. Arany, ruhák, ékszerek... csodálatos volt, ahogy csillogott minden, lenyűgözött a látvány *.*
- Szophie-samának igaza van, ez nem a miénk. Kérem, ne is jusson az eszébe, hogy valamit eltesz ^.^ - néztem rá mosolyogva Clark-samára, mihelyst meghallottam, mit is forgat a fejében. Tanultam a legutóbbi esetből, ott bizony nagyon megharagudtak ránk, amiért megdézsmáltuk a lakomájukat, az az úrfi annyira mérges lett, hogy bántani is akartak minket, és a végén leomlott az a gyönyörű kastély Sad Ez a barlang is olyan szép volt, kár lenne érte.
- Véleményem szerint nagyon jól állna ez a ruha önnek, Szophie-sama ^.^ - jegyeztem meg azért, ahogy céhtársam egy kék, fodros ruhát méregetett csillogó szemekkel. Bevallom, tényleg sok szép ruha volt itt, és én is nagyon szívesen felpróbáltam volna egyiket-másikat, de nem lehetett, és nem is mertem hozzájuk nyúlni igazság szerint.
avatar
Yurihime
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 596
Join date : 2012. Dec. 12.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Rosalia on Vas. Jún. 23, 2013 6:45 pm


- Rájött! Az ötöske rájött!
- Türtőztesse magát, a lényegen ez úgysem változtat... Most már meghúzhatja a kart.
__________________________________________________________________________________________________

Ahogy megérkezik a kincses terembe az utolsó ember is, az idevezető folyosó lezárul. Nem kapu zárja el, egyszerűen arról van szó, hogy aki visszafelé akar menni (történetesen Kyuu, ha mégis úgy dönt, hogy visszafordul), akkor a vízeséshez hasonlóan a hologrammos bejárati falon átlépve a portal visszahelyezi a kincstárba. Úgy tűnik minden egyes személynek egy térben kell lennie ahhoz, hogy újabb továbbhaladási lehetőség nyíljon meg számotokra.
Akik a falakat tapogatják végig, próbálkozásuk eredménytelennek bizonyul: nincs másik hologrammos átjáró. Nomad a kupacra felmászva beláthatja az egész termet, ami nem lehet nagyobb 50 négyzetméternél. Jun és Clarkék kutakodása viszont beindít valamit. Úgy tűnik ráakadtak a teremből továbbvivő lehetőségre, csak éppen nem lesz olyan könnyed, mint amilyenre számíthatnátok. Ugyanis beindul valami, amitől úgy érezhetitek, mintha egy hatalmas gépezetbe kerültetek volna. Csattogó, kattogó, fújtató hangok, mintha egy lomha gőzgépbe próbálnának életet lehelni, majd nem kell soká várni, és rájöhettek a robaj okára. A pénzből, aranytárgyból és ruhákból álló kupacok elkezdenek hullámzani, majd körbe-körbe cirkulálni a teremben. Egyre gyorsabban és gyorsabban, olyan sebességre kapcsolva, ami már benneteket is magával ragad. Olyan érzésetek támadhat, ahogy rongybabaként, tehetetlenül sodródtok a tárgyak árjával, mintha egy egyre inkább gyorsuló centrifugába keveredtetek volna. Ráadásul egyre alacsonyabb lesz a kupacok szintje, ergo a terem közepén van egy "lefolyó". Egymás után csordultok le ti is ezen a terem alján lévő csapóajtón a lezúduló pénz és ruhafolyamon, s mindannyian egy-egy üvegdobozba kerültök. Akkorák ezek az átlátszó tartályok, hogy kényelmesen elfértek benne állva is, felülről pedig mint egy méretes befőttes üveget, úgy zárták le, s valamilyen mechanikus szerkezetre vagytok egyenként felfüggesztve. Körülöttetek a nagy feketeség, ki tudja hol vagytok a föld gyomrában, hány métert zuhanhattatok a csapóajtón át. A petek is külön üvegbe kerülnek, nem maradnak együtt az idomárjaikkal. A pénz és egyéb tárgyak időközben szétpixeleződnek az üvegkalikátokban, s a kör alakban függő magánzárkátokból látjátok egymást.
Hogyan próbáljátok feldolgozni a történteket és egyáltalán megpróbáltok kapcsolatot építeni újra egymással? Igyekeztek megnyugtatni a másikat, vagy bűnbakot kerestek? A peteket hogyan érinti, hogy elszakadtak gazdáiktól?

Minden a zárka ellen irányuló rombolás sikertelen, felületének bármely pontját érő támadás esetén <immortal object> felirat jelenik meg!

Sorrend: nincs
Határidő: június 28. éjfél, aki addig nem ír vagy nem jelzi hiányzását, az automatikusan kiesik a küldetésből
Minimum szavak száma: 250

Hanatsu kivtelesen pótolhat IRL miatt, 500 szavas reagot kérnék tőle!

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Clark Corben on Hétf. Jún. 24, 2013 5:24 am

Meg sem próbálok visszamenni, igazából eszembe sem jut a dolog, főleg azután, hogy elkezdtük eltakarítani az aranyat, hogy lássuk, mi van alatt. Kapar, kapar, söpör, söpör, dob, dob. Bragi is kivette a részét elég rendesen ebből a dologból, és elég szépen dolgozik, majd megint kap valami jóságot, ha ezzel végeztünk. Már egy ideje takarítjuk a tárgyakat és az aranyat, amikor valami megmozdul. Először észre sem veszem, és nem is figyelek rá, de másodjára már furcsállom. Mintha valami megmozdult volna. Halk csörömpölés, ahogy az arany, és a különböző tárgyak egymásnak ütődnek, majd lassan hullámozni kezd minden, és nem tart sokáig, hogy mi is kapcsolódjunk a nem éppen megfelelő parti hangulathoz.
- Ez ugye most nem jó? – teszem fel a költői kérdést, de még mielőtt koncentrálhatnék arra, hogy válaszol-e valaki, Bragi a nyakamba ugrik azzal a céllal, hogy majd ott átvészeli ezt a dolgot. Hát ezt benézte. A gépezet forgása egyre gyorsul, és hamarosan láthatóvá is válik, hogy miért: az egész terem egy baromi nagy lefolyó-szerű rész, és most konkrétan az arannyal és a többivel együtt lehúznak minket. Ezzel kapcsolatban csak egyetlen aggályom van: az arany meg ne öljön minket. A nagy tömeg simán összenyomhatja a mellkasunkat, és akkor pápá oxigéndús levegő. Bragi egyre erősebben kapaszkodik, ahogy közeledünk a terem közepéhez, és nyilván a lefolyó szájához is.
- Most vegyél nagy levegőt, haver! – kiáltom a pandának, majd egy pillanattal később eltűnök az aranyak és tárgyak között. Nem kellemes, elég komoly súly nehezedik rám, mintha vadászgépben ülnék. A következő emlékem, hogy bámulom a plafont. Úgy fekszem a talajon, mint elütött béka az aszfalton. Mikor észhez térek, és cselekvő képessé válok, hirtelen felülök, és nem látok semmit. Mármint látok, csakhogy az üvegen túl nincs semmi, csak a sötétség, feketeség.
- Ne már! – körbe nézek, és meglátom, hogy fölöttem, olyan mintha egy befőttes üveg kupakja lenne az üvegkalitkámon. Bragi után kezdek kutatni, de nincs az üvegemben.
- Bragi! – kiáltom el magam, noha fogalmam nincs, hogy egyáltalán hatásos-e ez, vagy le van szigetelve ez a cucc. Nem sokkal később meghallom a pet hangját, és valahonnan mellőlem jön.
- Jól vagy, haver? – mintha egyetértő hang jött volna, így egy kicsit talán megnyugodtam. Az üvegfalhoz sétáltam, és egy igen erőteljes ütést mértem rá, de nem használt semmit, egyszerűen megjelent egy felirat: <Immortal object>
~ ’nyád! – fújtam egy nagyot, majd mivel halvány sejtésem sem volt, mit lehetne csinálni, leültem, és az egyik üveglapnak támasztottam a hátam.
- Nem fogjátok tudni széttörni! – kiáltom el magam, hátha a többiek is meghallják. Ki az az elmebeteg, aki ilyet alkot, és miért? Bragi eléggé csöndben van, szerintem hasonló állapotban van, mint én. Valószínűleg ő is leült, és várja azt a bizonyos sült galambot.
- Ötletek?! – kurjantom el megint magam társaimnak címezve a kérdést.
avatar
Clark Corben
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2013. Feb. 16.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
149/150  (149/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Tsubasa Norika on Hétf. Jún. 24, 2013 11:59 am

A kislány egyből próbálkozik. Újabb főnökösködés, amihez ő viszont túl kicsi még, de a kutya nem figyelt rá. Legalábbis lett volna némi beszólásom neki is, de túlságosan el voltam ahhoz foglalva, hogy a falon találjak valami átjárót. Csak ennyit mondtam végül:
- Pickém, inkább bízd ezt a nagyobbakra és az okosabbakra.
A Farkaslány és a Kimonoska el voltak. Az előbbi a kincsben úszkált, az utóbbi meg csak nézte, és hízelgett. Ezekre mit is szokás mondani? Talpnyaló.
A falon semmit se találtam, úgyhogy mentem is Clarknak segíteni.
- Várj, szivi, segítek neked félresöpörni a kacatokat. - ajánlottam fel neki. Talán igaza van a Picikének abban, hogy talán alattunk van valami átjáró.
Azzal már együtt kapartuk tovább a cuccosokat, mikor egyszer csak furcsa morajló hangot hallottunk. Mintha valami gépet indítottak volna be ebben a teremben. A morajt kísérte a csörömpölések és egyéb hangok, amik ütközésre utaltak. Mikor arra észleltünk, hogy minden hullámzott körülöttünk, már tudtam, hogy baj van.
- Óóóóó, hogy tudtam, bassza meg! - üvöltöttem bele a zajba. - Meg nem mondtam, hogy valami gebasz van itt?! Nem?! De!!
A gépezet, ami alattunk volt, úgy kezdte ezt a sok halom hamis vackot velünk együtt lehúzni, mintha a vécében lennénk, és mi vagyunk a... nos, mintha azok lennénk. Úszni kezdtem a kavargó kincsárral szemben a fal irányába, de sajnos nem sikerült. Mivel már úgyis lehúznak minket, kénytelen voltam a basszusgitárom felszínébe kapaszkodni, ami tutajként szolgált most ebben a pillanatban.
- A hajó elsüllyed kapitányával együtt!
Aztán tisztelgésre emeltem jobbomat egy igaz matrózhoz képest, amíg végül nagy levegőt véve belesüllyedtem a kavargó kincsbe (ezt kísértem egy katonás, lassú megemlékezési dúdolással, amit általában trombitán adnak elő), mely lesodort minket oda, ahová lecsurgott a terem alá.
Aztán egy nagy puff, és egy két percre elsötétült előttem a világ. Mire magamhoz tértem, egy nagy üvegdobozban találtuk magunkat. Mindannyian egy-egy külön-külön üvegdobozba, melynek a tetejét kupakkal zárták el jó erősen. Üvegen túl olyan nagy sötétség, mint a kis köcsög Köpenyeske (Ichiga Zakuro) agya... sőt, neki még ennél a helyiségnél is sötétebb az agya.
- WTF? Most meg mi történt velünk? Befőttes gyümölcsöt csináltak belőlünk, vagy mi? Én aztán nem maradok itt, mert van egy kicsi klausztrofóbiám egy idő után!
Nekimentem az üvegfalnak a kaszámmal, amit előhúztam a basszusgitáromból. Hiába csapkodtam azt egy jó ideig, a fal folyamatosan dobta ki az <immortal objectet> egymás után. Aztán már puszta ököllel és lábbal vertem, de az se ment. Végül aztán feladtam, és dühösen elkezdtem az üvegfal mentén sétafikálni.
- Ez így nem lesz jó! - hangoztattam jó hangosan, hátha hallják a többiek. - Minden támadás sikertelen, immortálozik itt nekünk minden támadásnál! - Megmondtam én! Megmondtam, nem?! Valaki szórakozik velünk! Ha jobban rám figyeltetek volna, talán óvatosabbak is lehettetek volna, és nem itt tartanánk!
Dühösen belerúgtam a falba, feszültségem levezetve, és megint jött az <immortal object> felirat.
- Te meg kussolsz! - szóltam be a falnak. De azért kísérleteztem azzal is, hogy a kaszám fejével felnyúljak az üvegdoboz tetejéhez, és azt próbálom leütni valahogy. Ha az is immortálozik, tuti, hogy ennek nem lesz jó vége.
- Jajj, sötét angyalok, miért keveredek bele mindig ilyesmibe?!

_________________
Spoiler:
Képességtáblázat:
Élet: 11 /55 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő: 11 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Jártasságok:

Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (1. szint)
Keresés (1. szint)

Másodlagos jártasságok:
Érclátás (1. szint)
Fegyverkészítés (1. szint)

avatar
Tsubasa Norika
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Szophie on Hétf. Jún. 24, 2013 12:22 pm

Nem bírtam ki, egyszerűen nem bírtam ki. Muszáj volt hozzá nyúlnom ahhoz a gyönyörűséges ruhához. Magamhoz mértem, és még a méret is tökéletes volt. Boldogan öleltem magamhoz, és elhatároztam, én bizony azt megtartom. Abban a pillanatban elkezdett minden zúgni, dörömbölni, csattogni, kattogni.
- Jajj, mit csináltam! >< - kiáltottam. - Nem, nem is kell ez nekem! Nem viszem magammal! - kiabáltam tovább, és gyorsan eldobtam a ruhácskát. Beindítottam valami katyvaszt. Biztosan ez a büntetés az önzőségemért! Gonosz, buta Szophie! Csúnya ruha, ennyit nem ér meg! Vezér is hamarosan mellém sorozott ijedten. Nos igen, kissé érzékeny a félelmetes, mennydörgés szerű hangokra, mondhatni fél tőlük. Megragadta a szoknyácskámat, de én képtelen voltam megnyugtatni, egyszerűen csak arra tudtam gondolni, hogy vajon milyen következményei lesznek az én szörnyűséges tettemnek. Hamarosan elkezdett mozogni a sok szép dolog, mintha földrengés lenne. Csak nehogy hirtelen valami nagy arany szörnnyé alakuljon át! >< Egyre jobban mozgott az az izé, én meg felkaptam farkasomat az ölembe, és sikítozva rohangáltam fel-alá. Nem tehetek róla, egyszerűen pánikrohamot kaptam. Szörnyű volt az egész, ahogyan minden mozgott, meg csörömpölt. Nem voltam beszámítható, nem fogtam fel semmit abból, amit a többiek körülöttem tettek, egyszerűen csak sikítoztam.. Ezt csak akkor hagytam abba, amikor a lábam alatt mozgó kavalkád miatt jól seggre huppantam. Akkor úgy megszeppentem, hogy több hang nem jött ki a számból. Szorosan, szinte fojtogatóan ölelgettem a petem, miközben rémülten bámultam, ahogyan körkörösen egyre hullámzik a sok arany, majd elkezd középen eltűnni. Ekkor egy fura ötlet jutott az eszembe. Lehúztak a wc-n!!! Az aranyat tojó szamár volt a meséből! Jajj neee! Nem akarom a lefolyóban végezni szamárürülék között! És nem is akartam elvenni a ruhát sem! Sajnálom! Tut mir leid! Gomennasai! Nagy levegőt vettem, mikor kezdtem nyakig süllyedni az aranyban, majd vártam, hogy most mi lesz.. És estem lefele, meg lefele, meg lefele, közben véletlen Vezér is kicsúszott a kezeim közül.
Végül kopp, egy üres kémcsőbe kerültem. Legalábbis n úgy éreztem, mintha valami kísérlethez készítettek volna elő abba az üvegbe. Tiszta sötét volt, és Vezér is külön volt tőlem. Idegbajosan felkeltem a sejhajomról, és elkezdtem ütni az üveget, mint valami őrült.
- Engedjenek ki! Félek! Segítség! - kiabáltam, sikítoztam, meg ehhez hasonlók. Vezér erre meg csak egy rosszalló szemforgatással válaszolt. Gonosz pet! Rajtam előtört a sosem volt klausztrofóbia, az meg csak ilyen rondán néz rám.. ehh.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Jun on Hétf. Jún. 24, 2013 1:45 pm

Egymás után repkedtek hátrafelé az ékszerek és dísztárgyak, a pandás bácsi és az állatkája hatalmas segítség az biztos. Neki több ereje van mint egy hozzám hasonló 'kislánynak'...és a kezei is nagyobbak. A panda szintén hasznosnak bizonyult. Elégedett arccal hajigáltam el az útból a sok felesleges értéket, sosem volt szükségem ilyesmire. Ezek csak értékesek, de semmi művészi nincs bennük. Csillognak, itt ott egy drágakő de semmi más. Hamarosan a színes hajú nő is besegített a munkába. Több kéz kevesebb munka, minden elhajított szeméttel közelebb leszünk a kijárathoz. 
- Látjátok, se perc alatt megleszünk. Csak hallgatnotok kell a nagyszerű vezetőtökre. - ajnároztam magam, majd elégedetten néztem, hogy a kupac már megfogyatkozott. Hirtelen megremegett a terem, egy-két sisak, és korona alább gurult az ékszerhegyekről. Majd egy újabb morajlás kísérte az előzőt.
- Mit csináltatok? - kérdőn fordultam meg, majd a fejemen landolt egy szép estélyi szerű ruha. - Mi a... - amíg lerángattam a fejemről éreztem, hogy a lábamhoz csapodnak az aranyérmék. Ez nem jó nagyon nem... - EZ EGY CSAPDA! SEMMI PÁNIK, MINDENKI MARADJON NYUGODT! - Utasítottam a többieket, közben próbáltam belemászni az egyik földön heverő lovagi páncélzatba...Jobb félni mint megijedni...Mégsem halhatok meg feleslegesen...kincsek között. A terem forogni kezdett mintha egy óriási centrifugában lennénk. Egyre jobban szédültem és kezeimet az arcom elé tapasztottam, ezzel védve a hozzám csapódó aranytól. Néhányan sikítozni kezdtek, de én inkább kíméltem a hangom, és behunytam a szemeimet. Minden rendben lesz. Csak ezt mondogattam magamban, ha ez egy csapda...miért vendégeltek meg minket ennyi étellel? Kérdést kérdésre halmoztam, majd hirtelen keresztül csusszantunk valami csőszerűségen. A cső több irányba ágazott, ezzel elválasztva minket egymástól, végül egy hatalmas üvegcsében landoltunk. A magamra húzott páncél pedig eltűnt. Apró pixeldarabjaira hullott.
- Hol vagyunk? - majd belecsaptam pengémmel az üvegbe, ami csak egy egyszerű 'immortal object' felirattal felelt. - Mi a...Ez valami vicc? - elkezdtem vizsgálgatni az üveget, a teteje is elzáródott. Próbáltam volna lenyomni a tetejét, de túl alacsony vagyok hozzá...átkozott alacsonyság...
- Nyugi farkasos lány. Ki fogunk jutni valahogy... - próbáltam megnyugtatni a kissé pánikba eső lányt, de semmi ötletem sincs. A fegyverek nem hatnak a falra, és el van zárva a teteje is. Látszólag mind külön 'zárkában' vagyunk. A képességem pedig nem sokat segít...vagy mégis? Lehet ki tudnék jutni...és talán találok valamit amivel a többiek zárkája is kinyílik. - Change - majd ha sikerült kijutnom a képességemmel, átkutattam a szobát amiben vagyunk, hogy a többieket kijuttathassam.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Nomad on Hétf. Jún. 24, 2013 5:36 pm

Szépen sorban mindenki özönlik be a terembe, közben felérek az aranykupac tetejére, és tökéletesen belátom az egészet, viszont kiutat nem látok sehol. Néhányan, azaz, Jun, a pandás pasas, és a zenész csaj elkezdik dobálni a cuccokat, hogy kiássanak valamit. Amiben mint kiderült, tényleg van "valami" hiszen, hirtelen hatalmas kattogások, szisszenések, majd az arany, és tárgyak rengetege hirtelen elkezd hullámzani, és örvényleni. A terem közepe felé, és egyre csak csökken, meg persze gyorsul. Mielőtt teljesen magával ránthatna, hogy, ha már muszáj itt lefolyni, mint előttem néhányuknak, ne utolsónak essek, ezért elrugaszkodva a tetejéről, egyenesen az örvény középpontja felé tartok, fejjel előre, persze ösztönösen magam elé tartva mind a két kezemet, egy X-et formázva, hogy védjem arcomat a becsapódástól. Landolok is az aranyban, aztán minden sötét pár pillanat erejére, melyet csak az tör meg, ahogy belecsapódok egy üvegkalitkába, mint ahogy láthatóan a többiek is. Furcsa, hogy csak ezeket az üvegkalitkákat lehet látni, és semmi mást. Ahogy figyelem a többieket, próbálják szétverni zárkájukat, de hiába. Egyikük még meg is jegyzi, míg egy másik idegesen járkálni kezd, a harmadik pedig kiakad a szűkös hely miatt. Valóban nem a legjobb helyzet. És szemmel láthatólag nem is túl fényes. Kicsit elgondolkozok, hiszen, összetörni nem lehet. Viszont csak ki lehet jutni valahogy. Ha elég kicsi hozzá a hely, akkor megállok a közepén, és hátamat a falnak támasztom, majd ellökve tőle magam kezeim segítségével, azokat ismét elém lendítve csapódok neki velem szemben az üvegnek, majd onnan is vissza lököm magam, hátha sikerül kilendíteni az üvegkalitkát. Mert, hát, ha nem úgy csinálták meg, hogy még csak véletlenül se tudjon megmozdulni, akkor talán csak el lehet érni, hogy ki lengjen, és így talán a függesztés is elengedheti, aztán maximum az újabb földre érés után, ha mázlim van ripityára törik ez az <immortal object> hiszen, ebben az esetben nem én törném össze. Ha, ez nem sikerül, akkor, megállok szintén börtönöm közepén, és jobb kezemet államhoz emelem, és úgy gondolkozok tovább. Hála korábbi esésemnek, fejemről a csuklyám ismét lekerül, és most semmi kedvem azzal vacakolni, ezért nem is húzom vissza egyenlőre. Ha nem történik semmi, és nem is látok meg semmit ahogy gondolkozás közben nézelődök a sötétben, megszólalok, hátha sikerül jól időzíteni, és felvillannak a fények.
- És lőn világosság...
Ezt persze csak motyogom magam elé, ezért nem hiszem, hogy, bárki is hallaná. Ha ez sem válik be, hirtelen felpillantok, és megkeresem a "beater-t" tekintetemmel, majd rá mutatok.
- Eltudod érni azzal a sz*rral, hogy berezonáljanak az üvegek?
Kiáltok oda neki, ami nem nagyon vall rám, hiszen, általában nem szoktam túl sokat beszélni. Közben próbálok a gitárjára mutogatni, hátha leesik neki, hogy arra célzok. Elviekben, a hanghullámoknak talán sikerülhetne megrepeszteni az üveget. Vagy várhatunk tovább, hátha történik valami csoda.
avatar
Nomad
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Feb. 06.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
377/400  (377/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Asobi on Hétf. Jún. 24, 2013 7:12 pm

Hát a beszédeim sajnos süket fülekre találnak vagy épp furcsa tekintetekre. Tudom, tudom ez biiiiztos nagyon furi helyzet, tökre mintha egy becsajozni vágyó pasi lennék, de nem tudok mit tenni ez valahogy így jött ki. De legalább a hercegnő megköszönte a kedvességem…
- Igen, igen félreérthetted… Hé, te fékezd a mocskos szádat! – förmedek rá a tőlem nem is olyan messze álló pandás fickóra, aki trágár szóval illette a beater lányt. Így mister tapló uraságnak köszönhetően nem sikerül elmondanom a lánynak hogy nem gúnyként említettem a beaterrel való találkozást, hanem pont fordítva. Na, mindegy… majd később még visszatérek rá… Na, de közben ideje egy kicsit összeszedni a dolgokat. Tehát adott mi, sokaság és adott egy rakás fura alak lény és nőszemély, akik ide vezettek minket majd szőrén, szálán eltűntek. Igen ez valószínű, hogy valami terv része, mint ahogy az már mindenki számára dereng, ahogy észrevettem. Na de mi okból vezetnének egy ételekkel telirakott helyiségbe, fel akarnak hizlalni, mint abban a régi mesében a két eltévedt kisgyereket? Vagy azt tervezik, hogy valami szörnyűséget tesznek velünk így előtte ezekkel az ételekkel akarnak előre bocsánatot kérni… vagy elterelni a figyelmünket valamiről, ami itt van a szobában? *körbe néz*
- Huh? Mi mégis hová tűnt mindenki? – annyira elmélyedtem a saját gondolataimban hogy közben észre sem vettem a, hogy a többiek megléptek… várjunk! Mégsem! Látom amint egyikük hátsó fele egy falba süllyed el, majd tűnik el. Mi a szösz szellemmé váltak… vagy? Közelebb is sietek a falhoz majd egy kis tipi-tapi után rájövök én, is mint a többiek hogy ez csak egy hologram és simán át lehet rajta hatolni. Végre egy kicsit megnyugszom. Nem örültem volna, ha ott maradok egyedül úgy, hogy még azt sem tudom, merre van a kiút.
Nagyszerű én lemaradok ezek meg egy rakás arannyal teli kamrában úszkálnak. Persze van, aki a kiutat keresi, de nekem erre nincs időm. Két egyén a csapatból ugyan is a kutakodás közben rálel valamire éééééss…
- Miaaaaaaaa… – kap el magával a pénzörvény és sodor egyre beljebb a közepe felé.
~ Ajjaj, láttam már ilyet a tévében… ennek nem lesz jó vége…~ ien tudom is mi fog történni. Egy lefolyó. Ahogy mondom, elnyel egy lefolyó és végül valami üveg kalitkába vagy inkább hatalmas befőttes üvegbe kerülök. Miután ez így tudatosul bennem és rájövök, hogy a nyilaimmal sem tudom áttörni, látom, hogy mindenki más is így járt.
- Na, ezt most jól megszívtuk… pfuuu… Nyugi csini farkasos lány. A cuki kislánynak igaza van, majd kijutunk innen… valahogy… – hát igen, bár azt még nem tudom, hogy… ám azaz érzésem, vagyis a filmekből meg mangákból szerzett tapasztalataimból, hogy hamarosan fel kell bukkannia valakinek, aki el is magyarázza, hogy mi történik most velünk vagy ilyesmi… mármint ha egy filmben lennénk akkor ilyesminek kéne történnie, de hogy egy játékban, hogy van ez azt én nem tudhatom. Remélhetőleg azért valamennyire sikerült lenyughattni a "farkasos lányt" ahogy a cuki kiscsaj elnevezte... megértem hogy zaklatott biztos nem jó érzés távol lenni a petjétől, íjászként én sem érezném magam jól ha az íjam nem lenne nálam, már azt is nehezen viselem, hogy egy bizonyos személy nincs velem... nem, nem ezt most nem kezdhetem el!*megcsapkodja az arcát*

_________________
Post szín: lightgreen
Növénylátás: 19; Érclátás: 19
Eladó:
Ércek:
5 Bronzérc
1 Munkálatlan Bőr
1 Sida Kő
3 Vasérc
Nővények:
4 Kis Tövisgyökér
1 Faeno Levél
5 Barna Gomba
avatar
Asobi

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2013. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
0/200  (0/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Yurihime on Pént. Jún. 28, 2013 9:04 pm

Kattogás. Csörömpölés. Fújtató hangok. Körbenéztem, de mindenki tanácstalannak tűnt, vagy éppen ijedtnek az ismeretlen eredetű zajtól, pedig arra gondoltam, hogy a teremben csinálja valaki. Olyan volt, mintha valaki működésbe hozott volna valami kiállhatatlan szerkentyűt, de hogy mit csinált, azt még hosszú pillanatokig homály fedte. Eleinte semmi sem tűnt fel, hiszen annyi hanghatás jutott a fülembe, hogy az aranyérmék csilingelése fel sem tűnt, ahogy a mozgásukat is betudtam annak, hogy eldőlt egy kupac. Ám aztán lassan az összes kincs mozgásba jött és forogni kezdett, egyre jobban sodorva. Igyekeztem a felszínen maradni, tekintetemet pedig a kijárat vonzotta. Olyan furcsának és veszélyesnek tűnt hirtelen minden.
- Ara-ara, azt hiszem a legjobb az lenne, ha most elhagynánk a kincseskamrát... nemde? ^.^ - billentettem oldalra a fejemet kedvesen mosolyogva, majd invitáltam is volna a társaságot az ajtó felé, ha egy nagyobbacska darab szobor nem söpörte volna ki alólam a lábamat. Elmerültem az aranyban néhány pillanatra, hogy aztán kirobbanjak belőle levegő után kapkodva. Kellemetlen élmény volt ^.^" Addigra már a sodrás meglehetősen erős volt, ami megakadályozott benne, hogy kimásszak a folyamból. Igyekeztem keresni a menekülőutat, de a kijáratot is elveszítettem szem elől, az örvény pedig jószerivel lehúzott, mint a viharos tenger a hajót. Csak annyit tudtam, hogy nem szabad lenyelnem vagy belélegeznem semmit, így az arcomat eltakarva próbáltam meg átvészelni a különös jelenséget, miközben tekintetemmel a többiek után kutattam. Rettentően aggódtam miattuk, nagyon fájt, hogy ismét képtelen vagyok bárkinek is segíteni. Még nem jutottam túl a gyengeségemen. Az örvény pedig hamarosan elnyelt mindennel és mindenkivel együtt...
Lábamat és vállamat ütöttem be leérkezéskor, a zuhanás nem tartott sokáig. Köhögtem egy kicsit, visszatartottam a levegőmet egészen eddig, ám az aranytárgyak, ruhák és csecsebecsék mind eltűntek, nem tolult a számba semmi. Kinyitottam a szemem. Egy üvegkalitka fala nézett vissza rám, azon túl pedig számos másik függeszkedett a levegőben a koromsötétség kellős közepén. Felemeltem a fejem és igyekeztem megigazítani szétcsúszott öltözetem, mely zavaróan kényelmetlenné vált, ahogy testem köré csavarodott. Foglyok lettünk, ez még számomra is gyorsan nyilvánvalóvá vált. Tényleg idecsaltak minket, és nem a véletlen vezérelte utunkat. Körülöttem mindenki hangoskodott, próbáltak kijutni, de próbálkozásaiknak nem lett gyümölcse. A sarkaimra ültem és összefűztem az ujjaimat magam előtt a hüvelykujjaim kivételével, melyeket egymáshoz érintettem helyette. Lehajtottam a fejem, becsuktam a szemem és megtisztítottam az elmémet a felesleges gondolatoktól. Mit tenne most Lewis-sama? Mit tehetnék én, hogy segítsek másokon? Hogyan juthatunk ki innen? Ezek a kérdések foglalkoztattak abban a pár percben, míg meditáltam. A megoldás fénysugár képében jelent meg, és tört utat magának. Kipattant a szemem, és talpra álltam az "edényben". Vettem egy nagy levegőt, és előhúztam azt a nagy, kék kristályt, ami már annyiszor segített rajtam szorult helyzetben. Felemeltem a levegőbe.
- Mindenki! Volna egy javaslatom, amit érdemes lenne talán megpróbálni. Ha butaság, akkor elnézést kérek, de nem lehet, hogy a teleport kristályokkal ki tudunk jutni innen? - kérdeztem határozottan indulva, ám a végére elbátortalanodtam kicsikét, ahogy egyre több figyelem középpontjába kerültem. Ettől függetlenül bizalommal telve tartottam a magasba az eszközt, és végül hangosan megszólaltam.
- Teleport, Nyster!
avatar
Yurihime
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 596
Join date : 2012. Dec. 12.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Rosalia on Kedd Júl. 02, 2013 2:51 pm


Egy vezérlőközpont képernyőjén...
________________________________________________________________________________________________

Jun képességhasználata sikertelen, s a többiek próbálkozása is a annak bizonyul, beleértve a hazateleportálást is, bár hozzá kell tennem, kreatív próbálkozások voltak! Ahogy körbetekintetek, láthatjátok egymást, azonban a szemfüleseknek feltűnhet, hogy az eddigi társakon túl van egy plusz ember. Szophie és Jun közötti üvegcsében most ébredezik egy szőke hajú, magas, jó fizikumú fiatalember ám veletek ellentétben meg sem próbál kijutni a zárkájából, csak csüggedten és szótlanul ül az üveg egyik sarkában és meredten maga elé néz. Zöld indikátora van, tehát JK ő is.

Azonban történik némi előrelépés a helyzeteteket illetőleg: Minden egyes játékos előtt megjelenik (petek előtt nem!) 3 tárgy. Nem hologramm, megfogható minden egyes darab, ami furcsaság lehet velük kapcsolatban, hogy hirtelne kerültek oda, egyszercsak felderengnek a semmiből és lebegnek a levegőben, nem pottyannak le. Az egyik egy ördöglakat, a másik egy kis síp, a harmadik pedig egy balerína figurája. Miután megjelentek előttetek a tárgyak, kaptok ismeretlen feladótól egy üzenetet:

Válassz!

Megvitatjátok egymással a választásotokat, vagy épp ellenkezőleg, eltitkoljátok? Hozzáfűzném, hogy a nem választás is választás. (Az idegen férfi majd csak utánatok fog választani, mert nem akarlak ezzel befolyásolni benneteket.)
________________________________________________________________________________________________
Sorrend: nincs
Határidő: július 7. éjfél, aki addig nem ír, automatikusan kiesik a küldetésből
Minimum szavak száma: 250

Kyuu nem jelezte eltűnésének okát, így kénytelen vagyok kizárni a küldetésből.

//Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy az én meséléseimben kéretik mellőzni a káromkodást (máséban is, de én különösen harapok érte), másrészről a SAO-ban van egy olyan, hogy etikai mód, ami megakadályozza a karaktereket a káromkodásban. Köszönöm a megértést és együttműködést.//

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Jun on Csüt. Júl. 04, 2013 6:24 pm

Amint kimondtam a képességem parancsszavát fürgén forgattam a fejem jobbra balra valami tárgy után ami elég könnyű hogy ki tudjam magam rá cserélni. De bármennyire is nézelődtem a sötét szobában semmit sem láttam. Pech... a többieket elnézve nekik sincs ínyükre a kis börtönünkben való ücsörgés... Majd a hercegnő tett egy elég tetszetős javaslatot. Mintha csak az én fejemből pattant volna ki az ötlet. Előkapartam a kristályom, még úgysem nagyon volt rá lehetőségem, hogy használhassam. De kivételesen ezt tudom, hogy működik történetesen elolvastam a kézikönyv ráeső részét.
- Teleport Kezdetek városa! - emeltem magasba a kristályt és vártam a történéseket. De nem úgy folytatódik mint ahogy azt leírták. Se a darabokra esés sem pedig az eltűnés nem történt meg. - Vacak kristály...Biztos elromlott... - mély sóhajtások közben visszapakoltam a tárgyaim közé azt a szemét darabot. Talán még jól jön...valamikor... Leültem a kis urnácskám padlójára és észrevettem, hogy itt van még egy alak akivel nem találkoztam. Vagy nagyon elterelődött róla eddig a figyelmem. Elkezdtem kopogni felé.
- Hé! Mi ez a hely? - hátha ő tud szolgálni valamiféle információval. Cseppet sem szeretem a zárt helyeket, főleg ha ilyen unalmas és üres mint ez... Sehol semmi amivel elüthetném az időt...és mintha varázsütésre előttem termett három tárgy. Egy síp...sosem szerettem a sípokat unalmasak és kifárasztanak...egy ronda bábú, azt hiszem egy balerinát ábrázol...és egy ördöglakat. Na ezt már szeretem, valami amivel el lehet ütni az időt! Nyúltam is felé egy cseppnyi izgalom látszott az arcomon, nem is az érdekelt, hogy tud lebegni, inkább az, hogy mennyire nehéz szétszedni. De mielőtt még elvehettem volna egy üzenet villant fel előttem. A feladó ismeretlen, a tartalom sem túl bő...Levettem a kis játékomat.
- Nézzétek! - emeltem magasba a kis játékszert - megjutalmaztak a hősies magatartásomért. - vigyorogtam és visszaültem a helyemre majd a lakat szétszedésével foglalatoskodtam a továbbiakban. Annak idején sok ehhez hasonló játékkal szórakoztam, szóval van gyakorlatom a kirakásában is. Ez még az élvezhetőbb fajta játékok közé tartozik, annak ellenére, hogy csak egy darab vas.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Clark Corben on Szomb. Júl. 06, 2013 4:08 am

- Ennek így semmi értelme. Elrángatnak ide minket, megkajáltatnak, aztán bezárnak egy befőttes üvegbe, és valószínű eltettek nagyi szekrénykéjébe télire. – mormogtam magam elé. Kezdtem rájönni, hogy odahaza mit érezhettek a szentjánosbogarak, amikor elkapdostuk őket egy-egy befőttes üvegbe a tavak körül. Esküszöm, ha kijutok innen, soha többet nem kapok el világító rovart sem, az tuti biztos. Bragi sem szólt egy szót sem, szerintem ő se nagyon tudott mit kezdeni magával. Ha tippelnem kéne, a saját üvegében, hozzám hasonlóan ül, és várja a sült galambot. Amit én várok, az egy kicsit más. Biztos nemsokára megjönnek az unokák, és nagy majd lekváros kenyérrel, bocsánat, játékos kenyérrel várja majd őket. Egy hatalmas kéz benyúl a szekrénybe, és kiveszi az egyik üveget. Nagyot sóhajtok, mert kezd elegem lenni a semmittevésből, pedig általában nem szoktam csak így leülni.
- Hahó! Mamlaszok, nem felejtettétek el, hogy elvileg nekünk feladatunk van, amit ti sóztatok ránk? – hadartam el egy szuszra, olyan hangosan, ahogy csak tőlem tellett, hátha meghallja valaki, és végre kinyílik az üvegek teteje, vagy bármi ilyesmi, és tovább tudunk menni végre, mert ha ez így megy tovább, lesz egy csomó üvegük tele csontvázakkal. Éppcsak befejeztem, mikor meglepődtem. Hangok szűrődtek át, és először azt hittem, hogy végre elértünk valamit, aztán egy apró bánatos sóhajjal konstatáltam, hogy nem, csupán csak az egyik társunk hangja szűrődött át, mintha beszélt volna valakivel. Egyiket sem láttam, tőlem kicsit odébb voltak, de Bragi is felkapta a fejét a hangokra, majd mielőtt bármit is kérdezhettem volna, egy ismerős jelenség ragadta el a figyelmem. Három tárgy kezdett betöltődni előttem, majd a levegőben lebegtek előttem, és ezt követően szinte azonnal egy üzenet is érkezett:

Válassz!
Kérdő tekintettel néztem a tárgyakat, és átnéztem Bragi üvegébe is. A panda alkalmi börtönének falára tapadt, hogy szemügyre vegye a történteket. Próbált valamit mutatni, vagy jelezni. Legalábbis így láttam, és az ujjammal mindig egy tárgyra mutattam, hogy arra gondol-e. A panda is és én is egyre gondoltunk, a három lebegő tárgy közül leemeltem a sípot, majd megforgattam a kezemben.
- Mi ez az újabb hóbort? – mormogtam ismét magam elé, majd ahogy csak tellett tőlem, megfújtam a sípot.[/color]
avatar
Clark Corben
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2013. Feb. 16.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
149/150  (149/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Szophie on Vas. Júl. 07, 2013 2:32 pm

Nyugiii, nyugi.. Nagy levegő, nagy levegő! Mindenki nyugtatgatott, és hamarosan ténylegesen képes voltam egy picit csendben maradni, bár továbbra is eléggé rosszul éreztem magam a kis üvegben. Attól tartottam, hamarosan elfogy a levegőm, vagy valami vizet engednek bele, és én megfulladok, esetleg konzerválnak.. Valahogy sehogyan sem tetszett nekem ez az egész.
- Olyan rosszul vagyok.. - nyafogtam. A levegő szinte fojtogatott. Lecsücsültem törökülésbe, és nagyot sóhajtottam.
- Vezér! Találj ki valamit.. - ő volt az én reményem. Hisz azért vagyok idomár, mert egyedül képtelen vagyok akármit is elérni. Szükségem van valakire, aki segít, és akire támaszkodhatok. Ez a valaki Vezér! Tuti, hogy neki most is van valami ötlete. Reménykedve pillantottam farkasomra, de ő csak nagyot sóhajtott, és elfordult. El vagyunk veszve.. Ha már ő sem tud mit csinálni.. Itt ér a vég! Lehajtottam a fejem az ölembe, így csak nagy sokára vettem észre, hogy valami van előttem. Meg is ijedtem, és nem értettem, hogy kerültek oda azok a valamik.

"Válassz"

Már megint parancsolgatni akar nekem valaki! Biztos ez is valami csapda! Mondjuk ez az ördöglakat annyira vonzó.. Legalább lenne mivel elszórakoznom. Meg ez a síp is jó, mert akkor azzal is tudnák játszani, és azzal levezetni a feszültségemet. Esetleg a többiek agyára menni az állandó sípolással. Meg még ezzel a balerinával is ellehetnék. Ha mást nem, babáznék vele. Most mit tegyek?

"Válassz"

Ne parancsolgass! Keresztbe tettem a kezem, és bedurciztam.
- Nem! Nem választok semmit! - fordítottam el a fejem. Erre Vezér elkezdte a fejét a falba verni. Azt hiszem, ő azt akarja, hogy válasszak.. De nekem nem mondja meg senki, mit csináljak! ><  Persze néha ránéztem a vonzó kis tárgyakra, és elfogott a kísértés.. De nem! Akkor sem! Csak azért sem!
Végül semmit sem vettem el..

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Yurihime on Vas. Júl. 07, 2013 11:30 pm

Becsuktam a szemem, és vártam azt a különös érzést, ami ezzel a teleport dologgal jár. Olyan volt, mintha egy pillanatra a levegőben lebegtem volna súlytalanul, nem éreztem semmit, csak azt, amikor a talpam alá került a talaj a kapuban, ahová a kristály vitt. Ám ez most nem történt meg, hiába számítottam rá. Tétován kinyitottam a szemem és felnéztem a csillogó tárgyra. Kék fénye bevonta az orcámat árnyalatával.
- Teleport, Nyster! - kiáltottam újra, ezúttal hangosabban, hátha csak túlságosan halk voltam az előbb, de... nem történt semmi. Megpróbálkoztam a Kezdetek Városával is, de a különleges utazás elmaradt, akárhogy is kísérleteztem. Nem csak én jártam így, ami megerősítette bennem, hogy a hiba nem az én oldalamon van. Sajnálkozó pillantást vetettem Jun-sama felé, de én magam is elkeseredtem egy kicsit, hiszen az ötletem nem vált hasznára senkinek végül Sad Ismét leereszkedtem a kalitka padlójára és a sarkaimra ülve lazítottam el magam, a nyugalmat és harmóniát keresve elmémmel. Hasztalannak bizonyult minden szabadulási kísérlet, így nem tehettünk mást, mint hogy várakoztunk. Valami csak-csak történni fog előbb-utóbb, addig pedig ki kellett űznöm a fejemből a mindenféle zavaró és rossz gondolatokat, hogy higgadtan tudjak cselekedni, amikor szükség lesz rá.
Azonban ekkor megjelent előttem három tárgy. Csak pislogtam egyet, és ott termettek a semmiből, lágyan lebegtek egy karnyújtásnyi távolságra. Meglepetten meredtem rájuk, majd zavartan körbefordítottam a fejemet. A többi ketrecben is ott voltak, amennyire innen ki tudtam venni. Sosem láttam még ilyesmit, elhúztam a kezem felettük és alattuk is, aztán meg is érintettem őket. Hogyan mondhattak ellent a fizika törvényeinek? Hiába törtem a fejemet, magyarázatot nem találtam rá. És ekkor felugrott az az "ablak" ami egy üzenetet hordozott. Csupán egy szó volt a levélben, az is nyersen, udvariatlanul megfogalmazva. Nem ártana illemet tanulnia annak, aki megfogalmazta >.< Ettől függetlenül engedelmeskedtem az utasításnak, arra gondoltam, hogy hamarosan többet fogunk megtudni, ha választok. Egy síp, egy ismeretlen rendeltetésű eszköz és egy szépen megmunkált balerina figura nézett velem farkasszemet. Végül utóbbi felé nyúltam, és azt vettem a kezembe. Óvatosan, mintha egy törékeny porcelánfigurát érintenék meg.
- Milyen gyönyörű~ ^.^ - ámultam el az aprólékos munkán, biztosan sok időt fektettek ennek a figurának az elkészítésébe. Bárcsak én is tudnék ilyesmit faragni, vagy önteni... Finoman simítottam végig a felületén az ujjammal, egészen elvarázsolt a szépsége.
avatar
Yurihime
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 596
Join date : 2012. Dec. 12.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Tsubasa Norika on Hétf. Júl. 08, 2013 10:32 pm

Amikor a szépfiú átkiáltott nekem, addigra én már rég a kaszámmal a tetejét piszkáltam a befőttesüvegnek, de az is csak <immortal object>-et lökött ki magából.
- Először is ez nem szar, hanem egy kasza, ami a basszusgitárom egy része, szépfiú. Másodszor meg éppen azon munkálkodom, csak hát látod, hogy ez nem megy.
A kislány, aki az utóbbi pár percben nagyon elszállt a főnökösödéssel és az okoskodással, kezdet kihozni a sodromból. Nem akartam bunkó lenni vele, de közölnöm kellett vele a szomorú hírt, amit eddig ő nem vett észre. Feladtam a próbálkozást, és átszóltam a kislánynak.
- Kicsikém, eddig nem vetted észre, hogy a kutya nem figyel rád? Száll egy kicsit magadba! Kicsi vagy te még ahhoz, hogy nekünk a felnőtteknek játsszad a kis vezért. Ha figyelmet akarsz, inkább légy az a félénk cuki kislány, azokra jobban buknak. Vagy legyél valami híresség. Például zenész, mint én!
Mivel mást nem tehettem, azzal tudtam csitítani a bezártság miatti indulataimat, hogy visszatettem a kaszámat a helyére, és elkezdtem egy fellengősebb rock számot basszusolni a basszusgitárommal.
Észrevettem, hogy két másik játékostársam közt ott volt egy számomra még ismeretlen, de jóképű szőke csávó, aki eddig csak csendben ült maga elé nézve.
~ Húúúú... én randiznék vele. ~ vigyorogtam vágyakozó tekintettel, ahogy néztem a srácot.
Idővel később megjelenik három tárgy a semmiből. Egy síp, egy lakat és egy balerinababa. Hát ez meg mi a WTF? Hogy kerültek ide? Játékszerek nekünk? És mi dolguk? Mit csináljak velük? És miért teszek fel ilyen idétlen kérdéseket magamban? A p***ba. (Becenzúrázott a szerver, na ez gáz.)
Megjelent egy üzenet:

Válassz!

- He? - néztem az üzenetre, majd a három bábura.
Látszólag a többieknél is ugyanez jelent meg, és már hozzá is nyúltak a cuccokhoz. Én csak bizalmatlanul néztem mind a három tárgyat. Ha eddig csak a trutyiba kerültünk, akkor tuti, hogy ezekkel is lesz ám valami attól függően, hogy mit választunk. Durva.
- Én a helyetekben nem piszkálnám azokat a vackokat! - szóltam ki mindenkinek. - Abból is csak mi fogunk szívni, mint eddig! Eddig is mi volt? Benyelt minket egy rakás értéktelen vacak, és bezártak minket egy lekváros befőttes üvegbe! De ti tudjátok... én viszont hozzá nem nyúlok egyikhez sem!
Úgy tűnik a farkasos csaj habozva, de ellenállt a kísértésnek. Ahogy én sem: nem nyúltam hozzá egyikhez sem, mert azzal csak baj lesz. És tudom is ezt, hiszen én is akármit csináltam, mindig bajba kerültem emiatt.
Vagy akkor is szívunk a farkasos csajjal, ha nem választottunk semmit se?

_________________
Spoiler:
Képességtáblázat:
Élet: 11 /55 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő: 11 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Jártasságok:

Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (1. szint)
Keresés (1. szint)

Másodlagos jártasságok:
Érclátás (1. szint)
Fegyverkészítés (1. szint)

avatar
Tsubasa Norika
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Nomad on Kedd Júl. 09, 2013 5:36 pm

Semmit sem sikerül elérnem sajnos. És ez kissé kiábrándító, viszont nem zavartatom magamat. A kaszával hadonászó lány csak sértődötten kezd el magyarázni, de csak nem érti meg, hogy mire céloztam. Ezért inkább, csak összefonom ujjaimat fejem mögött, és nekidőlök a cellám üvegfalának, és úgy figyelek tovább. Ahogy nézelődök, észreveszek valamit, amit előbb nem. Vagyis inkább valakit. Egy újabb játékost. Ő viszont nem volt velünk az előző két helységben, szóval máshogy került ide mint mi. És ez gyanús. Vagy még előttünk kerülhetett ide úgy mint mi. De akkor kétlem, hogy egyedül lett volna. Talán valami arénaszerűség van itt? De nem lehet. Kivéve, ha csak mobok ellen kell kiállni. Mert láthatólag zöld az indikátora, szóval nem ölt meg senkit. Vagy csak pirosakat. Ami szintén kétes szerintem. Viszont akkor sem nyugtat meg a jelenléte. Rosszat sejtet számomra. Pár pillanatra megmerevedik tekintetem, ahogy a srácot figyelem, és kezeimet visszaeresztem magam mellé. Aztán csak szépen lassan leülök, miközben jobbomat ökölbe szorítom, ami ha lenne mellettem valaki, számára is tökéletesen hallható lenne, ahogy ropog egy sort. Kényelmesen elücsörgök helyemen, egészen, ameddig meg nem jelennek előttünk a tárgyak. Három tárgy is megjelenik, és egy üzenet mellé, hogy válassz. Persze közben a rocker szerű lány lehordja a gyereket, de teljes mértékben hidegen hagy. Nagyjából, mint amikor nekem magyarázott. És ugyan úgy, mint amit ilyenkor kezd el mondani. Lustán, de kinyújtom bal kezemet, és elkapom az ördöglakatot, majd közelebbről is megvizsgálom. Nem lenne szerencsés, ha pont ezzel szúrnám el a dolgokat. Végig úgy fogom a tárgyat, hogy elrejtsem markomban, és úgy kezdem el vizsgálgatni. Még csak véletlenül sem hagyva, hogy mások észrevegyék, mit is vettem el. Aztán, ha már eleget nézegettem, megkocogtatom vele kissé az alattam lévő üveget, másik kezemmel, pedig már egyik késem felé nyúlok, mert valami rossz érzés fog el.
- Mindjárt kezdődik.
Dörmögöm az orrom alatt, és zsebembe mélyesztem az ördöglakatot, majd óvatosan fejemre húzom csuklyámat. Tekintetem pedig fagyosabbá válik, ahogy átjárja testemet ez a furcsa érzés. Annak ellenére, hogy lehet semmi sem fog történni. Vagy semmi rossz.
avatar
Nomad
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Feb. 06.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
377/400  (377/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Asobi on Szer. Júl. 10, 2013 6:33 pm

A próbálkozás hasztalan és csak az energiád fecsérled. Állapítom meg abból, hogy sorra jönnek, az ötletes kijutási praktikák ám senkinek nem jön össze így én magam már meg sem próbálom. Elteszem az íjam és háttal nekitámaszkodom az üvegfalnak összefont karokkal. Közben persze ügyelek arra, hogy mindenkit szemmel tudjak tartani ebből a pozícióból. Jól megszívtuk ezzel a küldivel, de remélem azért sikerül kivinni mihamarabb. Ha így haladok sosem érem utol… He? Egy ismeretlen alakot szúrok ki hirtelen két társam között. Ahogy elnézem, ő sem nagyon erőlködik azon, hogy kijusson.
~ Vajon ő is a sikertelen próbálkozások miatt, vagy tud valamit, amit mi nem?~ elmélkedem el ezeken a lényeges kérdéseken miközben a fejemre húzom a köpenyem kapucniját.
Az idő telik és egyre csak a fentebbieken morfondírozom, ám feltenni azokat hangosan már nem teszem, mivel nem tűnik valami bőbeszédűnek. Fölöslegesen meg minek jártassam a számat? A hangulat sem éppen rózsás, így hogy senki sem tud kijutni, én meg persze még jobban unatkozom olyannyira, hogy még az eszezem is elszáll – az legalább el tud ebből az üvegcséből. Csak is ez lehet a magyarázat arra a tettemre, hogy abba hagyva a támaszkodást odasétálok az üveg azon feléhez amerre a farkasos lány helyezkedik el – na meg a csapat nagy része – és az üvegfelülethez nyomva az arcomat szólok hozzá.
- Hé, Fajkasos lány, nyuuuugiiiiii~… Mindeny jendben leeeeeeesz*~. – vágok mellé hülye pofákat így gondolom cseppet sem megnyugtató a mondandóm. Aztán a grimaszolás hirtelen abba marad, mikor egy hang azt mondja: „Válassz!” De mit?
- Ja, hogy ezek közül? – fordulok, meg miután látom, hogy a többiek előtt felbukkan három érdekesnek nem éppen mondható tárgy a levegőben lebegve. Nos, azt, hogy mi alapján kell választani nem adta meg a hang, ám én úgy érzem, hogy az ördöglakatot kéne elvennem, mert az illik hozzá, de… mégis inkább a balerina felé nyúlok.
- Szóval, választottam, dje még semmi nem töjtént… te, hogy vélekesz ejjöj*? – szólalok meg ismét az üvegnek nyomott arccal, ám kérdésemet nem játékosnak, hanem az eközben a fejemre tett babának teszem fel… ám az nem válaszol… tch, gonoooosz~…


* nem helyesírási hiba

_________________
Post szín: lightgreen
Növénylátás: 19; Érclátás: 19
Eladó:
Ércek:
5 Bronzérc
1 Munkálatlan Bőr
1 Sida Kő
3 Vasérc
Nővények:
4 Kis Tövisgyökér
1 Faeno Levél
5 Barna Gomba
avatar
Asobi

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2013. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
0/200  (0/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Rosalia on Csüt. Júl. 11, 2013 11:38 am


- Indulhat a teszt! Folyamatosan figyelje a pulzusukat és minden bejövő adat legyen duplán is mentve!
- Természetesen, uram. Ahogy szoktuk...
_________________________________________________________________________________________________________
Az ismeretlen, szótlan fiatalember felhagyva érdektelen magatartásával rátapad az üvegfalra és igyekszik kifürkészni, hogy ki mit választott. Hime és Hanatsu választása nem lepi meg, Szophie és Clio hangosan is kijelenti, hogy nem hajlandóak választani. Jun már babrál is az ördöglakattal, Corben a síp fújásával igazán megkönnyíti a dolgát, de Nomad esetében tippje sincs, mit választhatott. Még legalább egy percig hezitál, végül rámarkol a sípra ő is. Ezután visszakuporodik a sarokba, felhúzott térdeit átöleli, nyakát behúzza, úgy simul rá feje a lábaira.
Amikor már mindannyian döntöttetek, a tárgyak eltűnnek, kivéve a választottak. Ugyanekkor azonban az üvegdobozaitok által alkotott kör közepén megjelenik egy igen "rokonszenves" külsejű férfi. Talpig érő bőrkabátot visel, tükörsima kopasz fejéből pedig több ponton egy-egy körfűrész áll ki. Tekintete jéghideg, meredten tekint maga elé, aztán pillantását sorra emeli rátok. Jobb kezét felemeli, mintha csak a menüjét akarná lehívni (nincs indikátora, ő egy program), majd a választott tárgyaitok alapján, ujjával intve egymás mellé mozgatja a párokat. Az üvegdobozok összekoccannak, ahogy egymáshoz érnek, a következő pillanatban pedig már hozzá is préselődtök az egyik falhoz, mivel őrületes tempóban ránt meg benneteket a fenti tartószerkezet valamilyen irányba.  


_________________________________________________________________________________________________________
Jun - Nomad (ördöglakat)
Titeket bal oldalra ránt el a tartószerkezet, s mikor hirtelen megáll, fél percen belül felnyílik a zárkátok egyik oldala. Továbbra sem vagytok szabadok azonban, ezután is a semmi közepén lebegtek, de lehetőségetek van egy, a tiéteknél sokkal nagyobb üveghelyiségbe átlépnetek. Óvatosan lépkedjetek, mert vihogást hallhattok a sötétségből és két vörös szempár is villan. Ha közeledtek, egy kobold alakja rajzolódik ki, aki éppen bárdjával játszadozik.
_________________________________________________________________________________________________________
Clark Corben - Arthur Reed (síp)
Titeket jobb oldalra ránt el a tartószerkezet, s mikor hirtelen megáll, fél percen belül felnyílik a zárkátok egyik oldala. Továbbra sem vagytok szabadok azonban, ezután is a semmi közepén lebegtek, de lehetőségetek van egy, a tiéteknél sokkal nagyobb üveghelyiségbe átlépnetek. Óvatosan lépkedjetek, mert morgást morgást a sötétségből és két vörös szempár is villan. Ha közeledtek, egy farkas alakja rajzolódik ki, ahogy rátok vicsorog.
_________________________________________________________________________________________________________
Yurihime - Hanatsu (balerína)
Titeket hátra ránt el a tartószerkezet, s mikor hirtelen megáll, fél percen belül felnyílik a zárkátok egyik oldala. Továbbra sem vagytok szabadok azonban, ezután is a semmi közepén lebegtek, de lehetőségetek van egy, a tiéteknél sokkal nagyobb üveghelyiségbe átlépnetek. Óvatosan lépkedjetek, mert vihogást hallhattok a sötétségből és két vörös szempár is villan. Ha közeledtek, egy manó alakja rajzolódik ki, aki éppen késével játszadozik.
_________________________________________________________________________________________________________
Szophie - Clio Chronos (nem választottak)
Ti lefelé zuhantok, s ahogy földet értek, szinte szétrobban a körülöttetek lévő üveg, milliónyi pixeldarabra szakad az egész zárka, bajotok azonban nem esik. Körülöttetek továbbra is a nyomasztó sötétség, egymást 2 méter sugarú körben azonban tisztán láthatjátok továbbra is. Na meg most már azt a pókot is, ami vészjósló lassúsággal ereszkedik le tőletek nem messze pókfonalán.

Jun és Yurihime! Életsávotok zölden világít, ami azt jelenti, hogy mérgezés áldozatává váltatok. 1-1 HP-t veszítettetek.
_________________________________________________________________________________________________________

Sorrend: egyelőre nincs
Határidő: Július 18. éjfélig jó lenne befejezni ezt a kört, lesz rá egy hetetek! Mivel mind a 7 játékosra szükség van mostmár, ezért bevárunk mindenkit, de légyszíves tartsátok a határidőt!
Minimum szavak száma: 250

Ez kimaradt: A petek üvegzárkája az idomárokéval együtt megy tovább, tehát pet és idomár újra tud egyesülni!


A hozzászólást Rosalia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Júl. 11, 2013 3:49 pm-kor.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Jun on Csüt. Júl. 11, 2013 1:01 pm

Gyorsan ráuntam az ördöglakatra és zsebre is vágtam, majd a többieket kezdtem figyelni, a mellettem lévő lány semmit sem választott, sőt kicsit rosszul néz ki. Talán fél a bezártságtól, ez másnak is feltűnt, az íjász lány az üveg falára tapadva próbálta szórakoztatni, hátha felvidul kicsit. Majd a ronda lány rám förmedt. Türelmesen meghallgattam, amit magyarázott, mivel vele ellentétben én jól nevelt vagyok. Ő sem választott semmit. Kicsit elmosolyogtam azokon amiket mondott.
- Megpróbálom észben tartani, nem fogok vezért játszani. - vigyorogtam elégedetten - Nincs szükségem rá, mivel Én vezér vagyok. - elégedetten húztam ki magam. Majd egy folytattam - Oh úgy érted, kiégett rocker? Kösz inkább kihagyom, nem bírnék ilyen ízléstelen és semmit sem takaró ruhákat hordani. - majd folytattam a körbenézelődést. Az alak aki most "csatlakozott" hozzánk, szorosan az ablakra tapadt, kíváncsian fürkészett körbe minket, majd végül kiválasztotta magának a sípot. Ismét előkaptam az ördög lakatot, kitudja mennyi időt kell még ezekben a zárkákban töltenünk és leültem a padlóra játszani vele. De mielőtt még hozzákezdhettem volna, egy börkabátos férfi jelent meg a szoba közepén. A hideg kiráz tőle, sőt remélem nem jön közelebb. A fejéből valamiféle pengék állnak ki, mintha egy rossz horrorfilmben lennénk. Megvan a főgonosz, és az első halott személyére is van már tippem. Erőssen Clio-ra tekintettem, igen ő lesz az biztos. Sorban végignézett rajtunk, majd végül engem is megbámult. Üres, semmit mondó tekintettel. Megmozdult a befőttes üvegem, és elkezdett a szoba bal sarka felé mozdulni, végül megállt a fal mellett, és mellém csapódott Nomad is. Kicsit elszédültem a nagy mozgolódásban. Nem igen tudtam hova is lépek, túl nagy a sötétség. Majd egy kattanás jelezte, hogy valami kinyílt. A zár! A fiú felé fordítottam a fejem kérdőn, hogy mi legyen. Majd megindultam a terem felé.
- Maradjunk együtt. Rendben 'Nii-chan? - mosolyogtam rá barátságosan. Az új közös üvegzárkánk nagyobb és kényelmesebbnek bizonyul mint az előde. Valójában nem is tudom mekkora, túl nagy a sötét. Megdörzsöltem a szemeim hátha, de csak egy szempár világít rám. Egy szempár? Előhúztam a pengém és védekező pozíciót vettem fel.
- Mi a... - az életsávom világítani kezdett és kicsit megcsökkent. - az életpontjaim! - kiáltottam fel. - Onii-chan, ugye nem fogok meghalni? - kérdeztem rettentően megrémülve. Nem elég, hogy az életpontjaim menekülnek, de még ott van az a sötétben bujkáló dolog is. A kacagása emlékeztet valamire. Mintha már hallottam volna ezt a hangot valahol. Egy mob? Óvatosnak kell lennem, ha a szörnyeteg támadna, visszatámadok. Illetve, Nomad után megyek.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Szophie on Csüt. Júl. 11, 2013 1:27 pm

- Úristen, úristen, úristen..!! O.O - kiáltottam rémülettől megbolondulva, amint észrevettem a furcsa embert az üvegeken kívül. Jobb nekem itt bent, én aztán ki nem mászok ezek után a cellámból! Még Vezér is hátrahőkölt, bár nem tudom, hogy a kiabálásom miatt, vagy azért, mert őt is megrémítette a kísértet szerű fűrészelő fejű emberke. Emberke? Nem.. Ez nem élhet! Mert ha valakinek ilyen izék állnak ki a fejéből, az nem él! De akkor miért van itt? Aztán levágtam, hogy nincs indikátora. Tehát akkor nem pixeleződhet el egy-két fűrésztől, ami a fejéből áll ki. És valószínűleg eleve ilyen kinézetűre tervezték. Lehettek volna egy kicsit humánusabbak is, mert mi ez itt? Horror story? Szívesebben kerülnék lova storyba.. Nemsokára jön a félelmetes ház, meg még több szörnyszerű alak, mi? A megkínzott kisfiú, a véres, de egykor csodaszép nő, a félelmetes, és bolond öregasszony.. Előre remegek! Pedig a programoktól nem kéne félni.. Viszont az ösztönből jövő kiakadás ellen nem tudok mit tenni. Hiába tudom, hogy mindez nem igazi, és hogy ő csak azt fogja tenni, amit egyszer beprogramoztak neki, a térdeim mégis reszkettek, a szívem vadul kalapált, és legszívesebben őrjöngve szaladgáltam volna ide-oda körbe-körbe. Csakhogy mindez az üvegen belül nem ment. Maximum egy helyben indián ugrálni lett volna helyem. Ennek hiányában jöhetett a lelki kiborulás, és a kiabálás. Jó kis társak ezek.. És újra indulhatott a falat verő, kaparászó én, de most nem a bácsi irányába akartam kijutni, hanem csak úgy elmenekülni.
Vezér unottan meredt rám, majd leült a földre. Nagyon ásított, és megcsóválta a fejét, jelezve, nem nagyon ért egyet a viselkedésemmel. Higgadtnak tűnt, amitől kissé megnyugodtam. Mondjuk ő szinte mindig nyugodt. Várt valamire az ember irányából. Ekkor felém fordult, és megszólalt.
- Valószínűleg valamit kell neki csinálnia, nem a semmiért küldték ide. Ha kell, akkor harcolunk vele. Neked a közelébe sem kell menned, ne aggódj. Majd én szétszedem. - morogta félvállról, miközben még mindig meredten az alakot bámulta. És igaza volt.. Tudtam, hogy igaza volt! De ez nem segített a fojtogató pánikomon! Aztán az embert megmozdult. Az üvegeinket furcsán ellebegtette egy másik helyre. Én az okos béta tesztelős lány mellé kerültem Vezérrel együtt. Bár kicsit idegesített a stílusa, de az én stílusom sem túl megnyerő. Jól megleszünk mi ketten egymás mellett.Smile Nem mozdultam, bár szívem vadul kalapált. Meg sem mukkantam már, csak vártam, hogy most mi fog történni. Aztán a falhoz préselődtem, ahogy azt a fizika törvényei előírják, ugyanis nagyon gyorsan kezdett mozogni az üvegem. Zuhantam. Zuhantunk! Az üveg darabokra hullott, és már-már azt hittem, nekem is végem. Viszont végül mégsem lett semmi bajom. A játék előnye, vagy mifene.. Sötét volt, félelmetesen komor, szinte fullasztó sötétség. Viszont körbenézve láttam Cliot, és Vezért. Jelenlétük nyugalommal töltött el, és az is szerepet játszott ebben, hogy nem volt ott többé a fűrész fej. Egy árnyékot pillantottam meg a földön. Az árny furcsa kör alakú volt, és mintha kis lábak nyúltak volna ki belőle. Egyre nagyobb lett, ami azt jelentette, hogy a gazdája közeledett. Föntről ereszkedett alá. Felnéztem. Majd jöhetett megint a sikoly, kiabálás, pánik. Ugyanis egy pók ereszkedett alá. Rettenetesen félek a pókoktól, és ehhez mérten valahogyan folyamatosan összefutok velük. A lábaim, remegtek, ám nem mozogtak. Képtelen voltam arra, hogy elfussak, egyszerűen csak álltam, és meredten, remegve bámultam a lényt. Lassacskán a kezdeti pánik helyét átvette a félelem maró érzése, és én már nem kiabáltam, nem sikítottam, csak csendben bámultam a pókot, mely közeledett felém. Nem reagáltam semmilyen külső ingerre, sem érintésre, sem beszédre. Gombóc nőtt a torkomba, és hamarosan elkezdtem sírni. Nem az a fajta szomorú zokogás volt ez, amelyet az ember keserű bánatban érez. Ez az mély félelem sírása volt. Hangtalan, ám kínzó. Csendesen folytak a könnyeim, és csak a nyolclábú lebegett a szemeim előtt. Közeledett, és éreztem, hogy tudja, hogy ott vagyok. Éreztem, hogy a szemébe kell majd néznem. És én csak magatehetetlenül sírtam.

Vezér ledöbbenten meredt kisgazdájára. Soha nem látta még ennyire elveszettnek a lányt. Érthetetlen volt a farkas számára a reakció, melyet a pók váltott ki. Hisz Szophie sokszor kiakadt, de most valahogy sokkal jobban, mint máskor. Talán az összegyülemlett félelmek okozták ezt a fajta reakciót. Beszélt, nyugtatni próbálta idomárját, sikertelenül. A szavak nem jutottak el gazdája fülébe, nem fogta az fel azokat. Apró rántásokkal megpróbálta Szophiet kizökkenteni a sokkból, arrébb taszigálni, ám mindez nem sikerült. Nem akart durván bánni az emberrel. Nem tudott semmit tenni. Semmit, ami használt volna.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Tsubasa Norika on Csüt. Júl. 11, 2013 9:47 pm

A kislány beszólt nekem, de olyanokat, amiért nem csak én, hanem más rocker, gót vagy rockergót úgy felképelte volna, hogy a fal adná a másikat. De én nem bántom őt. Egyrészt üvegfalak választanak el egymástól, másrészt meg nem bántok kislányokat. Helyette gúnyosan felröhögtem, és ugyanazzal a stílussal, de nyugodt hangon visszavágtam.
- Vezér? Méghogy vezér? HAH! Te nem is vagy vezér, csak egy félős kislányka, aki a mamája és a nagyok figyelmét akarja. Láttam ám, hogy abban az első teremben hogy őgyelegtél a Kimonós és Clark körül. Nem neked való a vezérség, inkább légy jó kislány, ülj le a picinyke popókádra, játssz az előtted álló vackokkal, és bízd azt a munkát inkább a nálad nagyobbakra és okosabbakra. Mondjuk Clarkra és erre a srácra, ők IGAZI vezéregyének lehetnének a csapatban, ha jobban beleadnak mindent. - mutattam Clarkra és a köpenyes srácra, aki az imént lesz*rozta a kaszámat, és jobban magára húzta a köpenyét. Remélem beadtam a még szerény, lájtosabb verziójú adu ászomat a picikének.
A többiek rajtam és a kiakadt farkasos lányon kívül (akit az íjász lányka hiába próbált felvidítani üvegfalnak nyomott arcmimikákkal, amin még röhögtem is) választottak. Még az a helyes srác is, de csak hosszabb idő után.
Az előttünk álló, érintetlenül hagyott holmik eltűntek, majd megjelent egy olyan fazon, akitől normális ember a valóságban meg is rémülne. A legtöbbet kirázná a fejében álló, véres körfűrészek és öltözéke láttán, engem viszont lenyűgözött. NJK volt, mivel nem láttam az indikátorát.
- Gusztus, pofás kari, meg kell hagyni. Szép munka azoktól, akik mindannyiunkat beüvegeztek...
A pali megemelte a kezét, mire felemelkedtek az üvegeink, és párokat alkottak. Mindegyik úgy összekoccant, hogy mind a falnak ütköztünk. Én a farkasos lánnyal kerültem össze. Eztán lezuhantunk a mélybe, míg egy koppanással összetörtek pixelekre az üvegeink, de nekünk szerencsére kutya bajunk. De biztos ami biztos alapon azért megkérdeztem a lányt.
- Jól vagy, öhm... hogy is hívnak? Engem Clionak hívnak amúgy.
Nah igen, bemutatkozás előtte elmaradt, úgyhogy még most ráértünk, amíg nem ütött fel egy újabb baj, méghozzá egy nagy ronda, szőrös pók képében.
Ahogy felnéztem, rögtön visszatekintett rám nyolc pókszem, és én egyből elugrottam tőle, kifenve a kaszámat a basszusgitáramból.
- Szép kis háziállat! - jegyeztem meg.
Csak alig két másodpercre néztem Szophie-ra (mivel végig a pókot figyelem harcra készen). Félelemtől sírt és rettegett. Eszembe jutott, hogy én is voltam ilyen. Igen ilyen voltam én is még alig négy-öt évesen, mikor még a sarokban kuporogva, hangosan sírva és rettegve néztem végig, ahogy az a mocskos féreg - aki nélkül én nem is léteznék - majd' holtra veri az anyámat, és még ki is töri néhány csontját, hogy megmutassa: ő a főnök, nekönk meg csak kuss a nevünk.
Nem láttam azt, hogy a petje igyekszik erőt kovácsolni belé. Végig a pókra nézve hátra szóltam a lánynak.
- Szophie! Nem tehetsz róla, ha félsz! Mindenki félhet egy csomó dologtól, még én is... de nem éppen most, és éppen egy ilyen buta szőrös lénytől! De van, hogy a barátaid és a saját életed érdekében le kell győznöd a félelmedet! Kérlek, légy erős! Belevaló csaj vagy te, csak biztatni kellene téged! Ha mi és a peted összefogunk, hárman simán legyőzzük ezt a dögöt! Ígérem, minden rendben lesz! Bízz bennem és önmagadban! Mutasd meg, milyen kemény csaj vagy te! Éld ezt túl a barátaid és a családod kedvéért, akik már alig várják, hogy viszontláthassanak! Szállj szembe a félelmeddel a szeretteidért!
Ha betámad a pók, oldalazással megpróbálom kikerülni, és a kaszámmal kivédeni a lecsapó ízelt lábait, és a csáprágóit, miközben megpróbálom a fegyveremmel kivájni a szemeit.

_________________
Spoiler:
Képességtáblázat:
Élet: 11 /55 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő: 11 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Jártasságok:

Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (1. szint)
Keresés (1. szint)

Másodlagos jártasságok:
Érclátás (1. szint)
Fegyverkészítés (1. szint)

avatar
Tsubasa Norika
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Nomad on Pént. Júl. 12, 2013 9:48 pm

Kényelmesen elücsörgök üvegbörtönömben, miközben a többieket figyelem. az új "jövevény" minket vizsgál miközben sorra választunk, és csak utána dönt, hogy mihez kezdjen. Felettébb gyanúsnak tűnik a számomra, ezért fél szemmel, de figyelem folyamatosan, miközben a rocker lányra tekintek, aki éppen rám mutat, miközben Junnak prédikál. Én csak kezemmel intek, hogy tegye szépen le a kezét, és tekintetem tovább vándorol a többiekre. Ekkor érzem azt a furcsa érzést, hogy valami történni fog. És nem éppen a legboldogabb dolog. Amikor ezt magamnak még szóvá is teszem, megjelenik középen egy bőrkabátos kopasz fickó, akinek fejéből körfűrészek állnak ki. Kényelmes egy helyzetben lehet ez a program is. Mert, hiszen egy programról van szó. Tekintete hasonlít az enyémre, hiszen mindkettőnkké fagyos, és halott. Habár az övé kissé más. Az övé mindig is az volt... Miután végigmér minket, úgy tűnik beigazolódik korábbi sejtésem, hogy a tárgyak által párosítanak bennünket, hiszen, egy mozdulattal elindítja üvegbörtönömet, minek hatására annak jobb oldalának csapódok. Vállal, nem éppen a legkényelmesebb módon tompítva az érkezést. Az biztos, hogy ez a valóságban fájna. Miután megáll a börtönöm, látom, hogy Jun is ott van mellettem. Gyorsan feltápászkodok, és megigazítom magamon a csuklyámat, mely majdnem lecsúszott fejemről idő közben. Még mindig sötét van, de nem zavartatom magam túlzottan. Amikor kattan valami, és kinyílik az egyik oldala a börtönünknek, habozás nélkül átlépek a nagyobb üvegkalitkába, hol egy légtérbe kerülök Junnal. Amikor azt javasolja, hogy maradjunk együtt, csak rátekintek szemem sarkából, és egy aprót biccentek fejemmel. Alig észrevehetően. Nem is telik el sok idő, mire ismét megszólal, most viszont inkább meglepődött, és félő hangon szól hozzám. Persze érthető, hiszen valamit az életpontjairól is mondott, de ezt a részét nem nagyon értettem. Amikor meghallom a vihogást, majd megpillantom a vörös szempárokat, eleinte, csak megrázom a fejemet, és gyorsan lenyitom menümet, és party-ba invitálom Jun-t. Közben előrántom késeimet is, és a lényt figyelem. Ha, rám támadna, megpróbálom azonnal hárítani. Ha viszont Junra támad, akkor én is támadásba lendülök, hogy az oldalára mérhessek egy csapást.
avatar
Nomad
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Feb. 06.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
377/400  (377/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Project D

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.