[Küldetés] Mese ország

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

default Re: [Küldetés] Mese ország

Témanyitás by Chancery on Szomb. Nov. 16, 2013 2:43 pm

-Úgy van, szaladj is, nyuszi! -nevetek fel, mikor látom, hogy a boszorka elhúz a helyszínről, mint a vadliba. A switchem ugyan így nem mutatta meg, sikerült-e, de nem számít, a lényeg, hogy a harcos túlélte, és a királylány is megmaradt.
Mikor minden elcsendesül, az ágyhoz tipegek és érdeklődöm a kisasszony hogyléte felől. Álomkelő jó kiscica módjára felmászik a szöveten és mellé tipeg, hogy némi derűt hozzon szegény lányzó életébe. A továbbiakban igyekszem nem hallani a háború kíméletlen zajait, de nem veszem le a szemem az ablakról.
Mikor mindennek vége, a szívem is felderül, a győzelem hírének hallatán egyenesen hátraszaltót vetek egyhelyben az örömtől. Megérte annyit gyakorolni még réges-régen valahol a messzeségben, mikor gyerekeknek adtam a bohócot.
Ha nem is teljes mértékben, de hagyom, hogy a partihangulat átjárjon. Tipegek ide, tipegek oda, jól érzem magam, de a honvágy egyre inkább erősödő szörnyetege tovább mélyeszti karmait a bensőmbe. Haza akarok menni, és kicsit feltételezem, hogy a harcos sincs ezzel másképp. A többiek - sárkány, Maszk, Simba, és még ki tudja, kicsoda - vajon már otthon vannak?
Gondolataimból a király szökkent ki, mikor magához hivat, majd egy medált akaszt a nyakamba. Kíváncsian forgatom a fejem, hogy lássam, milyen, és némiképp ismét derű virul fel a rókapofámon: könyv. Honnan tudta, hogy miket szeretek tán a legjobban?
Megrázom a fejem, Úgy tűnik, túlzottan megtekertem, rosszul vagyok. Leülök, kinyújtva oldalra egyik hátsó lábam és próbálok talpon maradni, de csak egyre rosszabb a helyzet. Kezdek megijedni: el fogok ájulni, legalábbis valószínűleg. Csak kétszer ájultam el életemben, de sosem felejtem el, ahogy lassan előbb a hallását, majd a látását veszti el az ember, hogy alig egy pillanat múlva már más időben és pánikban ébredjen. "Jól vagy?"
Nem akarok elájulni. Az rossz dolog.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2592
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Mese ország

Témanyitás by Nomad on Kedd Nov. 19, 2013 11:30 am

Annak ellenére, hogy aktuális megjelenésem igen csak erősnek tűnik, ez a statomon semmit sem változtat, és ez meg is látszódik azon, hogy ellenfelem igencsak szép sebzéseket ad le rám.  Látszik azért a róka, és köztem lévő szintkülönbség. Míg én ezzel az egyel is alig bírok, és életét a zöldből sem tudom sárgába változtatni, addig petje segítségével a róka a két másik boszorkányt könnyedén elintézi. Bár önbizalmamon ez nem ront, vagy javít, hiszen azt már rég tudom, hogy itt a kinézet semmit sem számít, egyedül a szintek közti különbség, és az általad elosztott pontok mennyisége, és hogy mire osztottad. A róka megpróbál switcelni, ami nem lenne rossz dolog, mivel még pár találatot ha bekapok, akkor nekem vége. A játéktól megkapom azt a kellemes feliratot, miszerint az én játékomnak vége, és akkor bizony valóban mindennek vége.  Szerencsére az viszont nem derül ki,hogy sikerül e elvonnia rólam a mob figyelmét, hiszen az utolsó boszorkány elmenekül amikor meglátja két társa halálát, mely gyönyörű szét pixeleződéssel mutatja, hogy nekik már vége. Kintről behallatszódnak a csatakiáltások, puska dörgések, és a fémes csattanások, ahogy dúl a harc odakint. Bár ez minket nem érint, hiszen nem kell lemennünk, egyedül a most ijedten ágyára ülő királylányt kell megvédenünk. És, bár én nem sokat tehettem ennek érdekében, mégis csak sikerült szerencsére. Nem foglalkozok sokat a többiekkel, hozzám jellemző módon inkább az ablakhoz állok, és onnan figyelem a lenti eseményeket, minek hamar vége lesz, ezt persze az örömteli kiáltások, és a vidám énekek is jelzik. Végeredményben pedig a király is rendez valami bált miatta. Hogy megünnepelhesse az egészet. Komor arckifejezéssel ácsorgok egy helyben ameddig a többiek ünnepelnek, és egészen addig mellkasom előtt összefont kézzel várok, ameddig a király nem hívat minket, hogy megköszönhesse a segítségünket, és átadhasson egy könyv alakú medált. A rókának hamar nyakába kerül a tárgy, én viszont inkább tenyerembe rejtem a tárgyat. Miután megkapom hamar szédülni kezdek, és szemmel láthatóan nem csak én. Viszont nem tudok sokáig mással foglalkozni, mert a szédülés hamar padlóra küld, és minden elhomályosul előttem. A hangok elhallgatnak, én pedig a földön elterülök miközben figyelem ahogy minden homályosodik. Vajon most mi következhet? Végre vége ennek, vagy egyszerűen csak tovább szívat minket ez a küldetés, és még vár ránk valami. Miután újból magamhoz térek úgy is kiderül minden.
avatar
Nomad
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Feb. 06.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
377/400  (377/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Mese ország

Témanyitás by Kirigaya Suguha on Kedd Nov. 19, 2013 7:30 pm

Abban a pillanatban, ahogy összeestek a királyi lakomán, hirtelen kinyílik a szemetek. Hét ágra süt a nap odakint, egyenesen a hasatokra. Nincs többé s. Rókaláb, se semmi, újra önmagatok vagytok a saját testetekben. És hortelen arra is ráébredtek, hogy csak az álmotokon belül tűnt soknak az idő, amelyet mesevilágban töltöttetek, a valóságban viszont nem volt több, mint egy éjszaka. Vajon tényleg csak egy álom lett volna?
Nos.. a kis, könyv alakú medál ott lifeg a nyakatokban, és ha rányomtok, felnagyítódik rendes könyv méretűre, és a lapjain a ti történetetek jelenik meg rajta. Ezen kívül fontos tulajdonsága még, hogy bővíthető, azt írtok bele, amit csak akrtok, illetve ha e akarjátok pusztítani, az immortal object felirat jelenik meg rajta. Praktikus, és könnyen magatokkal vihető.

Gratulálok, a küldetést befejeztétek!
Köszönöm a kitartásotokat, sokat jelentett nekem az első küldimben.Smile
Ui.: boszorkányok csak és kizárólag a "képzeletetekben" léteztek, nem mobok, így valószínűleg soha nem is fogtok velük találkozni - vagy max. más statokkal, egy másik mesélőnél..

Jutalmak:
12 rendes kör volt, illetve 3 harcos.
Tehát 12 x 5 +3 x 3 , azaz összesen  69 exp és 80 arany jár fejenként alapból, ám Nomadnak van exp bónusza, így:
Chan 69 exp 80 arany
Nomad 77 exp 80 arany.
Illetve egy-egy Könyv medál.

Céhjutalmak:
Chan után a Young Justice tagjai kapnak:
Peter Worker 8 exp
Shukaku 8 exp
Chancery 8 exp
Jay  9 exp
Illetve a céhbankba megy 40 arany.

Recepteket, érceket, növényeket KA oszt majd.

_________________

Leverru:
Cearso: + 20% exp a küldetés végén.
Yuichi: A céhbónusz tapasztalati része a kétszeresére nő.

avatar
Kirigaya Suguha
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 235
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Mese ország

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Nov. 20, 2013 2:00 pm

Nomad: Potion/Méregfőzés: Rövid Specialitás Potion Recept, Rövid Akarat Potion Recept
Növénylátás: 45 -> 65, 6 Kis Tövisgyökér, 3 Faeno Levél, 2 Barna Gomba, 5 Tövisgyökér, 4 Vörös Pitypang

Chancery: Kristályírás: Fagytér Kristály Recept
Növénylátás: 32 -> 52, 7 Kis Tövisgyökér, 0 Faeno Levél, 5 Barna Gomba, 3 Tövisgyökér, 5 Vörös Pitypang
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Mese ország

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.